Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
dudus, ty take nepotrebujes, je to taka hracka pre tie, ktore sa uz dohrali pri merani BT, tak chcu skusit nieco nove... 😀
Podla mna je to aj tak jedno, lebo niekoho ocari / ako vravis velke ritisko a male psia, dlhe vlasy..../
To mas tak jedno podla mna si pekna baba, a hotovo uz nechcem pocut o niecom velkom 🤐
Lebo moj drahy je zatazeny na velke didky, a ja ich velke nemam a ked sa mu nepaci tak nech ide, ale on ma lubkaaa aj tak 😅 😅 😀
a mojho didky vobec nezaujimaju a mne sa moje zase pacia... 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵
proste maaaaam sa rada... 😀 😀 😀
To ako aj ja mam velke brucho ako hajzlovy pavuk, 😀 ale len sadla, ziadna fazulka tam nieje ☹
sadlo teto rok pozorujem aj ja, ale stale to odsuvam, vsak mi coskoro brucho narastie, tak na co cvicit... 😉 dobra teoria, nie? 😵
No vidim ,ze ten rok co som sem nechodila mi uslo naozaj vela 😨 , to uz co nevymyslia , ze ovulacny mikriskop 😨 😨 😨 😨 , to ako tam si dam......a potom si na to pozeram 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , ty kokso, tak to ma dostalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale fajn ak to k niecomu pomoze 😉
prave ze to urobila prvykrat, od kedy uz nie je stena, taku bitku vcera dostala... 😠 😠 😠 😠
Aj ja mam taku teoriu, ale zatial mi rastie len brucho a nic v nom ale uz je tak na treti mesiac, to uz je co povedat, len supsup fazulku dnu 😅
moj havo teraz pekne spinka vo svojom peliesku na poduske,na chrbatiku,nozicky rozcapeneeeee......a von ide az o 3-tej,ma to tazke chudacik 🙄
tak uz som tu, zabiiii, zase som ta nestihla ☹ ja mam dnes hrozny den 😔 aj ja stem filipkove fotky vidiet 😉
babulky idem sa napapat, kupit si dalsie lizatka, lebo tych osem som uz vylizala 😅 , a tak za hodinku pridem 😀
Dobru chut k obedu cicky moje 😀
juliska, myslis ten mikroskop? Ten mam aj ja doma 😉 mozem ho niektorej podarovat....
dobru chut dudušš 😉
ja som si spravila zatial kavu a cakam ci mi R nieco neprinesie z mesta,som mu kazala,ze nech zozenie francuzske zemiaky 😝 😝 😝 😝 😝
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm 😝

no ale to je vzdy lepsie, ked je to vsade rovnako rozlozene, ako ked mas nohy ako palicky a veeeeeelike ritisko.... 😠 😠 😠 😢