icon

Ako naplánovať tehotenstvo na bábätko v znamení Raka?

15. aug 2025

Ahojte baby 😊
Potrebujem vašu pomoc a skúsenosti.
Chcela by som, aby sa mi bábätko narodilo v znamení Raka 🦀 (21. jún – 22. júl).
Viete mi prosím poradiť, kedy približne by som mala otehotnieť, aby mi termín pôrodu vyšiel na toto obdobie?
Počítali ste si to niektorá takto dopredu? Fungovalo vám to?
Budem vďačná za vaše tipy a skúsenosti ❤️

Strana
z3
macka1996
15. aug 2025

@anonym_autor no ja som rak a veru chcela by som byť iné znamenie . ale asi záleží aj od človeka samotného.

belllinka
15. aug 2025

Snaž sa od začiatku októbra

zmrzlinka2021
15. aug 2025

Pise sa rok 2025 a ludia este veria na znamenia? A potom sa muzi smeju z takychto zien.

Len aby to nedopadlo tak, ze ezoterika ezoterika a pride katastrofa (zivotna)

autor
15. aug 2025
@macka1996

@anonym_autor no ja som rak a veru chcela by som byť iné znamenie . ale asi záleží aj od človeka samotného.

@macka1996 práveže ja čo poznám ľudí v znamení raka, tak to sú tie najlepšie povahy podľa mňa 😁

autor
15. aug 2025
@belllinka

Snaž sa od začiatku októbra

@belllinka ďakujem 😊

marinadelrey
15. aug 2025

@anonym_autor ja mam doma malu racicu (17.7) a pamatam sa, ze sme ju pocali okolo 20.10. Neverim sice na znamenia a ovplyvnovanie povah, ale ak to tebe pomoze, nech sa paci 🙂

autor
15. aug 2025
@zmrzlinka2021

Pise sa rok 2025 a ludia este veria na znamenia? A potom sa muzi smeju z takychto zien.

@zmrzlinka2021 Neboj sa, neplánujem zakladať astrologickú sektu 😄. Nie je to o ezoterike, len sa mi páčia ľudia, ktorých poznám a ktorí sa narodili v tomto období. Možno to nie je vôbec znamením, ale aj tak sa mi tá predstava páči.

anonym_2ce19c
15. aug 2025

Ja som si povedala,že keď nemám co k téme,tak sa nebudem vyjadrovať,ale niekedy mi nedá...to vážne toto riešiš???keby si bola aspoň trochu inteligentná,tak si to dokážeš vyrátať aj sama

anonym_a514f8
15. aug 2025

A ak sa narodí v inom znamení,tak čo? Či idete skúšať každý rok len v jednom mesiaci,aby to vyšlo?

autor
15. aug 2025
@anonym_2ce19c

Ja som si povedala,že keď nemám co k téme,tak sa nebudem vyjadrovať,ale niekedy mi nedá...to vážne toto riešiš???keby si bola aspoň trochu inteligentná,tak si to dokážeš vyrátať aj sama

@anonym_2ce19c Ďakujem za názor, ale nepýtala som sa na hodnotenie mojej inteligencie.
Ak k téme nemáš čo pridať, bolo by fajn to rešpektovať – ja to tak robím tiež.
A prečo by som to nemala riešiť? Nie som gynekológ a nemám skúsenosti s presným počítaním termínov, takže sa pýtam, aby som získala rady od ľudí, ktorí to vedia.
Ty si sa zrejme narodila s tým, že to vieš, alebo si si o tom nikde nečítala.

iivancova
15. aug 2025

Pane bože prečo…

autor
15. aug 2025
@anonym_a514f8

A ak sa narodí v inom znamení,tak čo? Či idete skúšať každý rok len v jednom mesiaci,aby to vyšlo?

@anonym_a514f8 to určite nie. Ak sa narodí v inom znamení, tak mi to bude jedno. Ale myslím, že za pokus to stojí, ak sa to nepodarí, tak neriešim

maminkadeticiek
15. aug 2025

Malo by dost k oplodneniu v oktobri.

anonym_d80e1d
15. aug 2025

Ja len tak technicky - 9 mesiacov si vie clovek odpocitat aj bez kalkulacky, nie? Na toto sa naozaj jedna vseobecne vzdelana osoba hadam pytat nebude.
Ale ok, ved forum, je to na otazky. Tak ja sa opytam - ako dlho to budete skusat na toho raka? Rok? Dva? Tri? Ked sa skusa jedno pohlavie, tak to este si viem predstavit, ze tento mesiac nie, potom dva ano, potom zas dva nie (jonasova metoda). Ale naozaj teraz raz za rok budete naplno len v oktobri? Vies o tom, ze bezne sa deti plodia aj niekolko mesiacov, kym to vyjde? To naozaj mienis stracat roky len kvoli rakovi? A ak by to aj vyslo - su tam moznosti predcasnych porodov, prenasania. To chces povedat, ze to dieta splodene ako tisicka rakov, ked sa narodi predcasne, tak mu to zmeni povahu? Vlastnosti? Vies kolko deti bolo splodenych v rovnaky den v oktobri a narodili sa ako raky, blizenci ci levy?
Prepac za uprimnost, ale vacsiu chobotinu som v zivote nepocula.
Apropo - som rak. Mozno ta moj pristup teraz od raka odradi 😀 😀 😀

anonym_6d7bcf
15. aug 2025

@anonym_autor preboha, rak najhoršie znamenie. Som rak, sedí na mna vsetko a poviem ti ze to nie je nic moc.

