icon

Ako dlho pred ovuláciou môžem otehotnieť?

21. feb 2025

Zaujímalo by ma aký čas pred tým sa dá otehotnieť na nete je písané tak okolo 3- 5 dní no našla som aj 7

krasneleto
21. feb 2025

otehotniet je mozne pocas plodnych - zvycajne +- 5-7 dni... dni su kategorizovane ako sanca otehotniet na zaciatku , vysoka sanca otehotniet v strede a koncom plodneho obdobia nizsia sanca... ale otehotniet sa prakticky da pocas celeho plodneho obdobia, pretoze spermie preziju v tele a cas kedy sa stretnu s vajickom este nikto nikdy presne neurcil... urcil iba najvacsiu sancu na toto spojenie

viestta
21. feb 2025

Otehotniet sa da len pocas ovulacie, zle si polozila otazku. Spermie vraj preziju az 7 dni a pockaju na vajicko, ale kolko to je v skutocnosti, to su len dohady

kristie571
21. feb 2025

Otehotniet mozes LEN a LEN pocas ovulacie, cize pocas tych cca 24h ako je uvolnene vajicko, ovulaciu predchádza plodné obdobie, a v tom obdobi, co moze byt v priemere asi 5-7 dni, pocas toho obdobia si spermie vedia na vajicko pockat a nasledne moze dojst k oplodneniu vajicka. Ale kedy sa to presne stane, to ti nikto nevie urcit, su vzdy len priblizne/priemerne casy.

nika23t
21. feb 2025

My sme skúšali každý deň počas cyklu, keď som chcela otehotnieť. Max jeden deň sme vynechali. A podarilo sa. Ale je to rôzne, niekto napíše 6 dní, niekto 1 deň. Telo nie je stroj, nemôžeš sa na nič spoľahnúť. Ja som napríklad v živote nemala pozitívny ovulacny test, a to som sa ich veru narobila... a otehotnela som.

kiki68
21. feb 2025

Skor zalezi ako sa posunie ovulacia, tam staci den a uz to moze byt cele inak. Extremy su ako ja, ze mas nejaky vykyv a do toho tie dni, co preziju spermie. Cize jansom otehotnela zo styku hned den ako skoncil menzes.

nevenka
21. feb 2025

2 deti neviem a dalsie 2 - zo sexu 2 dni pred ovulaciou a dalsie 4-5 dni pred ovulaciou, tam neviem presne.

barka1
21. feb 2025

Ja to viem presne - raz 1,5 dna pred ovu, raz pol dna pred ovu.

miadi
23. feb 2025

To je skor otazka kolko dni preziju spermie v tele . Vacsinou je to 3-5dni Otehotnies ale len pocas ovulacie Lebo k tomu potrebujes vajicko ktore jedna spermia oplodni. Je nemozne otehotniet pred ovulaciu = ked tam nie je vajicko . Ale mozes mat posunutu ovulaciu a ta moze prebehnut hocikedy .