Ako dlho vám trvalo pokým ste otehotneli?
ahojte chcela by som sa opytat kolkokrat ste spolu spali a boli ste tehu????
@erika33334 no nam to trvalo presne jeden tyzden, tak drzim palce🙂
@sunshine36 nikto ju nesudil.
Ale je na povazenie, ze sa snazi o dieta s muzom, ktoreho ako pisala nepritahuje a ktory chce byvat s mamickou namiesto aby sa prestahoval do spolocneho domu.......... a niekedy potrebujeme nakopnut a pozriet sa na problem/situaciu z noveho hladiska....... mozno by bolo lepsie, ak by autorka temy napisala viac podrobnosti, lebo NIKTO si nepocita kolkokrat mal sex kym neotehotneli. Lebo vlastne ani nevies, pri ktorom sexe otehotnies.
a radit jej, ze maj sex pocas plodnych dni........no, to je rada, ktoru naozaj potrebuje, ze? Ak autorka temy potrebuje poradit TAKUTO zakladnu vec, tak potom sa ani necudujem, ze sa pyta, kolkokrat treba mat sex aby otehotnela.
A prave preto, ze kazdy prezivame nieco ine, tak reagujeme inak. Netreba sa brat tak vazne. A ak napisem volovinu, precitam si to este raz, zasmejem sa a nebudem sa urazat, ked mi to zeny napisu spat.
Vsetci su v dnesnej dobe urazlivi, az strach....... 🙄
@erika33334 asi 1000x sme spolu spali ale tehu som nebola 🙂)
Otehotniet mozes po 1. raze, ale aj po 10 000 raze 🙂
@erika33334 poznám ženu, ktorá si len "sadne na slipy" a je v tom🙂....takže je to individuálne, neexistuje jednoznačná odpoveď.
Pri prvej dcere asi 4 mesiace a pri druhej na prvy raz.
Pri prvej dcerke aj 4x do tyzdna a podarilo sa az po 6 mesiacoch,pri druhom babu sme spali raz a hned bim
@sunshine36 no vidíš..Mne sa rada ..najdi si chlapa čo bude s tebou bývať a bude s tebou rád sexovať ...Zdá omnoho užitočnejšie ako rada ..sex maj cez plodné dni...
Aby tu potom o rok bola téma..Partner nemá záujem ani o mňa ani o dieťa..Celé dni trávi u mamičky...Čo mám robiť??
Neverím, téma plodnejšia, ako jej zakladateľka 🙂
Kazda normalna zena vie co som sa pytala, aj ked bola trochu zle polozena tema ale vedia asi na co narazam, podaktorym "prepacte" ze som nenapisala temu podla vasho gusta a tie co ma tu rozoberaju ma absolutne netrapia nevedia nic o mojom zivote a nic ich neopravnuje rozoberat moj zivot a predchadzajuce temy co som prispela pred rokom alebo kedy a nepotrebujem vase rady akeho chlapa si mam najst starajte sa o svojich a nie o mojho ....ste si museli dat zalezat kedze viete vsetko kde som prispela a hlavne co . A dakujem tym co pochopili moju otazku a odpovedali na nu a prajem vam pekny den

Baby, ja Vám fakt nerozumiem... O čo tu vlastne ide? O poníženie? Urážanie? Veď táto baba tu prišla po radu a myslím si, že kto chcel poradiť, pomôcť, či len trochu povzbudiť, dať nádej, tak mohol odpovedať a kto nechcel, lebo sa mu to zdalo, že otázka je proste hlúpa, tak na ňu nemusel vôbec reagovať... Trochu empatie nám nezaškodí... A nemôžme predsa súdiť niekoho, koho vôbec nepoznáme, aký je, len preto, že otázka nám nesadla, či sa zdala zle položená... Predsa i kritika, opačný názor, alebo, ak nám nesedí otázka, slová, tak sa to dá napísať slušne a empaticky a pritom nikoho neuraziť... Každý prežívame niečo iné... Veď na túto stránku chodíme po radu, alebo aspoň po útechu, ak je nám ťažko...I keď vieme, že každá sme iná, u každého je to iné, ale i tak sa pýtame a články čítame, či prispejeme svojou skúsenosťou... Ja a myslím si, že nikto tu nie sme preto, aby sme tu súdili... Pre mňa nie je problém si priznať chybu, veď to nie je hanba...tak, ak som sa niekoho dotkla, tak sa ospravedlňujem...
A ešte, ak môžem poradiť, ak sa snažíte o bábätko, skús mať sex s priateľom hlavne počas plodných dní... poprípade obdeň, ak presne nevieš, kedy ich máš...