Ako dlho to trvalo vám?
Ahojte dievčatá, s mužom sme sa rozhodli že si prestaneme dávať pozor keďže bábätko by sme
už prijali 😊 Najlepšie by bolo otehotnieť tak na jeseň ale keďže na to nechceme nijak tlačiť tak sme dali tomu voľný priebeh už teraz nech to príde samé kedy má 😄
Otazka: ako dlho trvalo Vám kým ste otehotneli? Zaujímajú ma všetky rady a skúsenosti takže kľudne píšte a rada si prečítam. Ďakujem ❤️
Ahojte🙂 Nam sa prve a druhe dietatko podarilo hned v 1.mesiac snazenia.
Teraz na tretie sme cakali 14 mesiacov , myslim vsak ze mi pomohol Gynex, nemala som co stratit,aspon by mi upravil cyklus a dlhe spinenie po menstruacii.No a veru upravil , spinit nebudem 9 mesiacov urcite.Ale pomohlo aj to zmierenie a prijatie ze veci su ako maju byt a ked nam to neni sudene treba to prijat.A bum 🙂
Prvé dieťa sa nám podarilo na prvýkrát. Druhé ešte uvidíme.
@janulienka_janka my sa snažíme 5mes a stále nič.
@kundiboo nám sa to podarilo hneď v ten mesiac ako som písala príspevok a práve mam 9 dní do termínu pôrodu 😁❤️ Držím palce aby sa vám za darilo co najskor
@janulienka_janka tak blahozelam 😊 ze to vyslo hned. Mt sme prveho maly na prvu supu a druhehy sa podaril po jednom roku a jednom mesiaci. A teraz v polovici novembra som porodila

Prve cca 11 mesiacov- napriek tomu, ze som mala 20 rokov a muz 22. Druhe sa zadarilo náhodou...chvalabohu. Dnes mam okolo seba viacero párov, ktoré sa rozhybali po 30tke a nedarí sa. Ktovie ci by som aj ja neskôr, pri mojich zdrav.problemoch vôbec deti mala...