Prvé príznaky tehotenstva: Kedy sa objavili u vás?
Ahojte, chcela by som sa poradiť. Ešte nemáme deti. S manželom sme mali pohlavný styk 27. júna, pričom aplikácia ukazovala, že je to deň pred začiatkom plodných dní. Potom sme mali styk aj deň pred ovuláciou a v deň ovulácie (2. a 3. júla). To, že išlo o obdobie ovulácie, som zistila až nedávno. Manžel sa do mňa urobil a chcela by som sa opýtať, aké boli vaše prvé príznaky tehotenstva. Na test je asi ešte skoro, keďže menštruáciu by som mala dostať až 17. júla. Už asi tri dni však pociťujem bolesti v podbrušku podobné tým pred menštruáciou, hoci je ešte skoro. Včera ma približne pol dňa boleli aj prsia a chrbát. Dnes som dokonca mala krátky kŕč v podbrušku na jednej strane, ktorý trval asi dve minúty. Mám z toho rôzne myšlienky. V ktorom týždni ste začali pociťovať prvé príznaky?
Na aplikáciu sa nespoliehaj .
@anonym_47533e No v ten deň, keď mi aplikácia ukazovala ovuláciu, som mala naozaj aj výtok a všetky ostatné príznaky ako pri ovulácii, takže ovulácia pravdepodobne prebehla práve v ten deň.
Máš pravdu je skoro, na akýkoľvek príznak, poznáme to asi všetky, ktoré sa snažili, aktuálne sa príliš sleduješ ...počkaj, či príde menštruácia a potom testuj. Držím päste.
Pred 3 dnami na prve tehotenske priznaky bolo skoro a ak by islo o tehotensto z 2 a 3.7. (Oplodnenie) tak priznaky su uplne nerealne. Ale aplikacia ti moze zle ukazovat, ludske telo nie je stroj moze byt skor aj neskor ovulacia.
@anonym123455 tieto príznaky majú ženy ako pred menštruáciou, tak pri tehotenstve. Ak by si mala príznaky tehotenstva, teda tieto príznaky by boli spôsobené rastúcim hcg, tak by si mala aj pozitívny test. Na ten je podľa mňa skoro. Prvé príznaky tehotenstva som mala až po pozitívnom teste. Tieto príznaky, čo máš ty mávam každý mesiac, len ženy čo sa sústredia či sú alebo nie sú tehotné to začnú prehnane sledovať, ale je dosť možné, že ti takto býva každý mesiac.
Ja som síce po ket, ale moj uplne prvy priznak bola po uhniezdeni embrya silna bolest krizov a unava 😃
@anonym123455 ahoj ja som asi cca 10dpo test takto a príznaky mi začali vcera ale to aj take neurčite bolesť krížov a pŕs ako pred menstruaciou uvidime ako to bude pokracovat
ja po ET 5-dnoveho som mala uplne prve a v podstate skoro jedne priznaky o tyzden neskor. 3 dni slabu bolest v podbusku a krizoch a jeden den kovovu chut v ustach, tiez mi tvrdili, ze na priznaky je to skoro, nebolo. test ti mozno ukaze slabucku ciarku, ale pockala by som na termin menstruacie, je to o par dni
@anonym123455 tieto príznaky majú ženy ako pred menštruáciou, tak pri tehotenstve. Ak by si mala príznaky tehotenstva, teda tieto príznaky by boli spôsobené rastúcim hcg, tak by si mala aj pozitívny test. Na ten je podľa mňa skoro. Prvé príznaky tehotenstva som mala až po pozitívnom teste. Tieto príznaky, čo máš ty mávam každý mesiac, len ženy čo sa sústredia či sú alebo nie sú tehotné to začnú prehnane sledovať, ale je dosť možné, že ti takto býva každý mesiac.
@anonym_b78e32 Ale práveže sa s manželom ešte nesnažíme o dieťa, skôr to nechávame voľne plynúť – keď to má prísť, tak to príde. V tie dni sa do mňa manžel prvýkrát urobil, sme čerstvo zosobášení. Nie je to tak, že by som to nejako extra sledovala, ale rozmýšľala som, čo ak ovulácia prebehla skôr a práve styk z 26. júna bol ten, pri ktorom sa to podarilo. Pred menštruáciou zvyčajne nemávam bolesti, iba sa mi objaví jeden malý pupienok na tvári a mám trochu citlivé prsia. Teraz je však tá bolesť v podbrušku skôr ťahavá, preto sa pýtam. Menštruáciu by som mala dostať o 6 dní.
Nesleduj aoku. Sleduj svoj cyklus. Dost mozne ze ano. Mozno sa len viac sledujes 😉
V 7. tyzdni
ako prvý príznak bol keď miesto menzesu prišlo slabé krvácanie - pár kvapiek, ktoré som ja omylom považovala za menzes. A celá spokojná som viac nič neriešila.
@anonym_b78e32 Ale práveže sa s manželom ešte nesnažíme o dieťa, skôr to nechávame voľne plynúť – keď to má prísť, tak to príde. V tie dni sa do mňa manžel prvýkrát urobil, sme čerstvo zosobášení. Nie je to tak, že by som to nejako extra sledovala, ale rozmýšľala som, čo ak ovulácia prebehla skôr a práve styk z 26. júna bol ten, pri ktorom sa to podarilo. Pred menštruáciou zvyčajne nemávam bolesti, iba sa mi objaví jeden malý pupienok na tvári a mám trochu citlivé prsia. Teraz je však tá bolesť v podbrušku skôr ťahavá, preto sa pýtam. Menštruáciu by som mala dostať o 6 dní.
@anonym123455 Tak potom čo riešiš, keď nechávate voľný priebeh. Ak užívaš nejaké lieky pravidelne, preber s lekárom či sú vhodné aj v tehotenstve, alebo ti ich vymenia za iné a pre svoj pokoj duše nasaď kyselinu listovú a prestaň sa sledovať.
Ale toto skôr vidím, že o dva dni sa tu budú fotiť testy a hľadať tam tiene druhej čiarky každý si voľný priebeh inak vysvetľuje.
Ja som mala cca 2 dni slabe spinenie. Myslela som ze uz nic s toho nebude a ze zacal menzes. Po spineni to bolo asi na 11-12DPO, ma velmi zacali boliet prsia a bola som velmi placliva. Pamätam sa ze som sedela v elektricke a zacala som plakat a ja som netusila kvoli comu. Prisla som domov a vecer som spravila test a tam som mala uz slabsiu ciarku ale normalne viditelnu
Ja mám potvrdenu ovulaciu 2.7 a pohlavný styk sme mali 1.7, včera aj dnes som si skúšala robiť test, príznaky som nemala žiadne akurát ma asi pred 5 dňami strašne boleli kríze a a podbrusko( predpokladám že dochádzalo k uhniezdovaniu) včerajší večerný test (9 dpo) a dnešný ranný 10 dpo už niečo ukazal

Na aplikáciu sa nespoliehaj .