Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
aj mne to tu hrozne pomaly otvára stránky. Už asi 3-4 dni to blbne. Som myslela, že to len mne robí...ale ako vidím, tak nie.
tak mne to našťastie nerobí, ale aj tak už v práci končím. Drahý pre mňa príde a ideme niečo pekné kúpiť 😀
tak kúpte niečo pekné....ja som mala ísť tiež s drahým do mesta...ale keď naštartoval, tak nám praskol olejový filter...a došli sme 😠
zabi, chaapem 😉 napisala si to uplne pochopitelne 😀
a ako dlho si potom robila? Myslim do kolkej denne, do piatej, siestej...
pipka, robila som do 15:30, pretože družinu som mala len na 1/2úväzok...a doobeda som učila 2. stupeň..takisto na 1/2 úväzku.
zabi, fuuha, tak to si toho stihala 😅 klobuk dolu !
Ja robim 6 hod denne (ale je fakt, ze mam 22 drbcov v triede) a niekedy chodim domov ako zbity pes 😝 😔 a zaspavam pri telke 😀
pipka 😀 😀 ...to bolo kráásny preklep 😀 😀 😀
...o tej únave mi niečo porozprávaj, dopriala by som to každému, kto si myslí, že sa len tak hráme s detičkami.
Ja som mala tých drobcov 😀 v ŠKD 28..ale väčšinou tam neboli všetci. A dokonca som bola ten posledný rok a pol triedna. Teraz sú tí moji siedmaci...a sem tam si niečo napíšeme...že ako sa máme a tak.
musím už ísť...drahý ma tu takticky "vyhadzuje"...mi rozpráva, že čo všetko je dole v chladničke 😎 ...a ja zisťujem, že som hroooozne hladná 😀 😀 .
tak papa. Večer ešte dojdem.
zabi papapapa, aj ja na chvilku odbehnem, ale este sa tu vecer stavim, som do deviatej sama doma, tak aby mi nebolo smutno 😉
neboj všetko bude idem sa venovať drahému lebo sa akurát vrátil domov z dlhej cesty ale zajtra sa určite ozvem pa pa pekný večer a dobrú nocku 🙂 😉
ahojte babulky tak ako? ja už idem za chvílku spať, ale že sa ešte pozriem, či neni niečo nové na koníkovi??? tak ako? je tu ešte niekto??? 😎
mrcha svinska dnes dorazila 😠 tak sa tu musim ukludnit, a taaak som tomu verila, ze uz to konecne vyjde ☹ ☹ ☹
ako sa mas? 😉 ja asi budem chora, tak sa cajikujem, ale von chodit musim s havinom, takze to nemozem vylezat... ☹ ☹ ☹ vcera sme boli gratulovat svokre k narodkam, tak som sa uz sem nedostala... 😒

pipi...to bolo také komplikované. Bola tam škôlka len do 12:30, a bolo to viac-menej také akoby vysunuté pracovisko. Pretože som robila v jednej obci, ktorá je dosť veľká, čiže normálna klasická škôlka bola v centre tej obce a pre deti, čo bývali ďalej od centra, bola vytvorená jedna trieda škôlkarska. Takisto boli v tej obci aj dve ZŠ...jedna v centre a jedna na hornom konci. A mini škôlka bola v priestoroch tej ZŠ, kde som robila ja. A keďže tam bola skrátená pracovná doba....po pol jednej som si niektorých škôlkarov brala ja do družiny.
Dúfam,že som to nenapísala nejako nezrozumiteľne 😀 😀