Ako dosiahnuť pravidelnú menštruáciu?
Babky moje potrebujem pomoc
cely život mám nepravidelnú ms
Chceme bábo a nejako už rok a pól sa nám nedarí :( neviem čo mám Úz robiť
Gynekológ odporúča čakať a čakať a čakať
Nijako 😞 Mam ten isty problem odkedy som to dostala prvy krat v zivote. Snazili sme sa o babatko, otehotnela som rychlo, aj ked moj cyklus si zije vlastnym zivotom. Ale otehotnela som aj s nepravidelnou menstruaciou, nesledovala som si cyklus, netusim kedy som mala ovulaciu, normalne sme fungovali ako aj predtym, len s tym rozdielom, ze sme si nedavali pozor. Nemyslim si, ze nepravidelny cyklus moze byt problemom, pokial mas ovulaciu.
tiez zdielam nazor ze nepravidelna menstruacia za to nemoze. Mam nepravidelnu a podarilo sa nam na prvy sup
Pokial mas ovuláciu tak nepravidelný menzes nemôže za neotehotnenie.... ak chceš riešiť nepravidelnú ms tak odporúčam Wild Jam- mne pomohol k pravidelnej ms a to som niekedy ms nedostala aj 2 mesiace.... začala som kukať na nete a našla toto, pravidelne som brala a ms sa upravila.... a to iste pomohlo aj mojej švagrinej, rovnako nepravidelný cyklus a odkedy berie toto tak uplna pohodka....
@vikinecka89 detto, obidve.
@zuzana_2000 a ako presne nepravidelnú? Bolo by dobre si odsledovat aspoň kedy a či je ovulacia a teda koľko dní trvá predovulacna a kolko poovulacna fáza a či sú (aspoň 1 z tých fáz) rovnako dlhé zakaždým. ..Mohli by ti pomôcť ovulacne testy alebo niektoré z metód ako sledovanie teploty a hlienu. ..ak to teda dr nerieši.
Mne pokohli kvapky gynex 3x7kv po 3 či 4 mesiacoch od začatia uživania som ostala tehotna pri prvom sme sa snažili niečo vyše roka teraz sa nam druhe podarilo za trištvrte roka
@caelley Ján vlastne ani neviem či mám ovulku
@vikinecka89 šťastie :(
@alobalka skúsime meranie bazalnej teploty
@zuzana_2000 za seba je zaklad poznat svoj cyklus. Odporucam symptotermalnu metodu. Zistis, ci ovulujes. Pravidelny cyklus totiz neni nutnost. Dolezita je ovulacia a dostatocne dlha lutealna faza.
Mozes skusit uzivat sarapis plus. Obsahuje materiu kasicku a ta je na cyklus fajn.
@radostka no veď to ..
Na endokrinológiu som objednaná v septermtbi
@radostka uvidím počkám kým doberiem progestrohen a uvidíme či otehotniem alebo mie
Ja som mala cykli 42-50 dnove a nedarilo sa nam vyse roka a pol. Bola som aj na laparoskopii a prefuku. Jedla som inofolic, femibion,davali mi duphaston.
Az som sa na vsetko vysrala s prepacenim, kupila si lacne ovulacne testy z koniku. Zistila som ze na 27 den cyklu mam ovulku. Sexovali sme vtedy a otehotnela som hned.
Aj po porode ostali cykli dlhé. Druhu dcerku sme zamiesali asi po 5 mesiacoch. Tiež stačilo sledovat ovulaciu.
Dlhé cykli nie su prekážka. Jedina nevyhoda je, ze dlho cakas na ďalší pokus
@myjusiatko a to je aká metoďa napíšeš mi viacej O nej ?
@ivca88 ďakujem idem nakúpiť ovulkovetesty
@zuzana_2000 no to je prave to meranie bazalnej teploty a sledovanie hlienu. Vela bab iba meria teplotu a nesleduje hlien. Lenze teplota potvrdi ovulaciu az spatne. Vdaka hlienu vies, ze sa ovulacia blizi a mozete sa s partnerom posnazit. 🙂
http://www.rodina.cz/clanek3826.htm
@zuzana_2000 ovulacne testy nie su zle, ale nepotvrdia ovulaciu. Len povedia, ze telo je na nu pripravene. Ze ovulacia prebehla potvrdi iba vzostup bazalnej teploty.
@myjusiatko a ten hlien má byt aký ? Prepáč možno hlúpa otázka
@zuzana_2000 precitaj si ten clanok a tie tri odkazy v nom. Tam su vsetky zakladne informacie.
@myjusiatko dakujem
@myjusiatko idem citát dakujem
@zuzana_2000 @zuzana_2000 ja som kupovala cez konika, v snazilkach predavali nicky laurtika a rybka ..
0,4€ kus. Ozaj to nebolo take drahé, ako pytaju v lekárni. A mna nesklamali ani raz.
Prajem vela stastia. Hlavne hlavu hore. Viem ze si uz zufala ale ono to pride 😊
Na fotke sua ovulacne testy z toho cyklu. Test je naozaj pozitívny az ked je prva ciarka sytejsia nez kontrolna
@ivca88 dobre dakujem
Aj ja mam nepravidelnu ms, aj s potvrdenym pcos. Prve sa nam nedarilo skoro tri roky. Nemala som ani ovulaciu podľa folikulometrie. Nepravidelne som uzivala gynex kvapky, inofolic a kys.listovu. Nakoniec sa podarilo ani neviem ako. Druhykrat som nic nenechala na nahodu. Po laktacii som nasadila kys. listovu, gynex kvapky a zacala som merať bazalnu teplotu, aby som zistila, ci mam ovulaciu. Na druhy cyklus sa zadarilo.
@lusyc dakujem za rady
@melisssssa dakujem vygooglim to

muz bol vysetreny?