Ako na to, keď chceme dievčatko?
Ahojte baby, ktorá by mi vedela poradiť, čo robiť, aby to predsa len vyšlo na dievča, už mám aj dotazník, teda výpočet od dr. JONÁŠA, ale dosť ma to sklamalo...
@jamajka mat troch synov je uzasne, gratulujeme 😍 ja drankam o druheho, uz aj nech chlapcek, hoci sme uz s prvym velmi tuzili po dcerke. ale osud vie preco nam nase deti poslal do cesty 🥰
@alison11 & @zabka1987 u nas cakame dievcatko! prveho mame chlapceka, takze manzel ma nosi na rukach 😂 podarilo sa takto: dost som schudla, jedla som veci ktore menia zensku klimu na prirodzene zasaditu - hlavne uhorky, paradajky, spenat, mandle, brazilske orechy, a dievcatko sa nam podarilo v den ovulacie, nie prilis hlbokym stykom. Nesli sme na to s tym, ze chceme dievcatko, skor sa okolnosti spojili. ja osobne by som brala aj 3 chlapcov, ale manzel sa dievcatku velmi tesi 🥰 vela stastia Vam
@tomboogirl Super teším sa svami 🙂 A Ďakujem za rady.Dúfam zaberie aj nám.Práve som si vlhave uložila že po ms začnem cvičiť zatia som začala cukor obmedzovať.
@alison11 vela stastia
@tomboogirl Ďakujem 🙂
Ahojte, celkom by má zaujímala frekvencia styku- tzn. aké pohlavie sa podarilo pri sexe káždy deň alebo naopak pri sexe raz za cyklus- pamätáte si ešte? 🙂
@nica123 tak u nas to bolo kazdy druhy den v ovulacnom tyzdni pri chlapcekovi (honeymoon 🤷♀️😂) a v den ovulacie, ale iba raz pri dievcatku. ale my sme starsi par; urcite menej ‘akcny’, takze ak mate energiu na kazdy den, uzite si to!!! 🤗
@alison11 uzasne! u nas uplne naopak .. osobne si nemyslim ze je to frekvenciou, skor nacasovanim a chemickym zlozenim u zeny 🙏
@tomboogirl áno je to určite aj hormonmi,aj z ph pošvy a možno je to aj hviezdami,vekom a dané zrejme ja som rada za svojich chalanov aj keď je to občas náročné čím sú starší tým sú náročnejší ale nemenila by som ich za nič 🙂.
@tomboogirl Prosim Vas pri dievcatku myslite raz v den ovulacie? 🙂
@stefania100 ano! ale nasa mala bola tak trochu prekvapenie, z kvapocky lasky 🥰
@alison11 uplne s vami suhlasim, mat deti je uzasne bez ohladu na to ci chlapcekov alebo dievcatka
@luciah187 u mna dievcatko v zasaditom - dosiahla som to zmenou stravovacich navykov, hlavne listova zelenina, para orechy, quinoa, soja, vylucila som cukor a jednoduche karbohydraty. styk raz v ovulaciu 🤩
@tomboogirl dakujem za tip. Zvazujem zacat uzivat vapnik, horcik uz uzivam ako sucast vitaminov na vlasy, len ten vapnik mi chyba. I ked jem vela mliecneho, mozno to staci. Myslis, ze zalezi aj na polohe? Vdaka

@zabka1987 nasla si??