Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
lebo mame same studentky zamestnane a teraz je skuskove obdobie,takze este aj jun bude trosku kriticky,ale to jen tak 1-2 dni do tyzdna budeme mozno robit my.
liuššššška moja,neboj sa na zajtra,zajtra je ten den ked budes uz mamina 😵
drzim Ti siiiiilno palceky,modlim sa za Teba a myslim na vas,idem kukat to bailando,hehe tak ajoooooj a zajtra cakam na hlasenie. 😀
dobe,tesiiim sa uz na zajtra,dufam,ze zaspim,idem aj ja kukat a podavam ti hlasenie,mozno sms-kou.paaaa 😵
ahojte 🙂 jul ako sa máš ja som dnes bola na ultrazvuku a všetko je v poriadku a srdiečko bije ako hrom
ahoooooj ninka 😉
ja som bola vcera na usg a moj maly ma uz 4cm a je zdravy 😵 😵 😵 ako
buk-valibuk 😀
ahojte,
akurat mi volala pipi,nefunguje im net ,tak je na nervy,ani sa jej necudujem.citi sa dobre,tak uvidime za tyzden 🙂
ze krasne 😢 sadlo mi na bokoch uz vyteka a zacinaju sa mi na tych slavnych bokoch robit tusim strie 😠 😠 😠 😠
a vies ake ruciska uz mam? 😢 Jak nejaka rambozena 😖
Sak Ty si chudulinka,taky drobček 😀
posledna cast??ffaaaakt??aj pestunka 😀 ,uz sa tesim na tych rozmaznanych a nevychovanych harantov 😀
drobcek??!!taky velky drobec 😠
to si iba naliata vodou juliš
ja neviem ,to mi rano mama pisala mail,ze posledna cast,tak som si neni na stopro ista.Ale minule som videla jednu z tych pestunok v Metre 😀
Nie si velky drobec 😠 a na tych svadobnych fotkach si aka strasne chuda,to si kolko vazila?
nie som naliata vodou ale sadlom 😢 ja strasne malo uz pijem,nie ako na zaciatku.
ahoooooooooooooooooj zabiaci 😵
co je s tebou? kde sa flakas?
zabi 4 kila a radsej nebudem hovorit kolko vazim 😠

ano budem 🙂