icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

ajka23
4. okt 2007

no ale to je vzdy lepsie, ked je to vsade rovnako rozlozene, ako ked mas nohy ako palicky a veeeeeelike ritisko.... 😠 😠 😠 😢

jul
4. okt 2007

aji tebe sa nieco snivalo o velkej riti?

ajka23
4. okt 2007

dudus, pekne do radu ja som prva... 😉 😠 😀
julis, uz vies ako budes rodit? 😒

ajka23
4. okt 2007

julis, ja o nej radsej nesnivam, staci mi, ze ju vidim kazdy den v zrkadle... 😉 😀

jul
4. okt 2007

dudušš ☹ mam len 1kus 😔

ajka23
4. okt 2007

dudus, ja ti nieco donesiem, ok? 😵

ajka23
4. okt 2007

dudus, ty take nepotrebujes, je to taka hracka pre tie, ktore sa uz dohrali pri merani BT, tak chcu skusit nieco nove... 😀

dudu
4. okt 2007

Podla mna je to aj tak jedno, lebo niekoho ocari / ako vravis velke ritisko a male psia, dlhe vlasy..../
To mas tak jedno podla mna si pekna baba, a hotovo uz nechcem pocut o niecom velkom 🤐
Lebo moj drahy je zatazeny na velke didky, a ja ich velke nemam a ked sa mu nepaci tak nech ide, ale on ma lubkaaa aj tak 😅 😅 😀

ajka23
4. okt 2007

a mojho didky vobec nezaujimaju a mne sa moje zase pacia... 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵
proste maaaaam sa rada... 😀 😀 😀

dudu
4. okt 2007

to hovorite o masaznom strijceku??? 😕

ajka23
4. okt 2007

dudus, budeme si na stretavke ukazovat? 😀 😀 😀 😀 julisa asi vyhra... 😠 😀 😀 😀

ajka23
4. okt 2007

o ovulacnom mikroskope... 😉

dudu
4. okt 2007

To ako aj ja mam velke brucho ako hajzlovy pavuk, 😀 ale len sadla, ziadna fazulka tam nieje ☹

ajka23
4. okt 2007

vcera mi pes obzral jednu papucu... 😠 😠 😠
a o vlku, musim ist vencit... 😠 😖

jul
4. okt 2007

aji a to ho ece nepreslo? Walter nastastie uz nezere topanky 😝

ajka23
4. okt 2007

sadlo teto rok pozorujem aj ja, ale stale to odsuvam, vsak mi coskoro brucho narastie, tak na co cvicit... 😉 dobra teoria, nie? 😵

dudu
4. okt 2007

No vidim ,ze ten rok co som sem nechodila mi uslo naozaj vela 😨 , to uz co nevymyslia , ze ovulacny mikriskop 😨 😨 😨 😨 , to ako tam si dam......a potom si na to pozeram 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ty kokso, tak to ma dostalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale fajn ak to k niecomu pomoze 😉

jul
4. okt 2007

dobra aji 😉 😉 😉

ajka23
4. okt 2007

prave ze to urobila prvykrat, od kedy uz nie je stena, taku bitku vcera dostala... 😠 😠 😠 😠

dudu
4. okt 2007

Aj ja mam taku teoriu, ale zatial mi rastie len brucho a nic v nom ale uz je tak na treti mesiac, to uz je co povedat, len supsup fazulku dnu 😅

ajka23
4. okt 2007

dudu sranda musi byt aj keby na chleba nebolo... 😀 😀 😀

jul
4. okt 2007

moj havo teraz pekne spinka vo svojom peliesku na poduske,na chrbatiku,nozicky rozcapeneeeee......a von ide az o 3-tej,ma to tazke chudacik 🙄

ajka23
4. okt 2007

hned dojdem, lebo budem mat ryhy na ramene, ak hned nevypadnem... 😠 😠 😠

jul
4. okt 2007

😀 😀 😀 to na teba tak vyskakuje? 😀

pipka
autor
4. okt 2007

tak uz som tu, zabiiii, zase som ta nestihla ☹ ja mam dnes hrozny den 😔 aj ja stem filipkove fotky vidiet 😉

dudu
4. okt 2007

babulky idem sa napapat, kupit si dalsie lizatka, lebo tych osem som uz vylizala 😅 , a tak za hodinku pridem 😀
Dobru chut k obedu cicky moje 😀

jul
4. okt 2007

pipi,tak teda neprideme radsej nie? 😖 ked mas depky 🙄

pipka
autor
4. okt 2007

juliska, myslis ten mikroskop? Ten mam aj ja doma 😉 mozem ho niektorej podarovat....

jul
4. okt 2007

dobru chut dudušš 😉
ja som si spravila zatial kavu a cakam ci mi R nieco neprinesie z mesta,som mu kazala,ze nech zozenie francuzske zemiaky 😝 😝 😝 😝 😝
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm 😝

jul
4. okt 2007

pipi,no vidis,ja dam Ajke a Ty Dudušš 😉