Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
fúha, lenže tebe to pomaly končí. Kedy máš termín? vieš čo to bude? kedy si to zistila a bolo ti ihneď inak?
jééj...jul...akurát som ti napísala IP, to je nejaká telepatia 😀
jarus...termín mám 23.7., bude to chlapec a tušila som to tak týždeň pred očakávanou mrchou, lebo ma pichalo a pobolievalo v podbrušku. Ale testík som si robila až na 34 deň, pretože ja som mávala dlhšie cykly.
jarus...mne počas tehu nebývalo zle, akurát ráno som niekedy mávala taký plávajúci žalúdok. A boleli ma prsia. Toť vsio z mojich tehu príznakov 😅
ja mam zase kona spomaleneho,aj vy?
uz nemam na to nervy,tusim uz tyzden v kuse ide pomaly 😠
jul...aj mne sa to hrozne vlečie. Popri koňovi pozerám neckermann na nete....je tam teraz nejaký super bazár a majú tam celkom gut veci. A nové...aj pre tehuľky.
Zabi ,nemala som na to nervy a bola som straaaasne hladna,ze sa mi az hlava krutila 😖
idem kuknut ten neckermann 😉
ajojte, vcera mi celôe poobedie nesiel konik 😠 vam hej?
Ajus, veru krati, ale robim len dva tyzdne, potom mam zase cely mesiac pokoj 😀 chvala bohu, boooze ako sa mi do tej roboty neste 😝 😠 no snad to nejako vydrzim 😖 😀
pipi, inac, na tejto fotke mi pripominas tu spevacku enju, ona ma take romanticke klipy... 🙂
ale o chvilocku musim ist 😒 pride nam navsteva, sa uz na nich tesim 😉 zase budeme kukat svadobne fotky 😀
pomaly sa mi blizi koniec dovolenky 😢 ale dva tyzdne vydrzim a mam zase mesiac 🙂
pipi ja ??? ved ja som sa nechystala dat vypoved 😀 ja som stale zamestnana 😉 na to sa tusim chystala ester
to ma zmiatlo, ked si napisala, ze mi zavidis pracu 😀 ale ty si asi myslela druh prace...akoze skolku, ze? 🙂 niekedy by som prijala, keby som sa mohla na chvilku vymenit s niekym, napr. cez prazdniny 😀 😀
presne, myslela som s k o l k u 😉 !!! ja si tusim zriadim svoju sukromnu skolku doma a budem naj happy 🙂

ano mávam, tak 28-29 dní. Neviem, či sme využili ten správny čas