icon

Ako dlho vám trvalo pokým ste otehotneli?

erika33334
21. feb 2017

ahojte chcela by som sa opytat kolkokrat ste spolu spali a boli ste tehu????

cokololadka
21. feb 2017

@bodka2213 Veru mali sme šťastie,a prajem to každému kto sa snaží 🙂

bodka2213
21. feb 2017

Ahoj
@erika33334 ;) Viem ako sa citíš ak sa vám ešte nezadarilo .. No treba nato čas . Ako ti tu aj niekto napísal normalnú odpoveď , niekomu stačilo raz , inému zase nie .... Káždý sme iný ;) Držím palce a z blbých komentátov si nič nerob , treba sa len pousmiať 😉

moni244
21. feb 2017
sticker
erika33334
autor
21. feb 2017

@bodka2213 dakujem :D

sunny8
21. feb 2017

Po styku "naplno" nohy vyloz hore na par min ... Zabera ! My 3x denne po.dobu mesiaca a uz neprisli.krámy 👍😄

mrkvicka060
21. feb 2017

@sunny8 tak v tom by bol cert, aby sa nezadarilo 😀 dobreeeee

carolenka
21. feb 2017

v jednej teme si pisala, ze spavate spolu raz za mesiac, aj to ze je len taka rychlovka. vraj partner o sex s tebou nejavi zaujem. naco ti je dieta s muzom, pre ktoreho nie si sexualne pritazliva?!

oli18
21. feb 2017

@erika33334 ved ty si dala hlúpu ottázku. To máš 15 a plánuješ decko? Žiadna dospelá žena tu nenapíše takú primitívnu otázku.

alex49
21. feb 2017

no prepáč, ale na blbú otázku blbá odpoved, môže sa podariť na prvý krát alebo na 386

maminka1986
21. feb 2017

ked som si prečitala nazov diskusie len som sa chytila za hlavu....toto normalna dospleá žena nenapíše :D :D

puklica13
21. feb 2017

@erika33334 a počkaj..To chceš otehotnieť s tým mamičkarom čo ste kúpili dom spolu a on tam nechce bývať lebo je u mamičky?
No už sa nečudujem tej otázke.. 😀

obsadenemeno
21. feb 2017

@puklica13 no ved, ona ho ani velmi nepritahuje, tak dufa, ze sa zadari dajako a potom on prepise svoju polku na dieta, ona ma "vystarano" a on moze dalej byvat s mamickou.......

germaniawerks
21. feb 2017

no ja som šukal šukal až dokavád bola plná jak mikulášska punčocha a pak ju odviezlig

puklica13
21. feb 2017

@germaniawerks ..ta ponožka bola plná? A smetiari ju odviezli? ..Teda dúfam..Lebo to keby si si potom obul..No fuj...

xoxolusik
21. feb 2017

@germaniawerks ci panecku ty mas fakt perly...

chellina
22. feb 2017

Tak vy ste neskutocne primitivky. Co vas opravnuje starat sa do nej ? Co vas do jej zivota ? Zi a nechaj zit. Preco riesite a sudite inych ? Sudite a budu sudit vas to je karma. Nechcela by som zit vas chaby zivot v ktorom sa starate do druhych ludi, cudzich, ani ich nepoznate ...taketo zeny vychovavaju deti ? Pomoc. Lutujem ich. Dufam ze budem mat okolo seba co najmenej takych ludi v zivote ako vy. Ale budem, ved aky si takych ludi mas okolo seba...je to zrkadlo. Nastastie si pritahujeme podobne. Nechcela by som zit vo vasej kozi 😀

obsadenemeno
22. feb 2017

@chellina a ty o com, dievcinka? Nikto tu nikoho nesudi. Len sa baby opytali na zopar veci.....lebo snazit sa o dieta do nefungujuceho vztahu ( a to, ze to nie je tiptop napisala sama zakladatelka v inych temach) je proste do neba volajuca blbost.
Cize to bude JEJ karma, ked sa to vrati, ked tu bude o rok, dva, vyplakavat, ze si nasiel inu, aj ked to, ze ho nepritahuje, vie uz teraz a ze co s tym domom ked ona na to nema, vyplatit ho a on aj tak byva s mamickou ale dom neporiesi a neporiesi.
A sorry, ale otazka, takto, ako ju napisala a formulovala len ponuka priestor na ironicke odpovede. Ved to je snad jasne, ze je to INDIVIDUALNE u kazdeho a ze nech jej tu aj tisic zien napise, ze im sa podarilo na prvykrat, autorka temy moze by z tych, co sa podari na tisici krat. A kedze s frekvenciou ich sexu to take ruzove nie je, radsej by mala riesit vztah a nie tu davat otazky ako 13 v ruji.😀

lucinka511
22. feb 2017

@obsadenemeno bej baby fest primitivky ako to uz napisala @chellina. asi nemate doma co robkt.tak cele dni stravite za PC a prelustrujete cely MK .vysivanie a podobne rucne prace nebavia?ale povatsine ate tu jak cez Kosice.

