Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
ja som sa tak dobre napapala,odkedy nefajcim,viac mi chuti jedlo 😖
viem si ho viac vychutnat,ako je to mozne??
ajka ty mal ale prehlad 😀
dnes som volala novemu lekarovi a v pondelok si idem vybavit papiere, nevedela som ze to bude taka proceduuura
aji tak si aspon kuup nieco pekne
Ajus, na sebe nikdy nesetri, kup si kazdy mesiac nieco pre radost, aspon malickost 😎 😵
som unavena hrozne a nieco na mna lezie,hlava ma boli a sviecky,ale to uz velmi dobre poznas z jasiel 😉
booze, lius, tak teply cajik s medikom, dobre zababusit do tepla a tulkat sa s drahym, to zabera, mam to vyskusane 😵
A potom este zaruceny liek su dve // 😀 😀
inak aj nam v skolke zauradovala tento tyzden nejaka pliaga, ale taka crevna...vsetci kakaju a grcaju 😝
babenky teraz ma chytila chripka a mam otazockua ak som nahodo tehu moze nejak uskodit babetku? lieky pre istotu neberiem, len citrony a cajik
noo,pred chvilou dosiiel zdemolovany 😖 a teraz zjedol plny tanier bryndzovych halusiek so slaninkou a na to si este spravil chlebik so sunkou.
myslis,ze z neho nieco bude?? 😀
mimi, ak neberies antibiotika, je to o.k., neboj. Papaj vela vitaminov a vela pi.
lius, to ako cez kopirak ten moj 😀 😀 😀 zozral tri platky sekanej so zemiakmi, dve klobasy a rozok so sunkou...ale inak chudne od noveho roku 😀 😀 porazit ma z neho ide.O tom, ze kazdy vecer zaspi pri telke a nic sa nedeje ani nehovorim 😀 😀
wigh, co sa pytas??? 😒
je tam taka zima, keby ma mal kto vymenit pri tom venceni... ☹ ☹
no pekne a ja ze snazilkujete o 107
hlavne,ze sa uz pred vcerom nastval,ze ideme na to tvrdo 😝
ale neviem co myslel,asi ze chce co najrychlejsie pribrat a nie aby som bola ja tehotna.moj nemusi chudnut-sparadlo 😀
fakt je vonku zima???ja som dnes ani nos nevystrcilaaaaa
ajka ze si mi radila ako s lekarmi ale asi mi to vyfucalo 😀
u nas je tehotny mangel... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale uz poriadne dlho a este stale neporodil... 🙂 zeby som mala slona za muza???? 😅 😅 😅
wigh, no ze ja ked som menila, tak som jej povedala, ze sa stahujem, aby nemala pripomienky... 😉
pipi 😀 😀 😀 😀 😀 sportovali by spolu, nemal by kedy priberat, tak to je asi so mnou... 😠 😠 😠

ahojte,co robkate okrem kvakania??