icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

pipka
autor
25. sep 2007

ajoj julis 😉
pojdeme pozerat,neviem sa dockat 😵

dudu
25. sep 2007

mam tam dekapeptyl, puregon, menopur, pregnyl,

pipka
autor
25. sep 2007

a co budes pichat, puregon ci gonal?

dudu
25. sep 2007

pipka ten prvy krat som mala aj v mrazaciku / si sa pytala/

pipka
autor
25. sep 2007

fuuu, tak to mas ine ako ja, ja som mala decapeptyl, gonal, luveris a nakoniec pregnyl

dudu
25. sep 2007

jul ako ti dnes je? papala si nieco?

pipka
autor
25. sep 2007

duduska, ale mam na teba prosbu, v sobotu sa nechcem bavit o nicom, co ma nieco spolocne s IVF, tehu alebo MK, prosiiim 🤐

dudu
25. sep 2007

asi to naozaj maju nastavene pre kazdu inak, ja som si myslela, ze to maju tak trosku skoro csetky rovnake

dudu
25. sep 2007

pipka OK 🤐

dudu
25. sep 2007

jul, kde si?

pipka
autor
25. sep 2007

oni to urcuju asi na zaklade hormonalnych hladin a podla toho ako tvoje telo na hormony reaguje 😉

pipka
autor
25. sep 2007

juliskaaaa, zase si prec? 😅 vzdy polozis otazku a odides 😀

dudu
25. sep 2007

nebudes sa doma nudit? 😉

dudu
25. sep 2007

inac ked som v robote, tak kym mi to nabehne tak idem odpadnut, ale ked som doma tak to ide celkom inaaaaac 🙂

pipka
autor
25. sep 2007

zatial sa nenudim, mam dovcu, tak mozem chodit aj von, dnes som bola pre noviny, na poste... 😉 ale nevylucujem, ze po tyzdni sa nudit budem, no naobjednavala som si navstevy 😀 ze mixik? 😵

dudu
25. sep 2007

ozaj som ti zabudla povedat, ze zajtra po tr. nesmies ist na wecko, tak sa predtym velmi nenapi!!!!!!!!!!!

pipka
autor
25. sep 2007

v robote to vzdy bezi inak 😀 😀 😀 u nas to nejde nijak, my nemame v skolke net, tak som rada, ze som doma 😉

dudu
25. sep 2007

ja som zmenila zaradenie, tak teraz mam net na pc-ku a sem tam mozem prekliknut a surfovat 😀

pipka
autor
25. sep 2007

akoze nenapi, ked mam prist s poloplnym mocovym mechurom 😒 mam sa dve hodky predtym vycikat uplne a asi tak hodku predtym mam vypit cca 2-3dcl vody a s tou musim vydrzat az cca tak hodinu po zakroku.

dudu
25. sep 2007

no bolo by najlepsie lebo, asi 20 min budes leskat, a potom pojdes domov a asi bude lepsie ak hned na wecko nepojdes

augustovka
25. sep 2007

ahojte ! mozem sa vas opytat ci neviete co moze znamenat ked ma stale pobolieva jeden vajecnik!dakujem

pipka
autor
25. sep 2007

ved to je jasne a tam by som ani nesla, to sa radsej pocikam 😀 vydrzim, alebo si vezmem pampersku 😀

dudu
25. sep 2007

ty aj tak vela cez den pijes tebe postaci tak ako mne pol hodinku predtym 3 dc-ka

dudu
25. sep 2007

maaas aj budem potom asi chciet 😀

lia
25. sep 2007

ahojte,

ale ved ti to nedavaju do mocoveho mechura pipi.

dudu
25. sep 2007

augustovka a mas pred mrchou alebo iba si v polke?

lia
25. sep 2007

pipi,kedy ides??

dudu
25. sep 2007

ahojcek jia, ved to ona vie 😉

dudu
25. sep 2007

prepac som sa kopla lius 😀 😀

pipka
autor
25. sep 2007

augustovka, nechcem ta strasit, ale mna takto pobolieval skoro rok a zistili mi na nom cystu, ale moze to byt aj hocico ine...zajdi radsej za gyn, nech ti spravi sono 😉

dudus, ja praveze nepijem vobec, tak ja sa aj z 2dcl pocikam 😀