Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
ninuska dobru nocku pa.
Vobec netusim, ale akurat som dnes na ne myslela.Lius uz asi dostala povolenie na UO, tak snad uz zacali stimulovat 😉
viem viem ajus, my sme tam boli, ale bolo tam brutalne draho 😒 myslis pri konikoch?
na zdravie k pivku 😀
boooze, ale taky langos by som si dalaaaa 😅
hlavne, ze v sobotu robime doma fasiangovu party a smazim 50 sisiek s jahodovou penou 😀 😀 😀
mali sme par dni pokazeny televizor v spalni, tak som myslela, ze bude intenzivnejsie snazilkovanie... 😉 a vies co on vymyslel? nasiel si vysielanie televizie cez pocitac... 😠 😠 😠
Ajus 😀 😀 😀 to je peeesne ako u nas, esteze mame takych dobrych a zrucnych kutilov 😀 😀 😀 musime ich zoznamit a my si najdeme vhodnych darcov genetickej informacie inde 😀
booze, zase je to v reflexe 🤐 chudaci, asi im to nie je velmi prijemne, taka medializacia ☹
ajooojte babulky, ja som na pnke ale aspon mam cas oddychovat 😅
ajka ani nehovor ved ja nad vsetkym teraz revem a vkuse vsade davaju taketo reportaze
nooo busko pomalinky rastie, manzel skonstatoval vcera vecer ze odkedy mi dava pusu na brusko vyyyrazne nrastlo 😀 😀
wighy, tak len nech to nepreháňa s bozkávaním na bruško, pretože ak od toho rastie, tak neviem, ako budeš vyzerať v 9. mesiaci 😀
nooo v utorok som uz musela ist k lekarke pretoze hrdlo ma uz priserne bolelo a prechadzalo to na pluca, tak som dostala antibiotika a do stredy som vypisana a taaak vela spiiim 😅
ja som prepla telku uz nemam sil pozerat taketo spravy ☹
tie správy sä fakt smutné. V Krompachoch býva môj švagor so švagrinkou a tá rodina, ktorej sa stal ten výbuch , bola ich rodina. Je to strašne smutné ☹ 😢
govi 😀 😀 snad nie si ece v robotke
pipka poslem ho???? 😀 😀
a vy baby co nove???ajka ece stale si chorucka??,a co v robote???

ninka, maj sa pa pa 😉 😉 😉