icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

lia
27. júl 2007

ved tu lossik,napisala som ti 😉

loss
27. júl 2007

no nejak panikarim prepac ako sa mas?Ja som bola dnes v LUbochni vsetko je OK takze ideme na genetiku do Martina.

lia
27. júl 2007

lossik,na predoslej strane som ti napisala 😀 ale aspon si ma troska rozosmiala 🙄
co vam tam budu zistovat??

loss
27. júl 2007

juj no uz som citala no vidis aka som.Ja som naburala Tonovu audinu asi pred dvona tyzdnami takze tiez som mala hlavu v smutku,a nabural moc?To mi je luto,kolko to budu opravovat?

loss
27. júl 2007

no myslim ze preco nemozem donosit babo

lia
27. júl 2007

nenabural moc,ale bude to stat vela a ja som uz hotova zo vsetkeho
kazdy tyzden sa nieco se.ie 😖 .ja viem,ze sa to stava,ale u nas sa v poslednej dobe stale nieco deje ☹ .aku ma audinu??moc si ju naburala??

loss
27. júl 2007

no cely bok a zadne dvere ale my mame bazar tak si zobral ine a dal ju opravit ale su to zbytocne naklady,mala som byt opatrnejsia ale ☹ .Ja viem ked sa dari tak ide aj my sme mali taku snuru bola som z toho na nervy
a kam idete presne a na ako dlho?

lia
27. júl 2007

aj ja mam audinku 🙂 ,je skvela 😵
no pekne si jej tiez dala 😒 ,takze sa tiez tesil,coo??ideme do chorvatska na 11dni,tesim sa uz strasne a este bonus,od 1.8.uz nerobim,neviem ci zrusim zivnost alebo co mam robit 😖 .vy robite spolu v bazare,ci co robis??

loss
27. júl 2007

nmie ja som bola doma nejakych 9mesiacov ale po poslednom potrate som musela medzi ludi robim v jednej firme co robi reklamu a letaky akadeco ine.
No a ja mam polo milujem to auto je to moj milacik
a ozaj aj my ideme na dovolenku chceme ist na Kubu ale az tak v oktobri ak dovtedy neotehotniem tak sme si povedali ze si donesieme mameho,,kubancana,, 😵 keby to bolo take lahke ze?

loss
27. júl 2007

ozaj ta zivnost sa da pozastavit asi na rok myslim

lia
27. júl 2007

neviem,nemam s tym ziadne skusenosti,uvidim,zatial si budem platit odvody aj ked nebudem robit a potom uvidim,co sa vymysli.
tak na kubu??tak to bude ina dovolenka 🙂 ,zavidim uz teraz a ozaj,nam mozte kubancanku doniest,aby tu nebol maly sam 🙂

libeth
27. júl 2007

ahojte babule,
lia - a ty kam na dovolenku?

lossik - na Kube boli moji sefovci a velmi si chvalili aj foto mali krasne 😎
a myslim, ze mame rovnaky typ zamestnania 😉 Teda ak nerobis nejaku ekonomiku.... 😀

pipka
autor
27. júl 2007

cafteee 😉
liuska, zaciname najprav antik. v auguste a od 21DC picham prvy decapeptyl, lenze dovtedy este musim brat parlodel, lebo ten svinsky prolaktin sa mi zase zvysil, mam ho este vyssi, nez naposledy, no mozme sa my snazit... 😠 😅 Dnes som bola v GF na kontrole.
inak aj my ideme na dov. 12.8. do Chorvatska, juuuj ako sa tesiiiim 😵

loss
28. júl 2007

juj baby potom vam porozpravam Liu aj ja by som brala aj kubancanku len keby tak bola 😔
vecer sem dorazim zatial pa a prijemny dnicek 🙂

lia
28. júl 2007

pipi,my sa 12.teho vraciame,ale mozno si to aj predlzime 😝
pipi,ty beries uplne ine lieky ako ja,ja si to uz ani nepamatam ,aj tie nazvy mi uplne vypadli.no som zvedava,ale dufam,ze sa vam to podari 🙂
akurat pozeram dokument o tucniakoch,aki su zlati 😵
loss,nemozes spinkat??

pipka
autor
28. júl 2007

lius, mne sa zda, ze vsetky tie ich lieky su na jedno kopyto, len sa kazdy inak vola, alebo je od ineho vyrobcu 😖 to asi len aby nas ukludnili, ked vedia, ze sa spolu rozpravame....
lius a kde presne idete na dovolenku? Autom, ci inak?

lossik, aj ja scem ist na Kubu ☹ , pribal si maaaaa 😀

martinkamm
28. júl 2007

aj ja by som sla s vami na dovcu nevezmete "nas" 😵

pipka
autor
28. júl 2007

jeeej martinka, ty si tehulka? to mi nejak uniklo, gratulujeeeem 😵
my ta mozme, my ideme autickom, tak sa pobal a "podte" s nami 😀

martinkamm
28. júl 2007

pipka dakujem a kedy odchadzate?ja som pobalena jedna dve horsie je to ze nemam pas 😵 ten mam len tu na konickovi 😵

pipka
autor
28. júl 2007

ideme do Chorvatska, tam pas nepotrebujes, staci ti OP 😉 odchadzame 12.8.

martinkamm
28. júl 2007

jej to by som veru sla ani prehovarat by si "nas" nemusela a mala by som klud a nemyslela tolko na muza kt. ma opustil a kt. milujem 😵

pipka
autor
28. júl 2007

akoze opustil? 😨 ja som nejako mimo...uved ma do obrazu. To akoze ked sa dozvedel, ze si tehu, tak ta nechal? 😕 😒

martinkamm
28. júl 2007

pipka nie on to este ani nevedel ale uveril kamosovi vymysly ze som ho chcela a bol koniec 😠

pipka
autor
28. júl 2007

a uz to vie, ze cakate babo? A ani tak mu nedochadza?

martinkamm
28. júl 2007

vie povedla ze o neho sa postara ale ja som u neho len ta posledna z bordelu

pipka
autor
28. júl 2007

tak toto nemozem ani komentovat 😠 musela by som napisat skarede slovo... 🤐 a co teraz budes robit ty?

martinkamm
28. júl 2007

ja?gulkat sa zit zo dna na den a davat vsetku lasku mojej fazulienke

pipka
autor
28. júl 2007

boooze, mas aspon rodicov co by pripadne pomohli? A byvanie vlastne? ci podnajom? 😒

martinkamm
28. júl 2007

prestahovali sme sa do 5 izboveho rodinneho domu 😵 takze v pohode a moji rodicia i michalovi budu pri mne jedni su tu s druhi budu pri mne v ziline ked budem v skoel na intraku

pipka
autor
28. júl 2007

ty este chodis do skoly? Stihas to do porodu?