Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
zeeee? vieme si my vybrat 😉
a co ty tam v dialke? kedy nas prides dolu navstivit? 😵
pipi aj ja som zvedava dufam ze prinesies dobre spravy
Ninka takze baba do rodinky super 😵
ninus, tak uz ste sa definitivne dohodli na Zojke?
My mame tiez dve v skolke a su obe hrozne zlatunke, tak ti to schvalujem 😀
pipi radi počkáme normálne si to odrátam v kalendári a zapíšem kedy napíšeš tu dobrú správu. ale ja aj tak viem že paár týždńov budeme tehotne spolu
liusik, zvladla som to, tak ledva cakam, ze vam 8. oktobra po 14.00 oznamim radostnu novinku 😵
to ma veľmi teší že sa vám to meno páči, lebo moja sestra vravela že čo za meno sme jej to vymysleli 😠
krasne ninka,mozes byt hrda na svojich chlapov 😉 😵
pipi a aky si mala z toho pocit??kto ti ho robil??
podla toho co som sa tu kade kde docitala na nete, tak jedno z mojich deti bude urcite chlapcek 😵
to sme sa zhodli s embryologickou, ze muzske embrya sa delia rychlejsie a nam dnes povedala, ze jedno sa zo vcera na dnes rozdelili z dvoj az na osembunkove 😀 taky maly sprinter 😵
caffte 😉
co davaju dnes v telke,neviete nahodou? mne sa nece kuknut do programu 🙄 taka som leniva 😝
ani nepytaj 😒
ked som zbadala detske vecicky,na ktore som sa chystala,chytil ma strasny smutok 😔 .
kupila som aj pasinkovi,aj sebe 🙄 🤐
to ti verim liušš ☹
ja som si uz dlllho nic nekupila,myslim na seba,sak keby aj mali nieco na 200 kilove prasa 😝
ale prestan,vobec si vela nepribrala a aj keby,hlavne nech ste zdravi,schudnut to mozes hocikedy.mne je teraz jedno ako vyzeram,co uz mam robit??ale hadam to schudnem.
ale tak ma to sere ☹ 😠 😢 😔

ajojte, este ste tu?