Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
ale lius, vsak si vacsinou doma a si sikovna holka, tak to zmaknes lavou zadnou, kym pride drahy domov a nemusis ho otravovat s takymito zenskymi pracami, muzi to nemaju radi 🙂
ja som tusim u toho dokiho v cakarni dnes nieco chytila, mam sviecku pod nosom a bolavu tekvicku, nesvihne ma 😢 ???
kokso ja furt do seba nieco ladujem...esteze sa mozem vyhovorit na hormony 😀 😀 sak uz som jak sud 😀 😠 😅
povedal,ze ma bude po tom potrate setrit a doma som bola len dnes doobeda,ale som stale v uliciach a vybavujem.dnes ma zastupil on doobeda,ale poobede som tam bola zase ja.prisla som chvilku pred nim.
ninka idem do PP 22.9. tak budem blizucko teba, skoda, ze nebudem mat viac casu, aby som skocila za tebou... 😒
svihne mixi, svihne...vidis! naco chodis po doktoroch? 😀 😀 😀 mas pekne doma lezkat 😉
pipi, v robote katastrofa, certi sa vratili po prazdninach ako z divych vajec a este k tomu mam noveho nadriadeneho, ktory si chce nieco dokazovat... 😖 😖 😖 lebo on aj "publikuje"... 😖
chapem lius, lenze vies, ako je to s tymi nasimi zenskymi pracami... a muzi to nemaju radi, nie su na to tak stavani, ako my zeny... a vydrzime toho viac, ako oni...
jasne,jasne liušš 😠
ved som ta ledva videla na tych fotkach z dovolenky aka si strasne chuda 😠
juliska, samych novych. Takze dnes boli len place a sviecky pod nosom 😀 ako mixka 😀 😀
ale vy mi neverite,ale od tych hormonov mam 5 kg navyse,chvalabohu,ze mi uz konecne prestalo chutit 😖

mnaaam sisky 😉 tych som sa nieco nacpala v Chorvatsku, mali sme hned pri izbe pekara a denne cerstve, vonali az do postele...no nekupte si 😀 😀 😀