Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
aji,ja uz to berem automaticky,ze je to chlapcek,ale ked to bude dievca,tak budem prekvapena.Vo stvrtok idem na 3D,tak mozno uz to budem vediet 😕
v jednej firme na ekonomickom... nechcem menovat... som z kazdeho rosku trosku... xi xi 😀 aj ja chcem dievcatko a aj drahy... tak hadam bude baba...
jul ako vidím, tak čím viac sa blíži štvrtok, tým viac si presvedčená, že to chceš vedieť 😀 .
zabi 😎 😎 😎 ja som si to uz zmenila aj v pase,uz tam nemam,ze nechceme vopred vediet pohlavie 😀 😀
ale zase aj take autiska a indiani a kopacky nie su na zahodenie... 😉 ja som sa hravala s anglicakmi... 😀 😀 😀
mne zase chlapcek,ja som aj zvyknuta na mojho synovca,taky bol zlaty,ze by som ho najradsej zjedla 😵
aji, ale lepšie je, keď sa dievča hrá s autíčkami...ako keď chlapec nosí sponečky a copíky 😀 😀
inak, ja som bola tiež ako chalan...a môj o 4 roky starší brat zasa sedel furt doma...kreslil si a také kraviny. Ja som mávala rozbité kolená....a čo môjho brácha strašne žralo, rozobrala som mu všetky autíčka, ktoré mal pekne poukladkané na poličke 😀
zabi, to teda hej... 😅 😅 😅 😅 ale taky David Beckhem aj sponky na hlave uz mal... 😀 😀 😀
😀 ja som nebola ako chalan,ale ja som bola vzdy len medzi chalanmi,jak chalansky pupok 😎
ninka, az budes mat slecnu, tak sa tiez bude hrat s autickami, ako ja po mojich bratoch... 😉
to určite ano lebo mi máme doma hotové hračkárstvo samé autíčka a to som im už viac ako polovicu vyhodila
idem od vás, začínam pociťovať zvláštny prázdny pocit niekde v okolí žalúdka 😀 ...tak s tým skúsim niečo urobiť.
zatiaľ papa
ano, boli a po tom plaveckom vykone som este musela bezat na bus, tak som mala dost aktivny vecer, bolo to vo stvrtok... 😉 skoro som dusu vyplula... 😝 😀 😀 😀

a kde tu pracuješ ? Ajka aj ja chcem slečnu ale som si vravela že čo už tam tatino nasadil to už nezmeníme tak uvidíme či to bude vytúžená baba