anonym_5b8f5f
15. aug 2025

Počula si o predčasnom pôrode napr? 🤔
Vieš o tom, že keď sa začneš snažiť o dieťa raka napríklad v októbri, otehotnieť môžeš v júni a raka z toho mat nebudeš? Mňa udivuje tupota ľudí

sara07
15. aug 2025
@anonym_5b8f5f

Počula si o predčasnom pôrode napr? 🤔
Vieš o tom, že keď sa začneš snažiť o dieťa raka napríklad v októbri, otehotnieť môžeš v júni a raka z toho mat nebudeš? Mňa udivuje tupota ľudí

@anonym_5b8f5f ludom začina slušne j..

sara07
15. aug 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 no žial ano
dokonac aj republika slovensko má znamenie a archanjela
tušim odkial vietor fuka , kritické myslenie žiadne ,čiže idealne

januska12323
15. aug 2025

@anonym_autor veď vezmi do ruky kalendár a rátaj, nie je to ťažké.

226lenka
15. aug 2025

Keď ho síce v tom októbri pocnes, ale pôrodis napríklad v máji (neželám ti to samozrejme, ale stava sa, že deti sa rodia predčasne) a budeš mať býka alebo blíženca, tak potom čo? Dáš ho na adopciu?

autor
15. aug 2025
@226lenka

Keď ho síce v tom októbri pocnes, ale pôrodis napríklad v máji (neželám ti to samozrejme, ale stava sa, že deti sa rodia predčasne) a budeš mať býka alebo blíženca, tak potom čo? Dáš ho na adopciu?

@226lenka bože určite nie😂 Ja to chcem len skúsiť, buď sa to podarí, ale nie. Nech bude hoc aké znamenie, tak bude ľúbené rovnako. Nevidím na tom nič zlé chcieť dieťa v určitom znamení. Kopec žien si to tak počíta. Ale ak sa to nepodarí, tak svet sa nezruti a ja určite nebudem nasrata alebo niečo za to, že sa dieťa nenarodi v znamení raka😂

anonym_b05b13
15. aug 2025

Som rak, so synom som sa snažila poponáhľať, bola som "včas" v pôrodnici, ale malý si dal načas, takže je tiež rak. Nerob to tomu dieťaťu cielene, ak by som si mohla vybrať, okamžite si u seba vyberiem iné znamenie.

sowhat
15. aug 2025

urcite by som prizval raka k sexualnemu aktu a potom aj k porodu, tak je velka sanca, ze dieta bude v znameni raka 🙈

kiki68
15. aug 2025

@anonym_autor musis otehotniet niekde september/ oktober, ja mam dve deti a jedno je v znameni raka a druhe je dva dni od zaciatku raka, mala byt o dva tyzdne neskor, ale narodila sa skor nez bol termin.

minenkaa
15. aug 2025

A keď sa narodí skôr ,to bude radosti

sissy27
15. aug 2025

@anonym_autor nepotrebujes vystudovat medicinu a mat atestaciu z gynekologie, aby si vedela, ze tehotenstvo trva u cloveka plus minus 40 tyzdnov, preboha. No a ked nevies pocitat, tak si proste vezmes kalendar a pero a budes si tych 40 odskrtavat v kalendari.
Alebo tak moderne - otvoris si google alebo chatgpt a napises tu otazku tam a aspon nikto nebude vediet, ze nie si najostrejsia ceruzka v peracniku.
A teda ano, da sa porodit aj skor a dokonca aj neskor, takze ten vypocet je vazne len orientacny.
A mimochodom, co poznam rakov, tak su to otrasne povahy, ale tak kazdemu vyhovuje nieco ine.

anonym_494664
15. aug 2025

@anonym_autor čo sa stane ak budeš dieťa prenášať alebo porodiš skorej, dáš dieťa má adopciu?
Mňa hneď napadlo ako toto riešila kamoška, ktorá chcela mať silou mocou ryby. Snažili sa, snižili a nič nakoniec tomu nechala voľný priebech a otehotnela asi o pol roka, pri druhom dieťati to isté. Z veľkého plánovania má doma dvoch škorpiónov a má o zábavu postarané.

anonym_6e5a74
15. aug 2025

Žena, ty si robíš prdel, nie? Možno budeš mať problém otehotnieť a nie ešte riešiť nejaké znamenie. OMG. 🤦🏻‍♀️ My sme dali takmer 10tisic€ len za to aby sme vôbec mali aspoň jedno dieťa a nie že ešte riešiť v akom znamení sa narodí. Jediné v čo by si mala dúfať je zdravie dieťaťa. Toto mi pride tak šialené, v dobe kedy každý druhý pár má problém počať a vynosiť diéta. 🤦🏻‍♀️

iivancova
15. aug 2025

Mňa by ešte zaujímalo čo na to muž, či na teba nepozerá s pozdvihnutým iba obočím…

anonym_b85a40
15. aug 2025
@zmrzlinka2021

@zmrzlinka2021 ja by som nechcela byt dieta takej zeny, ktora veri na take somariny

Strana
z3