Ako dlho pred ovuláciou môžem otehotnieť?
Zaujímalo by ma aký čas pred tým sa dá otehotnieť na nete je písané tak okolo 3- 5 dní no našla som aj 7
Otehotniet sa da len pocas ovulacie, zle si polozila otazku. Spermie vraj preziju az 7 dni a pockaju na vajicko, ale kolko to je v skutocnosti, to su len dohady
Otehotniet mozes LEN a LEN pocas ovulacie, cize pocas tych cca 24h ako je uvolnene vajicko, ovulaciu predchádza plodné obdobie, a v tom obdobi, co moze byt v priemere asi 5-7 dni, pocas toho obdobia si spermie vedia na vajicko pockat a nasledne moze dojst k oplodneniu vajicka. Ale kedy sa to presne stane, to ti nikto nevie urcit, su vzdy len priblizne/priemerne casy.
My sme skúšali každý deň počas cyklu, keď som chcela otehotnieť. Max jeden deň sme vynechali. A podarilo sa. Ale je to rôzne, niekto napíše 6 dní, niekto 1 deň. Telo nie je stroj, nemôžeš sa na nič spoľahnúť. Ja som napríklad v živote nemala pozitívny ovulacny test, a to som sa ich veru narobila... a otehotnela som.
Skor zalezi ako sa posunie ovulacia, tam staci den a uz to moze byt cele inak. Extremy su ako ja, ze mas nejaky vykyv a do toho tie dni, co preziju spermie. Cize jansom otehotnela zo styku hned den ako skoncil menzes.
2 deti neviem a dalsie 2 - zo sexu 2 dni pred ovulaciou a dalsie 4-5 dni pred ovulaciou, tam neviem presne.
Ja to viem presne - raz 1,5 dna pred ovu, raz pol dna pred ovu.
To je skor otazka kolko dni preziju spermie v tele . Vacsinou je to 3-5dni Otehotnies ale len pocas ovulacie Lebo k tomu potrebujes vajicko ktore jedna spermia oplodni. Je nemozne otehotniet pred ovulaciu = ked tam nie je vajicko . Ale mozes mat posunutu ovulaciu a ta moze prebehnut hocikedy .

otehotniet je mozne pocas plodnych - zvycajne +- 5-7 dni... dni su kategorizovane ako sanca otehotniet na zaciatku , vysoka sanca otehotniet v strede a koncom plodneho obdobia nizsia sanca... ale otehotniet sa prakticky da pocas celeho plodneho obdobia, pretoze spermie preziju v tele a cas kedy sa stretnu s vajickom este nikto nikdy presne neurcil... urcil iba najvacsiu sancu na toto spojenie