Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
nie nieje ale on rád varí takže keď je doma tak pri pece stojí on a mňa tam ani neppustí 😀
napacované mäsko pečené v rúre a k tomu americké zemiačky a uhorkový šalát bolo mňam
hhhmmm,super 🙂 ,mnaaam 😝 .ja asi skocim do zelovocu a nieco ukuchtim take lahsie alebo schnitzel.bud alebo 😀
liuska zatim vseetko ok, dufam ze to tak aj ostane, nooooo teraz som uz na rizikovom ale nie dlho lebo mam dost dovolenky a tu si musim vybrat
a ty ako???nejake novinky???
cauko.. pls neviete mi poradit ze ako mozem urychlyt menstruaciu teda aby som ju dostala o dva tri dni skorej???
lenna, daj si cerveneho vinka a napusti si vanu, vraj to pomaha 😵 ale z vlastnej skusenosti to nemam, alkohol nemusim 😒
pipi, ahoj, dlho sme sa nevideli 😀 😀 😀 😀 😀
svokra je este stale tu, ma dobru vydrz... 😅 😅 😅
uz obrala a uz isla... 🙂 🙂 🙂
posta bola otvorena, ci ti ju zatvorili pred nosom? 😅 😅 😅
este som to stihla, ale skoro som tam vystala dieru pred okienko 😠 taka suchtava teta tam bola 😠 😠
ale dosla som domov a zozrala som este asi pol kila ceresni 😅 snad sa do rana vy... 😀 😀 😀
zapi to mliekom a mas to iste... 😀 😀 😀 aspon dufam... 😉
mojho boli zub, tak si hned ako dosiel domov hodil do seba slivovicu... 😠 ku lekarovi ho nedostanem, nema na to cas a hlavne sa mu nechce nikde cakat... 😒
to poznam, tiez mam takeho doma 😅 aj ked ..ak uz prihara, tak aj k doktorovi ide 😀
dala som si acidko..pobehujem len v gatkach,aby som nemala robotu, ked to pride 😀 😀 😀
nie nie, dnes ma nemcinu, snad ma tu neprekvapi 😀 😀 😀 v najlepsom 😅 mal by prist okolo pol deviatej.
tak to si dnes dlho slamena vdova... 😒 u nas sa stale pracuje na vystavbe plota, tak ich necham pracovat a radsej sa im tam nepletiem... 😵 🙂 🙂

ty sa mas 🙂 ,on je kuchar?? 😕