Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
julis, mne neprislo, ja mam silny zaludok, ale aj tak to nie je prijemny pohlad... 😖 😔
tak ja to radsej nebudem pozerat.
urobia vam genetiku v gynfive??kolko sa na to caka??
juliššš,tebe este nejake specialne vysetrenia robia??ako casto teraz chodis k lekarovi??
teraz to bolo na markize v spravach, budu tie billboardy do konca septembra... sa mame na co tesit...
lius vraj pri ICSI to urobia s tym, za jednu cenu, uvidime, co povie embryolog po punkcii, potom ti poviem viac.
mne tiez z toho nie je zle, ale prijemne to nie je...ale aj taky je zivot 🙄
mne to nepride az take hrozne, myslim tym, ze sa to da prezit a pozerat sa na to tiez nik nekaze, nie? 😉 😒 ale nepaci sa mi to samozrejme... 😔
liušš,teraz som bola na teste na tehotensku cukrovku,este pojdem na ekg,chirurgicke koli tomu pruhu ci mozem rodit normalne,este mi spravia v 30tt velky usg a doki ma kontroluje kazde 2 tyzdne,robi mi taky podrobny usg,koli tomu ,ze Risko je velikyyyyyyy 😀
ano, ale je to des... ja som si tu stranku pozrela a aj video, ze ako to prebieha a este teraz to rozdychavam ☹
kolko vazi valibuk??tak kupujes len velke vecicky??a vsetky vysledky zatial su super??drzim palce 😵

ajus, asi moja korka...ved uvidime teraz po punkcii, urobia aj genetiku, tak snad budeme mudrejsi.
a o akych bilbordoch to tu hovorite? Ja som nejako mimo 😒