Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
kafu hej u toho. vola sa betusiak, v pribyline. mam tam kamosky a oni o nom vraveli, tak som tam zavolala a isla.
teraz nemam stresy zo skoly. tie budu az v aprili. ale mozno naozaj sa babo boji statnic viac ako ja 😀 ved pride ked bude mat. isto.
wighy ja si myslim, ze tito ludia maju dar a preto verim tomu, ze ti mohla povedat, ze si tehu a aj ze si ok. 😵
wighy a kde byva ta liecitelka? To chodis k nej domov, ci ma niekde nejaku ordinaciu?
365krat, takze na kazdy den odkaz, aby sme sa nebali,
zszuska,
ja som v zivote prezila moooc stresov, tych, co su na stupnici zivotnych traum na prvych miestach, takze preto...v jednej Coelhovej knihe je napisane, ze kazdy den kazdy clovek bojuje stale so strachom: matka sa boji o dieta, muz o miesto v praci, ziak v skole znamky, lekar operacie, ekonomka podania danoveho priznania, dalsi ma strach z lietania atd atd, kazdy...
no ja som sa citila divne. a take vselijake otazky mi kladol a ani tymi najjednoduchsimi som si nebola ista. cudne.
baby opustam vas. prajem krasny vecer a zvysok vikendu 🙂
byva vo svatom petri je to dedinka nedaleko KN, ale ona vacsinou prednasa v madarsku, vie aj po slovensky, a je to fakt uzasna zena
baby dolezite je aby z vas iny ludia nemohli odoberat energiu, spomente si kolkokrat sa vam stalo ze ste sa z niekym stretli ci to bol znamy, rodina, alebo zakaznik, kolega a vy ste sa po chvili citili ako uplne vystavene, to su presne ti ludia ktori cerpaju energiu z drzhych, tak bacha na to
pipi, myslela som si, ze mi povie len newjake frazy, ako su v tej reklame na farbu na vlasy, tam je ale vestica... 😀 😀 😀
kafu on to myslel skor tak, ze sa neviem uvolnit. napr ked sa ideme zabavat a tak. ze som moc upäta a moc si davam pozor na to co poviem. tak to myslel.
ale to co si napisala je pravda 😵
papa
wighy,
presne to...ja si niekedy predstavujem, ze som v bubline, a negativne sa ku mne nema sancu dostat...hoci len pohlad od susedky... 😎
ja som bola u vestice 2x, ale akurat som sa na nej bavila 😀 😀 😀 ja som asi taka osobnost, co tomuto moc neveri..aj ked liecitel je ine nez vestica s pavukom na pleci 😀
pipi,
a ako si vedela, kedy mas otestovat ten ovu testik, ked si vravela, ze bol jednorazovy? 😨
Ajus, zatial ma to ani nenapadlo, do ms dalekooo
ked bude meskat viac ako tyzden, mozno kupim test 😉
wighy,
a citila si "cudzie" teliesko v sebe, aj ked si este nevidela dve palicky? 😉
ved to som asi citila v pate 😀 ale hlavne podla toho soploviteho tahaveho bieleho hlienu, ked som sa utrla po cikani 😀
nie necitila som take ale bola som hrooozne pokojnaaa a to u mna ze nezvycajny jav 😀
pipi,
..takto presne som aj ja tento mesiac zistila, ze som akurat ovu, tak sme hned snazilkovali, tyzden som bola ako na drogach, vsetky priznaky tehu (samozrejme, ze autosugescia 😠 )potom testik s jednou palicou, tak cakam, kedy zacnem mrchacit...dufam ale, ze tebe to vyjde lepsie ako mne...a budes tehu a budes ako wighy - inac aj ja som akasi moc pokojnaaaaaaa...

a strach je SOMARINA, viete kolko krat je v biblii napisane NEBOJTE SA?