Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
presne tak lossik, len sa nestrachuj vsetko bude ok a v septembri alebo v oktobri budes mat kraasne a zdrave mimi 😅
kedy sa chystas k lekarovi???
loss to mi je luto ☹
urcite vas budu teraz zhora chranit aby ste boli ty aj malicke v poriadku, hlavne nemysli na nic zle mysli pozitivne a tes sa zo zivota aj na to malicke
moc ti drzim palce, urcite budete v poriadku, musis tomu verit 😉
uz som mu volala mam prist 12.2 na sono,tak verim ze malicke uvidim a srdiecko mu bude bit ako zvon
ahoj marse 🙂 chvilu som tu nebola, a hned ake dobre spravicky tu citam 😵 😵 dufam, ze aj tebe to vyjde tento mesiac 🙂
loss, prajem vela, vela sily v zivote, si statocna zienka
babenky snazilky drzim vam vsetkym palceky aby ste aj vy coskoro nosili pod srdieckom vytuzene babtka 🙂
ahoj lia 😵 no, mam sa fajn, pred chvilou som prisla zo spinningu, a citim sa super, ako by som si nieco "svihla" 😀 😅
a ty sa mas ako?
jaaaj ,ako ti zavidim 😉 aj ja chcem zacat cvicit co najskor.
da sa to vcelku,nemam nic nove 😖
loss, no to je super!!!! 🙂 ja som mala tiez dnes dostat, ale nemam odvahu si urobit test
lia, mavam presne, ale nemam ziadne priznaky, nic, tak si radsej nechcem ani namyslat
vierus ja som robila 5dni pred ocakavanou mrchou a uz tam boli 🙂 skoro mi vypadli oci 😅
loss, uz 5 dni pred mrchou?? 😕 no teeeeda, to ja budem asi robit, az ked bude 5 dni meskat, skor nie, bojim, bojim 😔

ahojte kocky 🙂
kafulienka, loss, gratulujeeeeem 😵 😵 😵