Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
ninuska dobru nocku pa.
Vobec netusim, ale akurat som dnes na ne myslela.Lius uz asi dostala povolenie na UO, tak snad uz zacali stimulovat 😉
pipi, kde si??? 😢 😢
ja som si prave otvorila pivo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
viem viem ajus, my sme tam boli, ale bolo tam brutalne draho 😒 myslis pri konikoch?
na zdravie k pivku 😀
robim v trube kridelka a zemiacky, vcera som robila langose... 😀 😀 😀
ano pipi, presne tam... 😉 😉 😉
Ajus prestan, ja chudnem 😀 papam len ovocie, zeleninku a jogurty
boooze, ale taky langos by som si dalaaaa 😅
hlavne, ze v sobotu robime doma fasiangovu party a smazim 50 sisiek s jahodovou penou 😀 😀 😀
mali sme par dni pokazeny televizor v spalni, tak som myslela, ze bude intenzivnejsie snazilkovanie... 😉 a vies co on vymyslel? nasiel si vysielanie televizie cez pocitac... 😠 😠 😠
ahojte kraaaasky
pipi, ach , sisky by som si dala... 😒
Ajus 😀 😀 😀 to je peeesne ako u nas, esteze mame takych dobrych a zrucnych kutilov 😀 😀 😀 musime ich zoznamit a my si najdeme vhodnych darcov genetickej informacie inde 😀
ajooj wighy, tak co? brusko rastie? 😉
wigh, uz si zdrava? 😉 😉 😉 ja este soplim, ale uz sa to da... 😀
a zase v reflexe jedna pozitivna reportaz... 🙄 🙄 🙄 🙄
zajtra robim bryndzove halusky.... 😝 😝 😝 😅
booze, zase je to v reflexe 🤐 chudaci, asi im to nie je velmi prijemne, taka medializacia ☹
keby sa to tykalo mna, tak ich asi fyzicky napadnem 😠 😠 😠
ajooojte babulky, ja som na pnke ale aspon mam cas oddychovat 😅
ajka ani nehovor ved ja nad vsetkym teraz revem a vkuse vsade davaju taketo reportaze
nooo busko pomalinky rastie, manzel skonstatoval vcera vecer ze odkedy mi dava pusu na brusko vyyyrazne nrastlo 😀 😀
preco si na PNke??? 😉
wighy, tak nech pride pobozkat aj to moje 😀
wighy, tak len nech to nepreháňa s bozkávaním na bruško, pretože ak od toho rastie, tak neviem, ako budeš vyzerať v 9. mesiaci 😀
pipi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nooo v utorok som uz musela ist k lekarke pretoze hrdlo ma uz priserne bolelo a prechadzalo to na pluca, tak som dostala antibiotika a do stredy som vypisana a taaak vela spiiim 😅
ja som prepla telku uz nemam sil pozerat taketo spravy ☹
govi, ahoj, co mas nove? 😉
tie správy sä fakt smutné. V Krompachoch býva môj švagor so švagrinkou a tá rodina, ktorej sa stal ten výbuch , bola ich rodina. Je to strašne smutné ☹ 😢
ja mam taky pocit niekedy, ze kam to prepnem, tam len tragedie 😖
ajoj govi, dlho som ta nevidela 😉
govi 😀 😀 snad nie si ece v robotke
pipka poslem ho???? 😀 😀
a vy baby co nove???ajka ece stale si chorucka??,a co v robote???

ninka, maj sa pa pa 😉 😉 😉