Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
jaaaj liušššš,nemozem ho takto narychlo najst,pozrem este neskor a poslem Ti ho na milion,teraz musim utekat,mam nejaku robotku.
zatial papa 😉
ok julis,nezabudni.
tak to sa ti necudujem mixi 🙂 .ja este nemam vybraty,ale pacil sa mi casual,aj inglessina ten hlboky s velkymi kolesami a so zaclonkami/samozrejme ruzovy/ 😀 .
mixi a co adopcia??pohlo sa to k lepsiemu??
novucicke,ale neperiem este,lebo aj tak by som ich este prala 🙂 .
ale uz som aj rozdala z toho.a ty kupujes nove ci nosene??vela veci vyzera ako nove,ale teraz uz len obdivujem. 🙂
teraz nie,pred chvilou ma to preslo 😵
dufam,ze ma to zase nechyti 😅 ,ale tesim sa ked mi ich uz daju dovnutra a najradsej by som bola keby mi ich dali hned 😅 😀
ved o 2 - 3 dni ich tam mas 🙂 zajtra ta uspia ??? ako dlho tam budes musiet byt ???
ano,aj zajtra ma uspia.neviem,baby hovorili,ze o takej 13.hod.isli domov.a zajtra sa rozhodne kedy mi ich vlozia dovnutra.
to su len vajicka,deticky budu az potom,ale aj ja som zvedava kolko budem mat a potom kolko ich bude dobrych 🙂
inak je to zaujimave,v niektorej teme andrejka dala link na ivf.
chcela by som tam ist na exkurziu
to neviem, ako vypada, ale mozem ti povedat, ako to vyzera na patologii v pitevni na kramaroch, tam som bola 🙂
to vazne... ??? je to podlhovasta miestnost a su tam v jednom rade nerezove stoly a kazdy ma na konci sprchu... a na konci miestnosti je box...

te je pekny mixi,podoba sa na peregac