Ako byť trpezlivý pri čakaní na výsledky?
Moze byt?
uz som z nej na nervy, ale trham rekordy, uz je tu 4ty den a este sme sa nepovadili... 😀 😀 😀 😀 😀
volny priebeh je najlepsi pristup... 😉 😉 😉
ja si asi dam pauzu od konika, aj tu sa dost vystresujem... 🙄 🙄 🙄 okolo sa to stehotnieva a ja som potom z toho smutna 😔 😔 😔 nie samozrejme z toho, ale ze nie ja... ☹
ajka aj ja som si to hovorila tolkokrat aj som to trochu obmedzila ale nevadi mi to ved ked bude doba ze to ma prist tak to pride 😝
ajka ved je tu vela ludi co ta vzdy podrzi a je tu aj vela takych co sa snzaia veeeelmi dlho a nic tie ja osobne obdivujem 😅
pipka jasne budem sa na teba tesit ja tu budem doobeda ideme so snibencom na vylet do rajca al. na strecno ale poobede som tu🙂
tak pekny vylet, nech vam vyjde pocasicko aspon ako dnes.Ja som mala dnes perny den, tak zajtra domenko budem len vegetit, aj to treba... 😀 😀 😀
nane ahoooj, nie este nie, akurat som dnes bola na kontrole a vyzera to tak, ze pojdeme skor, asi uz v utorok, lebo folikuliky su dost velke, tak aby nebolo neskoro.Dostala som inj. decapeptyl a v pond. idem na poslednu kontrolu, kde mi povedia presne kedy pojdeme. 😉
ale uz naozaj musim, aj ked toto tu je fakt zavislost 😀 😀 😀
ideeeeem, papapapa 😵
tak mam za sebou dalsiu kontrolu, vecer dam vediet, co a ako 😉
pekny dnik vsetkym 😵 😵 😵
Ajoj Ninus, som tu len na skok, a ty sa asi liecis, ale ked sa tu nahodou zastavis, tak folikuliky mi pekne narastli, v utorok si vecer picham pregnyl a vo stvrtok rano ideme na IUI.
Zajtra sa tu stavim na dlhsie, tak snad sa tu stretneme 😉
aj ja som len na skok lebo letím do postielky ale vo štvrtok budem na teba myslieť a budem ti držať prsty 😉

ajka neboj sa ono to pride ked budes najmenej cakat a mne by to tiez liezlo na nervy ale som na tom podobne ked som doma a nieco robim tak mama ma kontroluje ako malu a naprava ma stale je to des!!!
dakujem ze na mna myslis ale moc sa na to nespolieham nechavam tomu volny priebeh