icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

pipka
autor
25. sep 2007

Ajuska prezila si to tam? Taaak som na teba myslela 😉 Akurat som pred chvilkou zacula v radii, ze ceny bytov v Poprade zavratne stupaju...vraj o 100% od minuleho roka.Nemate tam nahodou byt? Zeby ste ho predali a mohla by si tu konecne byvat ako clovek 😀 😀 😀 a mamu s otcom by ste nechali v Moste... 😀 😀 😀

jul
25. sep 2007

caute bambule 🙂
co porabate? Mne bolo vcera konecne po dlhom case fajn a taaaaaak som sa prejedla,ze dnes nejem nic 😠

pipka
autor
25. sep 2007

caf juliska, oddychujem na lozku 😀 s notebookom na kolenach 😵

jul
25. sep 2007

jeeeej ajoooooj 🙂
ako pokracujes pipi s miminkom?

pipka
autor
25. sep 2007

juliska no takto...z 11 vajok sa nam oplodnilo 5, takze zajtra mam transfer a potom na mna musis intenzivne mysliet dva tyzdne do testu, nech je pozitivny 😵

jul
25. sep 2007

vaaaazne???? 🙂 🙂 🙂 super 😵
dva tyzdne....sak dovtedy sa zjancim 😅 od zvedavosti.Budem sa modlit,drzat palce vselico mozne.Ved uz Ti chystam vybavu pre malu🙂))))

pipka
autor
25. sep 2007

oooo, dakujem, sa mi zide 😀 😀 nemam po kom dedit 😅 tak tfuj tfuj tfuj, nech mas pravdu 😉

jul
25. sep 2007

zajtra o kolkej mas ten transfer?
budete mat krasne Vianoce 😵 😵 😵

pipka
autor
25. sep 2007

juliska od desiatej na mna mysli, prosiiiim, nech sa to podari 😵

jul
25. sep 2007

neboj,urcite budem 😵
aj ty mas takeho konika spomaleneho?

pipka
autor
25. sep 2007

hej, nie uplne ako kedysi, ale aj tak nacitava pomaly 😠 asi si idem lazkat julis, nech som na zajtra fit, jo? 😉

jul
25. sep 2007

o.k. oddychuj 😉
a pripravuj sa na zajtra 🙂
ja musim ist vencit 😒 😀
papa

dudu
25. sep 2007

kuk,kuk 😕 ste tu?

valhali
25. sep 2007

caute, prisla som vas pozdravit... 😉
dudu, teba som tu nevidela 100 rokov 🙂 Asi si na mna nepamatas,ja som chodila do snaziliek a trpezlivych pred rokom
Ako sa mas?

valhali
25. sep 2007

pipka,nech sa podari trasfer 😉

valhali
25. sep 2007

malo byt - transfer 🙂

dudu
25. sep 2007

ahoj val, jasne ze si ta pamatam, aj to si pamatam, ze si mala inu fotecku....
ja sa mam fain, sice som este stale bez fazulky 😢 ale v novembri mam termin na IVF, tak sa tesim, lebo prvy krat mi to nevyslo, aj preto som sem prestala chodit, lebo som to nezvladala 😖 ,
a ty sa mas ako?????????????

valhali
25. sep 2007

dudu, verim,ze tentoraz to vyjde, drzim silno palce 😵 Pamatam,ze pred tym si mala transfer,ktoyr nevysiel ☹ Urcite sa to teraz podari, ver tomu 😉
Ja sa mam uz ako tak, o 2 dni mam termin,nevyzera to na porod,takze asi ma vyvolavacka neminie 😝

pipka
autor
25. sep 2007

val ajoooj, dakujem, budem aj tvoju podporu zajtra potrebovat 😉 a potom este aj nasledujuce tyzdne...a ako sa vam dvom dari? Myslim teba a Emmku 😀 😀

pipka
autor
25. sep 2007

val velmi ti budem drzat palceky, nech mate babo rychlo domka a ste vsetci zdravi a stastni 😵
duduska moja, uz pichas? Aky mas protokol?

dudu
25. sep 2007

val super, gratulujem k emke 😀 😀 😀 Nebolo to tym ze si prestupila v robotke alebo si to mylim??
pipka nepicham lebo este mi nedosla mrcha a uz ma hneva lebo mi 5 den meska, potom budem mat jeden mesiac HAK a az potom pojdem na pichacku, takze budeme spolu kocikovat 😀 😀

pipka
autor
25. sep 2007

uz som tu duduska 😉

dudu
25. sep 2007

no ahojcek 😀

dudu
25. sep 2007

si sa pytala na protokol ono ich je viac?

pipka
autor
25. sep 2007

dlhy a kratky predsa. sa urcuje podla odozvy vajecnikov, ako ti reaguju na stimulaciu. Ak dobre, tak mas myslim dlhy 😵

dudu
25. sep 2007

no ja mam asi ten dlhy, lebo si budem znovu pichat 3 druhy inj a budu sa mi krizit

jul
25. sep 2007

caute kočky 🙂
pozerate dnes ordinaciu? ake to je napinave,co?

pipka
autor
25. sep 2007

uz si konzultovala, co budes pichat?

dudu
25. sep 2007

pozerame a preto sme tu len na chvilocku 😉

dudu
25. sep 2007

pipka ano protokol mam doma