Ako môžem otehotnieť?
Ahojte.neviem či mi tu niekto odpíše ale skúsim to...som v tom totiž nie moc skúsená ..v apríli som mala nechránený sex počas plodných dní aspoň kalendár tak ukazal na internete..vyrátala som ďalšie dni plodne menzes začiatok 13 máj a plodné začali zhruba 21 alebo až 22 máj do 28 máj..27.5 ukazovalo pravdepodobnú ovulaciu..menzes mám mať 9 júna no dostala som dnes 7 júna :( ja už nechápem..prečo som neotehotnela..styk bol 22,23,24,25,26 aj 27 v ovulke? Viem že veľa asi ale cez plodné dni mám viac chuť podľa toho viem že mám tie dni..môžem mať ovulaciu aj inak? Keď ma pichá napr vajecnik predvčerom..a menzes sa berie až keď krvacam? Alebo keď začínam špiniť ako teraz a postupne to prejde do krvi..teraz mám normálne ako na menzes jemné spinenie a prsia mám napäté..veľa žien píše že ich boleli prsia aj bradavky mňa nikdy tam iba tak na boku na prsiach a skôr v krížoch má boli ako podbrušku..už som si myslela že dačo bude keďže pár dní dozadu sa mi točilo v hlave čo som nikdy nemala točilo sa mi tak že som sa musela oprieť alebo si ľahnúť a asi 3 dní dozadu som musela mať zvýšenú teplotu pretože prv som mala zimnicu a potom neskutočne horúco som bola..vie mi niekto poradiť v tých veciach..ja som si nemyslela že to je tak ťažké niekto iba raz a už tehotná 🤦buď sa trafil do plodných dní alebo ovulácie ..a je ťažké nemyslieť na to a zamerať sa na iné..a samozrejme že mať styk ak nemám plodné dni načo? Bez plodných sa nedá...a zabudla som mávam stále na 28 deň menzes ale teraz som.dostala 2 dní skôr a keď som bola mladšia býval nepravidelný keďže dva dni skôr dva dni neskôr..a dodávam že nemôžem sa snažiť stále keďže snúbenec pracoval v zahraničí a keď odíde 🤦🤷ani teraz niesme spolu stále..a ubíja má čakať na // ciarky..snažíme sa len 2 mesiac ale bojím sa že to nevyjde niektoré čítam že aj 3 roky sa snažia ..neviem.ci schudnúť strava je problém alebo lieky ..začala s.brat kys.listovu....a mám vyrážky na brade moc už mám pomaly k 30 tke a vyrážky boľavé červené zapálené a hlavne pred menzesom kožné 0 b asi u 3 som bola antiku brat nemienim ..
@modroocka0 ak budeš mať nízku teplotu máš pred ovulaciou, ak máš vyššie teploty si po ovulacii. Sex je vhodné mať z toho dôvodu tak 5 dni pred ovulaciou a max 2 dni po ovulacii. Keďže spermie prežijú asi tak 5 dni v tele a vajíčko žije tak 24 až 48 hodín.
@bambulienka25 aha, nevšimla som si, tak potom nič 😀
@777januska777 možno rada pomôže niekomu inému 😊
@modroocka0 niekde som citala, ze je dobre skusat proste kazde 3 dni a hotovo. ci budes mat ovulku na zaciatku, ci v polke, alebo ku koncu cyklu,t akto by ste sa trafit mali, samozrejme oplodnenie vajicka ovplyvnuje urcite mnoho inych veci. neboj, casom to vyjde.
@bambulienka25 potom som si to uz vsimla. no co uz.

@modroocka0 nemá už účet na MK, zase nepísali sme to, čo chcela čítať