obsadenemeno
22. feb 2017

@lucinka511 a tebe tak lekcie zo slovenciny??? Ked sa uz tak nudis teda...... ty "povatsine"

obsadenemeno
22. feb 2017

@lucinka511 a uz sme sa ta tu raz pytali, ze co znamena ze je niekto ako cez Kosice?????
Prosim vysvetli, lebo my co mame aj zmysel pre humor a neberieme sa tak vazne, nechapeme toto slovne spojenie.......... 😵

lucinka511
22. feb 2017

@obsadenemeno este si nezacala s hackovanim??

obsadenemeno
22. feb 2017

@lucinka511 a ty? alebo s oaptkami? A cez Kosice?

puklica13
22. feb 2017

@lucinka511 jako? Veď vyšívanie a ručné práce....😀

puklica13
22. feb 2017

@chellina toto je verejne fórum..Tak áno ona má právo položiť akúkoľvek otázku, tak maju všetci ostatní právo odpovedať..Pokiaľ niekto položí takto široko formulovaní otázku je dosť na povazenie čakať nejakú relevantnú odpoveď...Keby sa pýtala...Koľko mesiacov,rokov trvalo než ste otehotneli, koľkokrát ste mali nechránený styk počas jedného cyklu, koľkokrát ste mali nechránený styk počas ovulácie..Alebo nejakú podobné konkrétnu otázku,je dosť dobre možné že aj odpovede by boli relevantnejsie...
A nie nemám potrebu lustrovať,jednoducho som si pamätala jej nick z debaty že mám už polroka dom s priateľom a on naďalej býva s ňou čo mám robiť..A z debaty že priateľ nemá záujem o mňa ako o ženu a sex je tak raz za uhorský rok ( hyperbola) ...
Tak sa mi potom zdá že pre zakladateľku je to koľko to trvalo nám ostatným informácia úplne bezpredmetné a lepšia rada je nech si nájde chlapa čo s ňou bude spať v jednej posteli a sex s ňou ho bude baviť...Potom je aj tá šanca na dieťa 100%vyssia...
Pokoj všetkým

elizita
22. feb 2017

@erika33334 nahodou zaujimava tema, taky zaujimavy prieskum... tak ja prispejem, otehotnela som hned prvy mesiac, ale vazne sme to nepocitali 🙂 a celkom by ma zaujimalo, tie co tu pisu, ze 1x, to akoze sexovali len raz za cely mesiac? 🙂

mizu89
22. feb 2017

@erika33334 my s manzelom sme spali stale spolu kazdu noc 😀 ale snazili sme sa od cca novembra a zistila som to asi vo februari ze sa konecne po cca 3 mesiacoch podarilo.snazili sme sa skoro kazdy druhy den.poznam zase ze jedna sa snazi uz asi 2 roky a este stale nic.neries taketo veci lebo zosalies skoro ako ja.uzivaj si.ak sa nebude darit rok tak uz by som to riesila.

germaniawerks
22. feb 2017

"záleží aj na veku a na zdravotnom stave oboch partnerov. A tiež na psychickej pohode. "

áno aj ale hlavné ide o fyzické telo ženskej či je dosť sexi a jaká je vnútri

ve_ro_ni_ka
22. feb 2017

My sme sa zacali snazit v maji a otehotnela som az v decembri 🙂

sunshine36
23. feb 2017

Tiež sa pripájam...Nám sa pri prvom zadarilo hneď v prvý mesiac a teraz pri druhom, už je to horšie...snažíme sa od leta 2016 a zatiaľ nič... Viem, asi Ťa to trápi, ale treba skúšať, užívať si sex s partnerom a snáď sa to zadarí v ten správny čas... A z posmešných komentárov si nerob vôbec nič... Veď, ak sa pre niekoho zdá, že je to normálna otázka ( vieme, čo sa chceš opýtať), tak normálne na ňu odpovieme...no na druhej strane, ak sa niekomu zdá otázka "prihlúpla", tak potom, kto iný ako "hlupák" na ňu odpovedá, nie?

obsadenemeno
23. feb 2017

@sunshine36 no ale aj tak si neodpovedala na otazku.... pytala sa, KOLKOKRAT ste spolu spali, kym sa zadarilo??? Dvakrat? Sedemkrat? Stokrat?

Takze otazka je prihlupla, aj ked vieme, na co sa pytala. Problem je, ze malokto si to pocita, ze? A takisto od pocatia este mohli spolu spat znova, takze nikdy nevies, kolkokrat to presne bolo.
A aj keby si to vedela presne, autorke temy to nepomoze. Lebo ona nie je ty a aj tebe sa to pri druhom nedari presne ako pri prvom, ako pises........ takze....otazka je prihlupla. A nie, hlupak na nu odpovedat nebude, lebo sa mu hlupa zdat nebude, kedze je hlupak, tak sa mu zda normalna, dokonca mudra, tomu hlupakovi, ze. Takze mozno na nu aj odpovie, lebo nevie, ze je hlupak. Nie je vela hlupakov, co by si to priznali. Ale hlupaci, co si myslia, ze hlupakmi nie su, radi pasuju do pozicie hlupakov tych, co im nesadnu. 😉