icon

Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?

pipka
20. jan 2007

Moze byt?

mixka
28. feb 2007

treba sa obrnit velkou trpezlivostou. je to tazke, ale funguje to. clovek sa tak na to potom neupina a netrapi sa 🙂

jul
28. feb 2007

mixi ,kebyze sa to da 😒
ja cele dni na nic ine nemyslim 🙄 len rozmyslam,ci to vyslo alebo nie 🤐

jul
28. feb 2007

mixi,ako si na tom momentalne ty????

alfa
28. feb 2007

tak ja sa trapim maximalne,nikdy som si nemyslela,ze to bude az take velke sialenstvo 😒

skrecok
28. feb 2007

Ahojte baby, moje kamošky ktoré už majú deti (predtým horko-ťažko otehotneli) mi stále hovoria aby sme na to každý deň nemysleli (či už sme v tom alebo nie). Inak väčšinou z toho nakoniec nič nebude a zbytočne sme z toho sklamané a utrápené. Viem, že je to ťažké, aj ja pomaly patrím medzi snažilky. Takže hlavu hore! Musíme si veriť, že raz to príde a budeme šťastné ako blcha.

kuko7
28. feb 2007

Ahojte snazilky, chcem sa spytat, aj ked trosku otvorene, na jednu vec 🙂 ....je to trosku chulostiva otazka, ale ja verim, ze mi poradite. Vcera som mala 4 den menstruaciu....dost slabucku, ked sme sa s drahym milovali, vsetko to dl do mna 😲 ....ccem sa spytat, ci mozem byt tehotne, aj ked neovulujem 😒...teda neviem kedy ovulujem, lebo moje cykli su nepravidelne...niekedy 28, inokedy 32 a tak. Vobec by nevadilo, keby som bola tehu, ale praveze by to urobilo radost, nakolko sa s drahym ideme brat.Len neviem, ze ci mozem byt.Nemat enjake skusenosti s takymito prihodami?Dakujem za odpovede. 😀

alfa
28. feb 2007

kuko,urob si tehu test 😉

kuko7
28. feb 2007

alfa: ale to sa vcera stalo a thu test este nebude fungovat 🙂 , ja to do vtedy asi nevydrzim a porazi ma. A co si ty myslis, mozem byt? Asi hej ze? Ale ked nemam ovu, tak by som nemala byt,co? 😒

alfa
28. feb 2007

kuko ,len vcera ste sa tulili cez mrsku? 🙂

alfa
28. feb 2007

a ako vies,ze nemas ovulaciu?

kuko7
28. feb 2007

no tak to neviem, ale myslim si, ze cez mrchu nie je ovu, alebo sa mylim? 😉

alfa
28. feb 2007

ovulacia byva v strede cyklu ,ak mas 28-dnovy cyklus,tak ovulacia byva vacsinou na 14-ty den

kuko7
28. feb 2007

no lenze ja mam taky ako kedy. Niekedy mam 28,inokedy 32 a tak. No a mala som aj 21. Ja teraz naozaj neviem,preco mozu niektore baby otehotniet hned ako to do nich chlap da a ine vobec....alebo musia cakat prave na tu uzasnu ovu? 😀

alfa
28. feb 2007

tak to poznas podla cervikalneho hlienu alebo ak si odmerias bazalnu teplotu alebo podla krcka... 😉
a tak lahsie povedane,ze ak sa ti papier smyka,tak treba ist na vec 😀

alfa
28. feb 2007

Pomozu aj ovulacne testy,su take iste ako tehu testy a tiez ak ti vyjdu dve//,tak prebieha ovulacia 😉

kuko7
28. feb 2007

to si paradne povedala 🙂 som zvedava, cito vydrzim a nezblaznim sa od zvedavosti....ale vidim, ze aj ty si sa dnes registrovala, vsak? Co chcete mimco? 😉

alfa
28. feb 2007

ano chceme,snazili sme sa teraz len 1 mesiac,tak moc neverim,ze sa to podari hned na 1 sup.

kuko7
28. feb 2007

no ani mi nevrav...a ste svoji? alebo sa chystate vziat az po mimi? 😉

martinkamm
28. feb 2007

alfa jej ty si zo Ziliny? 😀

kuko7
28. feb 2007

martinkamm: ahoj ty by si mi nevedela poradit???? 🙂

martinkamm
28. feb 2007

kuko7 a cohosa tyka poradenie ak viem poradit samozrejme poradim a velmi rada 😝

kuko7
28. feb 2007

no pisala som to sem asi tak 10 riadkov hore...moj uplne prvy prispevok....dakujeeeeeeeem 😀 😀 😀

martinkamm
28. feb 2007

uz osm is vsetky vase prispevky citala kuki vsetko je mozne!!!!neexistuje nejake pravidlo kedy zena moze otehotniet a kedy nemoze vsetko zalezi od prirody a v akom prostredi zije a nachadza sa ci nie je prilis stresovana atak jednoduchsie je vsetko bez stresu velmi vam prajem aby vam to vyslo na prvy sup my sa snazime uz 4 mesiac a nic ale o 2 dni uvidim ci sa to teraz podarilo al. nie 😅

kuko7
28. feb 2007

tak aj ja ti drzkam palec a zo srdca zelam mimi....uvivime, ze ako sme dopadli 😀 ...idem buvat uz mi ocka klipkaju 😔 ....zajtra sa stavim 🙂 ...papapapapapa

martinkamm
28. feb 2007

tak dobru nocku aj ja idem uz spinkat pomaly 😝

marlenka56
1. mar 2007

ahojte babulky ako sa mavate nieco nove_? 😉

jul
1. mar 2007

helouuuuu 😉

martinkamm
1. mar 2007

ahojte babulky ste tu niektora? 😝