Ako často sa snažíte?
Zakladam túto tému, lebo ma zaujíma, ako často keksíkujete? Každý deň, každý druhý, keď je chuť???...
ahojte 😉 tak ako to teda je? treba kazde dva dni, ci to poistit, a radsej kazdy den? 😉
susan ja kvoli tumu ze sme sa prestahovali, inak by som zostala u svojej............mala by som to dost daleko 😕
lilix presne ked nam nic nie je, nas to ani nenapadne a ani nelaka chodit po doktoroch 😖
to by bolo pekne kazde 2dni!!! 😎
veru veru, mali by sme kazde dva dni. kto si dava taky novorocny zavezok? kto bude sexikovat este dnes. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ozaj by bolo naj kazdy den.........len keby chudatka spermiky vladali sa obnovovat......nase su asi lenive 😀
lilix dviham ruku 😀
ja ho uz mam 😉 ja tiez este dnes 😀
erzebeth mozes mi prezradit odkial a kam ste sa prestahovali? ja na bivalu dr-ku som pocula dost nepekne veci. aj mi radili ze mam ist ku tomu novemu dr-ovi.kamoska, mama, sestra tm chodia
ja tiez len nemôzem 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
suzan neboj, pockas na plodne a pridas sa 😉
zajtra date info, kto keksoval, ano?
😀 😀 ja podavam info dopredu 😉
diky mirushka!!!! uz len 11-12 dni!!! ale sexovat sa bude !!!!!!!!!! 😎 😎 😎 😎
hehe. sa mi paci, ako sa tato tema rozbehla. na zaciatku som bola smutna, ze mi nikto neodpisoval. budeme sa pretekat kto castejsie keksuje. jooo?
suzan ja som chodila do Topolcian, ppo svadbe sme prisli do cachtic .......inak tu doktora chvalia........no kolko ludi tolko nazorov........ale mam tu dve svagrine ktore pri nom odrodili po dve deti a vsetko prebiehalo ok, tak asi im budem verit 😉
lilix manzel by mal byt kazdu chvilu doma .........tak pretekame 😀
som za!!!! ale pravdu!!!
ja som uz fakt na to zvedava, ze kolko to potrva 😅 myslim, kym sa zadari 😉
tak ja to vidim tak na vecer okolo 20h. skor asi nie. a kto to vyprovokuje vy? haaa??
baby ja mam zajtra volnooo. 😀 😀 to sa budeme tiez milovat. 😉
aj ja mam zajtra volno 😵
kocky zajtra som zase tu!drahy moj zlaty prisiel domov.idem varit veceru! papapa
neskorsie sa" pozrem" na vas!!!!! drzim vam vsetkym ktora mozu keksovat!!!
dakujeme suzan 😵 😵 😵
aj ja mam zajtra volno aj po zajtra aj popopopopopoooooooo! totiz nepracujem 😝
my ked sme sa snažili, tak skoro denne
ale vyšlo to v taky mesiac, že sme boli spolu dokopy 4x 😀
asi mal našetrene tie správne 😀 😔
baby pozeram ze pomali si budeme pisat ktora kedy to mala 😀 ja moze zacat, ja dnes rano 😀 😀 😀
ja az zajtra rano, snad sa uz blizi aj ovu........ 😀
ja v sobotu a hadam dnes. no to sme dopadli. hihi 😀
no mne dnes skoncila mrska.ale horsie ze neviem kedy plodne dni mam.co uz.hlavne na to nemysliet a milovat sa kedy sa chce.inak sa snazime 2 rok a 4 mesiac.zatial sa nezadarilo.

moj priatel ani nechcel dovtedy babo kým nepojdem ku dr. ale raz som ho prehovorila. ajtak nic z toho nebolo. vcera prisla"mrcha"!!!!!!!!!! 😠