icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

jul
5. okt 2007

vcera som nevidela ordinaciu,tak si ju dnes musim kuknut na nete,dnes som sama,lebo R ide na hokej a odtial idu s chalanmi vymetat podniky 😠 🙄 😒 az do rana bieleho 🙄

jul
5. okt 2007

dokedy ste boli pipi?

loss
5. okt 2007

ahoj Jul ako sa mas?

jul
5. okt 2007

ahoj,
zatial dobre 🙂 ,ale uz zacinam stresovat,uz sa mi to blizi 😲 😕

jul
5. okt 2007

lossi,uz mas ale velku fazulku 😉
uz bilo aj srdiecko?

pipka
autor
5. okt 2007

julis, posedeli sme do osmej 😉 ale bolo mi s vami uuuzasne, normalne som pookriala a po tych desnych snoch sa mi tuto noc skoro celu snivalo o hov...e 😀 😀 😀 pozitivna zmena, co? Som zvedava, co to bude tuto noc 😅

pipka
autor
5. okt 2007

lossik, kraasna fazulka 😉 nech ti robi radost a pekne rastie aj dalsich 34 tyzdnov 😵

juliska, ty si zase nakupovala nove veci? 😕 😵

jul
5. okt 2007

no ved ked budes mat tie dvojicky .....treba spravit velke zasoby 😀

jul
5. okt 2007

inac Vilko je fešaaaaak 😉

pipka
autor
5. okt 2007

spraaavne juliska, len nakupuj 😀
Aj Vilko o tebe povedal, ze kocka a to brusko jej hrozne sekne 😉 ze ked aj ja budem taka krasna s bruskom, tak uz aby to bolo 🙂 🙂

jul
5. okt 2007

ale ty budes mat megabrusko 😀 😀 😀 😀

jul
5. okt 2007

a este k tomu ty si vysoka a Vilko je chlapisko jak hora,tak to budu take babatka jak moj maly R-ko 😵 x2

pipka
autor
5. okt 2007

takze budem megakrasna? 😀 😀 😀

pipka
autor
5. okt 2007

boooze ale hrmi, bojim bojim 😕 😔 a ja musim ist nakupovat ☹

dalida
5. okt 2007

Dobre popoludnie dievcence. 😀 Fakt je hrozne pocasie... 😖 O to horsie, ze som prave skoncila skolu a trcim v centre mesta. Busik mi pojde domov o 30min. Tak cakam... Manzelik po mna potom pride na zastavku. Inac v stredu som TO absolvovala. Dufam, ze to vyjde. 17teho by som mala vediet co a ako. Este dobre, ze som tak casovo vytazena inak by som na to neustale myslela. Nie ze na to teraz nemyslim, ale... Pipka, s tym nakupom ti nezavidim... Mna to caka tiez a musim to stihnut za 20min. Ovocie, zeleninka, dzusik.... Utekaaaam

loss
5. okt 2007

jasne srdiecko bilo a male tam plavalo boze je to najkrajsi pocit na svete ked vam povedia ze je akcia a ze malicke ma 1cm ved mi sme uz cela fazulka,cely vecer sme sa vytesovali nad tou machulkou ako male deti 😵
pipi dakujem za tvoje prianie verim ze naozaj vsetko dobre dopadne a verim ze ty nas coskoro budes dobiehat 🙂

jul
5. okt 2007

pipi,aj ja som sa strasne bala 😕

jul
5. okt 2007

lossik,tesim sa s tebou 😵

loss
5. okt 2007

boze taka chyba ma byt my
a ozaj podla sona zaciname 8tt,tak este 5tyzdnou uz aby boli za nami.18.10 idem na odber krvy a snad potom dostanem tehu knizku

jul
5. okt 2007

davaj si na seba pozor a odpocivaj co najviac 🙂

loss
5. okt 2007

dakujem Jul si zlata
u nas prsalo rano teraz je fajn

pipka
autor
5. okt 2007

lossik, tak tfuj tfuj tfuj a v pondelok na mna veeelmi mysli 😉

jul
5. okt 2007

pipi,ja dufam,ze v pondelok poobede budem uz pisat do trpezliviek č.3 😎

pipka
autor
5. okt 2007

to dufam aj ja juliska 😉 idem uz teraz, lebo vilko mi tu pili usi, nech mame ten nakup co najskor za sebou, on to musi len z povinnosti 😅 potom sa ozvem, paa

loss
5. okt 2007

dobre pipi pa a dakujem aj tebe 🙂

pipka
autor
5. okt 2007

nakup sme chvalabohu zvladli,drahusik sa dobre napapal a teraz mi tu chrapka vedla mna...no romantika zacinajuceho vikendu...co vam budem hovorit 😀 😀 😀

jul
5. okt 2007

len pekne odpocivajte cely vikend 🙂

pipka
autor
5. okt 2007

drahy uz zalomil, a ja som kukala taky smutny film, ze sa mi slzy normalne kotulaju licami 😢 😢 idem radsej hajat, lebo zase sa mi budu snivat nejake smutne somariny, bru nocku 😉

jul
5. okt 2007

kokooos,sak uz su junovky 2008 😲 😲 😲
pipi a ty budes junovka,ci az julovka? 🙂

pipka
autor
6. okt 2007

ak boh da, tak junovka 😉 ale velmi sa bojim, aby to vyslo ☹