Ako dlho vám trvalo prvýkrát otehotnieť?
Koľko mesiacov ste sa snažili?
2 roky
8 rokov
Hned na prvýkrát.. ale otehotnieť je jedna vec a donosiť a porodiť dieťa druha 🙂 robili ti hyfosy ? 9 mesiacov je uz celkom dosť na to, ze píšeš ze všetko mate v poriadku okrem tvojej maternice.. velmi dôležitý je hormonálny profil, tam by to malo klapať .. mas v poriadku vaječníky ?
@luna379
Ahoj, mam 26 a snažíme sa 15. mesiac. Keďže môj Dr nieje ochotný nijak pomôcť a tvrdí, že je to krátko asi môžme len čakať na zázrak.♥️
Prve polroka, o druhe sa snazime zatial 2 mesiace
@cassie2323 aké vitamíny vám pomohli?
@roztlieskavacka Vieš čo, na hormonálnych testoch som bola už dávnejšie, robili mi ich keď som chcela darovať vajíčka asi 4 mesiace predtým než sme sa začali snažiť, neskôr som si to rozmyslela, robili mi aj iné testy - na genetické choroby a potom taká tá normálna kontrola sliznice atď a všetko vyšlo okej. Samozrejme za toho vyše roka od testov sa mohli zmeniť. Mením teraz gynekológa, tak určite budem trvať na testoch.
Priateľ má spermiogram dobrý, užíva kotvičník, ja užívam Femibion, začala som s alchemikovým čajom... robila som si dva cykly aj ovulačné testy, krásne mi ukázali druhú čiarku výraznejšiu ako prvú v istom bode... sexujeme radi, cca. každý druhý deň väčšinou... Tak neviem, uvidíme..
@lavienocka Treba zmeniť lekára určite.
@roztlieskavacka Ale pozerám to hyfosy a to mi nerobili...
Vyše 2 rokov
@luna379 to sa teda čudujem ze hyfosy ti v iscare neponukli ved to je úplný základ hned po spg .. a tie ovulacne testy, ak nemáš ovulaciu potvrdenu od dr skrz sono alebo odberom krvi tak si nemôžeš byt istá na 100% aj ked pozitívny test.. testy ukazujú ze sa telo pripravuje na ovu ale nie ci skutočne prebehne
@roztlieskavacka presne nám v CAR hneď po spermiograme navrhli hyfosy
@luna379 neplánovane, bez vedomeho zavŕšenia "dnu", ozaj asi len z kvapiek lásky 😁 ale čo je dôležitejšie, liečila som sa kvapkami gynex kvôli polycystickym vaječníkom, aby som nemala do buducna (v tom čase predstava tak o rok, dva) problém otehotnieť, no a síce menzes skákal hore dole, prišiel napr raz za 3 mesiace, ale očividne kvapky veľmi účinné 😇😁 to, že mi mešká ms som vôbec neriešila, ale citila som sa divno, tak inak, stále som si robila testy a všetky negatívne. Až raz som len tak pred rodinou oslavou spravila z cista jasná pár minút pred odchodom a koľajnice ako svet. Nemala som ani tušenia, že kedy, ako, koľko mozem byť tehotná keďže sme si stále dávali pozor a nikdy nič nešlo dnu 😄 keď s prišla k doktorke, bola som v 7tt. Toľko môj príbeh, teraz mam 8 mesačný poklad doma a kvapky Gynex sú zázrak 🙏😁 oplatí sa skúsiť.
@kristinatop96 Tieto? 🙂 https://www.drmax.sk/gynex-gtt-30ml?gclid=CjwKC... , skúsim si ich kúpiť...
@luna379 áno, to sú ony. Treba skúsiť, ako sa hovorí za skúšku nič nedáš, mne napr veľmi pomohli aj vtedy na úpravu cyklu (z 90 dnového na cca 40 dňový co bol veľký úspech) a postupného zlepšenia PCO a ako bonus som otehotnela ako nič a to už má gynda strašila ze pravdepodobne bude veľký problém otehotnieť.
Len sa mi zdá ze minimálne tie 3 mesiace to treba brat, môže sa poštastit aj skôr, ale aj v letáku sa mi marí ze sa spomínali 3 mesiace minimálne. Držím palce 😌
@zuzka2662021 pri prvom som brala inofolik a vitex a manžel bral folandrol a do toho sme si ešte dávali vit. E,D, Bkomplex. Pri druhom som si dala namiesto inofoliku čistý inositol, kyselinu listovú, vitex, omega3, zinok, selén, bkomplex a muž bral fertilmen babystart a inositol.
Prvýkrát hneď, posledný krát 1,5roka à stále nic

Vyse roka, asi 15 mesiacov.
Obratena maternica vobec nie je problem pri otehotneni.