Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
lucim sa zlaticka mam nejake depky zo vcera co neustali idem dat sprchu a..
potrebujem sa vyplakat ale to je o inom tema
drzkam babulkky palce 😉 a dobru nocku prajem
aj ja som vytrcala brucho i ked ono trci aj samo.obzeram tehu oblecka, teraz v lete su take vselijake pekne... 😀
papa sweet, a zazen depku. ta tiez nepomaha.pusti si nejaku dobru komediu
😀 😀 😀 😵 😵 😵
Tiez som si vsugerovala priznaky tehu a to spavost, spinenie, bolesti v podbrusku... Nakoniec prisla mrcha o 3 dni skor ☹ .
Tento mesiac som prvy krat skusala ovu testy a minula som ich 5 a 2// nikde. Len slaba jedna /. Mam aj mikroskop, pouzivam ho 2.mesiac a ziadne paprade. 😠 Tehu testy mam odlozene pre pripad, zatial som este neskusala.
Neboj sa, sweerberry. Mysli na pozitivne veci pred spankom. Urcite Ta prejdu depky, zajtra nebude ani stopa po depke 😉 .
jul, počkaj zo 2 -3 týždne....a už budeš aj ty cítiť kopkanie. Mňa už nekope, ale poriadne nakopáva 😀 A sem tam to aj bolí 😠 . Ak ten krpec bude taký vred, keď sa narodí ako teraz...tak sa mám na čo tešiť. 😅
Jul, ja som bola v 24tt, ale keby som sa teraz rozhodovala, tak idem neskôr. Tak okolo toho 28 - 30tt.
A naozaj tie kopance niekedy bolia. Ale to až v tom ôsmom mesiaci.

Aj my sme si povedali, aj nasi znami a kamosi, ze na dovolenke je najidealnejsie a najlahsie splodit 🙂 . Tam nebudeme stale mysliet na "to" a nemusime pracovat 😵. My ideme na dovolenku k moru az zaciatkom augusta, takze zatial dovtedy sa budem liecit ak priroda neporadi sama.
Vy sa kedy chystate na dovolenku?