icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

pipka
autor
1. okt 2007

jasne ajus, mam tu pre teba vzdy nieco 😀

ajka23
1. okt 2007

pipi, fazulkam je u teba taaak dobre, ze ani neprotestuju, tak naco krce, ze? 😉 😵
mali ste byt u nas v sobotu, mala som vodne polo v kuchyni... 😖 tiekla mi pracka, ale ako rieka a neslo to zastavit, tak som mala 3 centi vody a bolo poprate... 😠 to moje stastie... 😔 a muzovi poviem, dones mi peniaze z uctu, nech mozem zavolat opravara a on mi na to, ze vsak si vyber... 😠 to aby som len koli tomu isla do blavy... 😠 😠

pipka
autor
1. okt 2007

duduska, vo stvrtok hocikedy, to zajtra mam vecer navstevu 😉 co nevies citat? 😀 😀
tie lieky ti samozrejme dam, inak mala si pravdu, na ucte je 825 sk. 😒
ajus kludne, takze plati, zajtra doobeda a vo stvrtok s dudus, skusim aj tej mixi napisat, ci mi neda kosom 😅
inak aj juliska slubila, ze tentokrat pride... 😀

pipka
autor
1. okt 2007

ajus, mozno ti zriadil bankomat v moste 😀 😀

ajka23
1. okt 2007

citala som, ze aj julis sa slubila, tak sa este uvidi, asi teraz este spi, tak hadam neskor da vediet... 😉
a kedy si tak predstavujes, ze doobeda? 😕 😕 😕

ajka23
1. okt 2007

bankomat mame slovensku sporitelnu, ale ide o to, ze on mal tie peniaze v ruke, ale vlozil ich na ucet... 😠 😠 😠 no kocurkovo... 😖
manzelovi zavolal byvaly sef a po vyse roku mu vratil peniaze, co mu dlzil, no zazrak... 😵

ajka23
1. okt 2007

idem si urobit kafco, hned doletim... 😉
pipi, co varis dnes? 😝 😀

pipka
autor
1. okt 2007

dnes mi zostalo zo soboty, masko na hribkoch s ryzou a salatik, ale zajtra by som spravila nieco specialne 😀 pecienka to nebude,neboj 😀 😀

pipka
autor
1. okt 2007

aj ja musim teraz odbehnut, ale dojdeeeem 🙂

ajka23
1. okt 2007

uz som tu, aj zachod som stihla navstivit, ja som ale sikovna... 😀 😀 😀 😀

ajka23
1. okt 2007

vcera po robote, aby som toho nemala dost, tak som musela cistit a zavarat hriby, otec doniesol, nieco vyse 100, tak som do 10tej bola vytazena... 😖 😖 😖
asi ma caka rucne pranie... 😠 😀

ajka23
1. okt 2007

loss asi isla do nemocnice, dufam, ze je v pohode... 😒 😉

dalida
1. okt 2007

Dobry den dievcence. Opat sa hlasim po dlhsej odmlke... Iba som vam chcela oznamit, ze v stredu idem na IUI... Prosim, drzte palceky aby to vyslo. V piatok som bola na UTZ. Mala som viac folikulov... zial len 7mm v 9 DMC. Dobrala som dalsie tri fostimolky tak dufam, ze to bude ok. Dnes mi o 18tej pichnu choragon a v stredu...

ajka23
1. okt 2007

dalida, drzim... 😉 😵

dalida
1. okt 2007

Dakujem, Ajka. 🙂 Som z toho vsetkeho troska nervozna. Nevies, kedy si potom budem moct urobit tehu test? Viem, ze uhniezdenie trva cca 10 - 14 dni... Potom mozem? Bude to vierohodne alebo radsej pockat na test z krvi a neststresovat sa? 😖

ajka23
1. okt 2007

najlepsie je nestresovat a cakat na krv... 😉

ajuska212
1. okt 2007

ahoj dalaila bude drzat palce aj na nohach aj rukach...mna to caka buduci tyzden...

dudu
1. okt 2007

jajaj konecne som tu, mali sme poziarne cvicenie, a ti poziarnici asi zabludili, lebo isli az k Hornbachu a tam sa tocili, to bola sranda. My sme svetci stali pred budovou na parkovisku a hasici sa k nasej budove nevede dostat 😀
Pipus myslis ze mi tie lieky veznu spat? ja mam take dost silne pochybnosti,

Ajus, ako sa my dve / alebo aj kto sa prida /dohodneme? ja som vo stvrtok o 16.00 hod volna, ale teraz mi drahy volal aby som si vybavila na piatok volno ze pojdeme na dubaciky 😅 a to on pre mna chodi do prace, nakupime a ideme domkov a mame po celom tyzdni abstinencie vianoce 😉
Tak sa musime dohodnut na pevno aby som nemohla cuvnut. 🙂

dudu
1. okt 2007

babulky, to je uz 12,20? tak to sa idem naobedovat 🙂
Drzim vam palceky babenky

ajka23
1. okt 2007

dudus, tak ten stvrtok teda? 😉 hod cas.. 😉

dudu
1. okt 2007

ajuska, OK dohodnute, stretnime sa o 16.00 pred GF?

jul
1. okt 2007

caffte 😉 😉 😉
aji 😀 ty uz ma poznas,ze spim jak zabita 😀
no zase si mala stastie s prackou? a ani net ti nesiel? no hruuuza.Inac ani mne cez tyzden 2 dni,skoro som umrela 😅

dudu
1. okt 2007

jul? no co prides?

jul
1. okt 2007

pipi,nemusis mat krce,ece je skoro.Ja som mala krce asi tak 3tyzdne po oplodneni,dovtedy som necitila vobec nic 😉 tak neboj.Ozaj,ked budes tehulka,co verim,ze uz si,tak by si mohla na pocest otvorit trpezlive 3.cast.

jul
1. okt 2007

caaaafff dudus....a kam? 😕

jul
1. okt 2007

inac ja som si myslela dnes v noci ,ze rodim.Maly kopal o zivot,ako keby sa chcel prekopat von cez bok,vobec ma nenchal vyspat 😠

jul
1. okt 2007

aji a to fakt je loss v nemocke? a co sa stalo? boooze,dufam,ze miminko je v poriadku ☹

dudu
1. okt 2007

jul, no ideme k pipke na navstevu 😅 , vo stvrtok da s ajkou stretavame pred GF o 16.00, prides? 😅

jul
1. okt 2007

stvrtok o 16.00?
jasne a uz ste na pevno dohodnute?

pipka
autor
1. okt 2007

no co sa mna tyka...tesim sa na vas vo stvrtok o 16.00 u mna 😀