Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
tam malo byť fešáááák 😀
a ešte k tomu som včera v noci aj rodila 😖 , síce len vo sne....ale dnes sa aj bojím zaspať 😀 😀
úspešne sa mi podarilo zmeniť fotku v pase 😎 . Ale vyzerá to tak, že som tu zostala sama 😔
neostala zabi,julišška mi asi pise ip
aha...ale asi pôjdem za chvíľu zaľahnúť. V posledných dňoch samé problémy, jeden za druhým...potom sa mi snívajú blbosti z toho.
fešaaaa 😀 😀
uz to tam mate 😉
íííííha zabi,aka umelecka fotka 😎 😎 😎
zabiiii, ajooooj uz sa ti to blizi, cooo? 😵
pipi a Vilko je ostrihany?
pocuj a Ty si ale riadne schudla 😠
jéééj....pipka, krásna nevestička 🙂
jul, umelecká ?...žeby ? 😀 ....poviem drahému, že robí umelecké fotky 😉
boli ste strasne zlati pipi,gratulujem 😵
pipka, veru blíži. Neviem prečo, ale mám pocit, že to bude pred termínom. A hlavne po tom mojom včerajšom rodiacom sne 😀
zabi ,ty mas problemy??
ze schudla... 😀 😀 dakujem, platim ti pizzu 😀 😀 to mas u mna! Ved som jak delova gula 😠
dakujem liusik, ved ked sa stretneme osobne, uvidite viac a lepsie priamo v albumoch. Mame taky obrovsky biely svadobny 😉
no jasne pipka,tak ja som potom jak zeriav 😠
sak to vidim na fotke ,nie? 😎
lia, ako sa to vezme....nie konkrétne ja, ale blízka rodina. Začalo to švagrovým rozvodom, potom jeho havarkou...rozbil celé auto, potom bol v 2 týždne v nemocnici....konečne sa ako tak pozbieral. Tento týždeň mu vbehol cyklista pod auto...a ešte k tomu aj švagriná včera nabúrala. A ešte k tomu môj si tatko nevie dať rady s alkoholom. A všetko sa to zosypalo tak naraz.
bauliatka, idem uz hajat, ale tesim sa na vas, ked sa stretneme v tu stredu 😵 😵 😵
zabi, na teba budem mysliet 😉 paaaa
takže keď sa darí, tak sa darí. Asi je nejaká divná konštalácia hviezd.
zabi ☹ jaaaaj chudiatko moje 😢
papa pipi 🙂 ...a brú noc.
no čo už...nemôže byť stále len dobre. Inak väčšinou to tak býva, že keď sa niečo stane, tak to nezostane len pri jednom.
ozaj jul, a drahý bol s tebou na tom 3D-čku ?
dobre kočky,tak sa majte a dobru noc 😔
zabi vsetko dobre dopadne,neboj sa 😉
liušššššš,drzim Ti palce aj na rukach aj na nohach,vsetko bude dobre,uvidis. 😵
zabi,nie nebol,ale na dalsie ide 😎
no, nech pekne ide....ono to potom chlap tak inak prežíva, keď to vidí na vlastné oči 🙂
Idem aj ja do hajan....dobrúúú.
bruuuuu 🙄 😔
ahojte 😉
pipi, no konecne nevestovske fotky, huraaaa 😵 😵 😵 😵
mne po tych peknych teplotach, co som mala mi vyskocil na brade herpes, tak sa tesim, na brade som este nemala... 😠 😀 😀
ahojteee

ale, mal dnes prísť drahý, tak som sa vytešovala....ale príde až zajtra, tak aj keď som unavená akosi nemôžem spať.
Pozerala som Riška...takýýýý fešáááá 😎