icon

Ako najúspešnejšie otehotnieť?

nikolaasamuel
29. máj 2016

Dobrý večer, chcela som sa spýtať na nejaké rady aby sa nam podarilo bábätko? Lebo sa nam nedari :/ ďakujem

janinah
29. máj 2016

Nájsť dôvod prečo sa nedarí a skúsiť ho odstrániť s pomocou lekárov.

bobulazelena
30. máj 2016

Keby to niekto vedel tak by bol z neho milionar a nebolo by tu take mnozstvo zien v skupinach ,,snaziliek''.
Mimochodom, vazne si cakala, ze na tuto otazku ti niekto napise nejaky spasonosny navod? 🙈

moni244
30. máj 2016

@nikolaasamuel zistit pricinu a odstranit ju, co tu cakas? Ze ti da niekto zaruceny navod, ako to pojde?

jajurka
30. máj 2016

@nikolaasamuel sledovat si cyklus, kedy a ci vobec mas ovulaciu. ak nie, treba to riesit s dr. ak ano a nedari sa rok, treba vysetrenia teba aj partnera.
inak sa treba zdravo stravovat, obmedzit alkohol, dostatok pohybu... a pravidelny styk 😉

lusina17
30. máj 2016

ja som zacala brat uz predtym kyselinu listovu , vynechala kavu a zacala zdravsie jest

gerry22
30. máj 2016

@nikolaasamuel ako dlho sa snazite o babo?.
Ak nie su u vas ziadne zdravotne problemy alebo hormonalne výkyvy, tak v takom pripade, je najhlavnejsie poznat svoj cyklus, vediet kedy mas ovulaciu a vtedy sa snazit. Lebo ak toto nevies a snazite sa aj mimo plodnich dni tak to nema zmysel. Najhlavnejsie su plodne dni a den ovulacie a vtedy je potrebne mat co najcastejsie pohlavny styk. 🙂

A este je dobre keby si brala kyselinu listovu pred snazilkovanim. Ja ju uzivam uz mesiac od toho ako sme sa rozhodli snazilkovat a akurat cakam ci sa nase snazilkovanie zadarilo