icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

marlenka56
25. jan 2007

http://www.zdila.sk/jabber/

ak by sme cheli rychlejsie spolu komunikovat a necakat na natiahnutie stranky 😉

marlenka56
25. jan 2007

popripade keby vypadol konik 😎

lia
26. jan 2007

jeeej,vy ste boli vcera nocni vtaci 😀

marlenka56
26. jan 2007

lia -ahoj, len ja som tu bola najdlhsie

govinda
26. jan 2007

ahojte lia, marlenka 🙂

lia
26. jan 2007

ahoj govi,marlen
co si nevedela spat?? 😅

govinda
26. jan 2007

lia, a ako sa máš? čo nové?

lia
26. jan 2007

ako sa mam??vcelku dobre,dakujem govi.a mam novu chorobu 😖 ,nieco na mna lezie.a teraz sa napchavam a potom musim ist vybavovat.
a ty co mas nove??kedy necakas mrchu??

govinda
26. jan 2007

lia, tak ja som dnes 32 dc, ale vzhľadom na minulú mrchu, ktorá došla až 42 dc, sa ešte načakám do testovania 😖

A akurát som sa dozvedela, že tu budem aj cez víkend, tak sa z toho sakramentsky teším. Dofrasa, ďalší víkend v práci, už 2 týždne robím bez dňa voľna, som taká unavená z toho, že až ☹ . Neviem, ako zvládnem ešte tento víkend a celý budúci týždeň, ale asi ma to zloží ☹

pipka
autor
26. jan 2007

cafte konikove zavislacky 😉 tesite sa na vikendik? Ja veeeeelmi 😀

marse
26. jan 2007

pipka ahoj ja ani nevnimam ci je vikend ci tyzden 😉 ako sa mas? ako pokracujes v snazilkovani? 🙂

pipka
autor
26. jan 2007

ajoj marse, no vcera sa dobrovolne pod natlakom po tyzdni u nas nieco dialo 😀 😀 😀 , akurat sme to tu vcera rozoberali, ako nam to chyba 😅
tak u nas to bolo vyslysane, hned sa mi lepsie spinkalo 😉

marse
26. jan 2007

takto ma byt pipka, toho mojho do toho nemusim ani nutit, to ja som skor donutena ale nemozem povedat ze by to bolo zle 😀 😀 ale mimi bez snazilkovania nebude 😉

pipka
autor
26. jan 2007

ved to...ale vysvetluj to unavenemu vystresovanemu chlapovi, co zaspava pri telke alebo vo vani 😀 😀 😀 jedine miesto, kde pookreje ked si sadne k pocitacu 😠 😠 😠 slak ma ide trafit 😅

marse
26. jan 2007

to ten moj na pc neni, to skor ja 😅 ja teraz riesim dilemu s menami, ty si uz tiez asi nadtym rozmyslala, ake by si dala?

mixka
26. jan 2007

ahojte, ake mate plany na vikendik ??? 🙂

marse
26. jan 2007

ahoj mixka, asi pojdem pozriet rodicov, nech si uziju malu, lebo muzik je v praci a ty? 🙂

mixka
26. jan 2007

my mame ist zajtra doobeda do nitry a poobede ideme na nakup a nedela dufam vegetik 😉

ajka23
26. jan 2007

ahojte 😉 tak vam sa zvikendnieva a ja sa netesim do prace... 😖 😖 😖

marse
26. jan 2007

ajka takze pracovny vikend? hmmm tak nech ti rychlo ujde 😉

ajka23
26. jan 2007

ono to ako na potvoru uteka vzdy pomaly... 😠 😠 😠
marse, ty uz si snazilka? myslim, ked mas take male babo... 😉

mixka
26. jan 2007

ajka a kde robis, ze musis do prace ???

ajka23
26. jan 2007

robim v polepsovni... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vzdy obvikend som v praci, ale zase som bola doma od stredy az do dnes... 😉

marse
26. jan 2007

ano som, 🙂 lebo mame v plane buduci rok stavat domcek, a nechcem byt pocas tych prac tehu tak radsej nech je male na svete, a uz predtym som chcela ist z materskej do meterskej 🙂

ajka23
26. jan 2007

marse, dobre vymyslene... 😉 😉 😉 na tu vystavbu domu sa vyzbroj aj s manzelom poriadnou davkou nervou, zidu sa vam... 😵 😵 😵 viem o com hovorim, my staviame uz 3 roky a este asi minimalne jeden budeme... 🙄 🙄 🙄 🙄

mixka
26. jan 2007

ajka, to vaaazne... ??? ale asi nie, sak 😉 ???

ajka23
26. jan 2007

to uuuuuuuplne vazne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mixka
26. jan 2007

neverim 😉

ajka23
26. jan 2007

ako ti to dokazem? 😉

marse
26. jan 2007

ano viem ajka lebo nasi stavali, a takmer sa rozviedli 😖 snad mi to nehrozi, ale viem ze aj plany genialne premyslene dopredu nemusia zdy vystj 🙂