Ako dlho vám trvalo druhýkrát otehotnieť?
Ahojte konickarky. S manzelom sa snazime uz vyse pol roka o dalsie dietatko. Doma mame uz 3rocnu dcerku a chceli by sme lre nu surodenca. Dcerka sa nam podarila na druhy pokus a teraz stale nic. Ste na tom niektora podobne? Pripadne, riesili ste to niekto s lekarom? Viem,ze vela ludi, vela inych dovodov, ale aj tak by ma zaujimalo, co vam poradili, alebo vam pomohlo
kedze sa tyzden citim nejako divne kupila som si dnes tehotenske testy a prave som si nasla 2 rozne tehotenske testy pozitivne 🙂 Takze nam sa druhe bejby zadarilo v druhy mesiac snazenia-predtym som 5 mesiacov brala femibion,zinok a kyselinu listovu🙂 A samozrejme merala som si bazalnu teplotu aby som vedela presne ze kedy mam ovulaciu,kedze ovulacne testy u mna vychadzali tak vselijako. 🙂 Drzim vsetkym palceee
@kalerabik1 Gratulujem a želám všetko dobré 😉
@kalerabik1 jeeej, to je perfektneee. Velmi sa s tebou tesim
@ivankalaco
@sunflower80 vdaka, tiez vam drzim palce nech vam vyjde vsetko ako chcete🙂
Baby, tak sa ozyvam, co je u nas noveho. Po dvoch baleniach Inofolicu mam termin 16.7. 😉 takze hlavu hore,na nieco to asi fakt je dobre
Jej, tak to je krásna správa. Veľmi sa teším s tebou a blahoželám. Asi v tom naozaj niečo bude 🙂 Ja som tiež dobrala akurát dve balenia, a bolo.. tak sa držkajte, nech ste obaja zdraví.
Gratulujem. Hlavne aby bolo babo zdrave, nech vam robi iba radost 👍
Bany, velmi pekne dakujem :-*
Aj my sme po inofoliku v 7tt
@sunflower80 ... Pekne tehulkovanie prajeme
@jlp gratulujem. Tak to mame potom vedla seba termin 😉
@sunflower80 13.7.17
Prvé ani nevieme kedy 😀 druhý po 7 mesiacoch intenzívneho sledovania sa (plodné dní, menzes , choroby, dr. potvrdil ovulaciu, psychicky trošku pomohol)...
od leta skusame a nic, sledujem plodne dni, pijem inofolic, menzes mi meska max den, skor nepride nikdy....netusim kde je chyba, asi trosku moc stresujem pri prvom, ktory sa nam zadaril na druhy sup...
@lilien1914 skus poprosit lekara nech ti spravi hormonalny profil. Ci mas vsetky v potrebnych hodnotach. Ja ked som to spomenula u endokrinologicky, tak to bolo prve, co urobila a zistila,ze dva mesiace som mala nizsiu hladinu progesteronu.
Ked sme prestali riesit a sustredit sa na to nech to vyjde,vyslo to.
Ahojte,pripajam sa...bola som tehotna 3x a vsetky tri pokusy vysli na prvy pokus...zial,posledne tehotenstvo nedopadlo dobre a v 9tt som musela podstupit kyreraz kvoli MA.Mam teda dve deticky a stale tuzime po tom tretiom,ktore nam nebolo dopriate.Avsak,po tom zakroku a 3 mesacnom absentovani sme to.opat zacali skusat,ibaze doteraz neuspesne.Trva to uz polroka a stale nic....pri tom poslednom neuspesnom tehotenstve mi nahodou prisli naproblem s nedostatocnou funkciou stitnej.zlazy,ubaxe beriem lieky a podla endokrynologicky su hormony v poriadku.Dala som si spravit tiez hormonalny profil.u mojrj gynekologicky,stale cakam na vysledok.Velmi sa mi nechce verit,ze dovtedy to slo a zrazu po kyrete to nejde.Obavsm sa,ze prave ten kyret sposobil tieto problemy s otehotnenim.Trocha sa obavam,v com by mohol byt problem.Cyklus mam od zakroku skrateny na 26 dni,mozno prave v tom bude problem.Folikulometriu som podstupila len raz pocas preventivky a tam mi.bol na jednom.vajecniku potvrdeny dominantny folikul vo velkosti 19,9 mm...cize v ovulacii by problem byt nemal.Ibaze lekarka ma taky pristup,ze ved dve deti uz msm,tak co spekulujem.No pride mi to trocha odveci hodnotit to prave takto.Ved snad este nie som na odpis,aj ked som uz 2x rodila.Bojim.sa,aby to nakoniec nebol vaznejsi problem,ako si myslim.Ns co vlastne sluzi ten Inofolic?Poradite?
@dzamajka a kolko mas rokov?
@silvia2013 34 rokov...
@dzamajka tak to by nemal byt este problem....keby si mala 40 tak tam je to uz tazsie
@dzamajka ale s tou velkosou folikulu si sa pomylila, 2 cm folikul nemoze byt
@silvia2013 ahoj...no netusim...v akych mernych jednotkach sa to meria,ci mm su milimetre, mozno poradia skusenejsie...ale aj v sprave to tak mam...a vsade,kde citam o folikulometrii sa uvadza mm...
@dzamajka tak 1,99 mm to je uz ok.ale nie 19,9 mm to je skoro 2CM a folikul nemoze byt vacsi ako
mesacny plod
Ahojte žienky, po akom čase ste otehotneli druhý krát?
Ja mám doma už 6 ročnú dcéru a dá sa povedať že skoro 3 roky sa snažíme a druhé bábätko 😔 no bohužiaľ márne u lekárky som bola všetko s mojej strany v poriadku a s manželovej tak isto nechapem kde môže byť problém do konca aj kyselinu listovú beriem už dlhší čas.......som stoho dosť smutna 😥 ak niekto máte nejaké rady budem rada ak mi poradíte alebo ak niekto bol v podobnej situácií .

@zuzinka234 dakujem. uvidime. ale potesila by som sa.