Ako dlho pred návštevou gynekologičky možeme mať sex?
Ako dlho pred tým ako pôjdem na preventívnu ku gynekologičke by som nemala mať sex? Nakoľko pracujeme intenzívne na bábätku. Tak aby napríklad neboli skreslené údaje pri kontrole krčka a stere ktorý bude dokina posielať na testy. Ďakujem za radu 😀
dva dni 😉
ja nemam den predtym sex...
Ja tiež dva dni pred preventívkou 🙂
tiez dva dni 🙂
pripajam sa k ostatnym. dva dni. a niekedy aj tri tyzdne ked nevyda. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
odporúča sa 24 hodín pred vyšetrením
den-dva 🙂 alebo dame pozor, aby tam nic neplavalo 😀 😀
no.. a ja ked mam ist rano na gyndu a mm je naahdou doma (vynimocna chvila kedze je kamionista) tak mame sex tak hmm o 6 vecer maximalne.. a rano o nejakych 15 hod ma uz doki vysetruje. 😅
tak o tomto som nikdy nepremyslala... ale ked som bola tehu uz v pokrocilom stadiu prvy krat, tak mi doktorka povedala, ze "snazite sa s manzelom to urychlit, ze?" a ja som sa tak hanbila, nevedela som ako to mohla vediet, ze vecer sme mali sex 🙂 takze asi zacnem praktizovat tych 24 :D
boze dievcata toto keby poviem priatelovi bral by to za hlupu vyhovorku :P predsa vysetreniu to vobec neskodi prave naopak ..a tyzden pred tym nemat sex? tie by som poslala aj niekam inam ako len ku gynekologovi:P ved to je chore:P my musime mat sex kazdy den a niaky gynekolog ma netrapi
Ja tiež veľmi nerozumiem, prečo by sme sa pred návštevou u lgynekológa nemohli milovať... (?)
teda ja som nad tým nikdy nešpekulovala, keď bola chuť a príležitosť tak sme sa kľudne milovali aj večer pred návštevou gyndy a doki nikdy nič nepovedal ani nikdy neboli problémy s výsledkami
píšete tu veci, nad ktorými som nikdy nerozmýšlala, ale ja som mala párkrár aj ráno, tesne pred prehliadkou 😲 😲
Ako pise vefi89 a aj rodit som isla v ten den ked som mala s drahym sexik
my sme mali sexik kľudne cca 9 hod. pred, zatiaľ námietky neboli, ale u mňa sa trebars nejednalo len o preventivku, ale aj vyšetrenie iné, ked bol nejaký problém... fakt je, že sme mali vtedy sexik prerusovany...
som zdravotnicka a este som nepocula o tom,ze nesmie byt sex pred vysetrenim,je sice pravda,ze v citologii najdu spermie,ale nic tym nebude skreslene.takze tak damy.
my sa snažime o babatko a akurat su plodne dni, podla bieleho "plodneho" vytoku sledujem že sa mi to nezhoduje s kalendarom a akurat včera ho bolo veľa a bola chuť preto som povedala že kašlem na rannu prehliadku u gynekologa a myslím, že som videla na ultrazvuku spermie, trosku blby pocit, ale čo ma po tom, pre mna je dolezity kazdy mesiac.. zaujimal by ma nazor doktora na toto lebo ta moja bola dneska odmerana 😀
@beruska87 na ultrazvuku vidiet spermie???tak to co by muselo byt za megaspermie, aby si ich tam videla??? Bez urazky, ale toto je nemozne... ako neodbornik/nezdravotnik na usg na gynekologii ledva vidis zacinajuce tehotenstvo...
😁😁😁 "Odborníčky" mali potrebu rýpnuť si do takmer 2 roky starého príspevku. 🤭 Poviem len toľko, že počas svojho snažilkovania som sa stretla s toľkými nezmyslami čo nie sú nič oproti tomuto a áno, bohužiaľ keď si žena prejde tým, čím som si prešla, zožerie všetko aj s navijákom a hľadá fórumy ako je modrý koň kde sa spýta veci čo by sa normálne nespytala. A ak smiem ešte dodať, možno som sa vyjadrila blbo a svoj výtok nepopisala dostatočne 😃 ale v tomto som sa nemylila, potvrdili sa moje slová na klinike a nesedeli mi plodné dni podľa kalendára. Tak len si poslúžte a "kopte" do ľudí, pre ktorých je to posledné, čo potrebujú!

No, ja vždy keď idem na gyndu, nikdy nemáme sex deň predtým. Takže dva dni pred návštevou gyndy je to asi OK.