icon

Ako naplánovať tehotenstvo na bábätko v znamení Raka?

15. aug 2025

Ahojte baby 😊
Potrebujem vašu pomoc a skúsenosti.
Chcela by som, aby sa mi bábätko narodilo v znamení Raka 🦀 (21. jún – 22. júl).
Viete mi prosím poradiť, kedy približne by som mala otehotnieť, aby mi termín pôrodu vyšiel na toto obdobie?
Počítali ste si to niektorá takto dopredu? Fungovalo vám to?
Budem vďačná za vaše tipy a skúsenosti ❤️

zobaka
15. aug 2025
@iivancova

Mňa by ešte zaujímalo čo na to muž, či na teba nepozerá s pozdvihnutým iba obočím…

@iivancova tu uz bolo kadeco, jedna, ktora pred sexom "dohovaravala" muzovym spermiam😂 ten ani deti dalsie nechcel

anonym_48e2ba
15. aug 2025
@anonym_autor

@belllinka ďakujem 😊

@anonym_autor s jedným rakom som mala tú česť, toxický človek, aj po rozchode sa ma snažil kontaktovať, bol a nervy z toho, že som si dovolila sa rozísť s ním. Napadlo ťa, že sú dvojčatá a každé je iné? Že aj keď si to akokoľvek vypočítaš, nemusí sa ti podariť otehotnieť a keby aj, dieťa sa narodí skôr, potom čo? Dáš ho do hniezda záchrany?

anonym_c5a834
15. aug 2025

Zeny neberte to tak vazne 😀 mozno je to trochu divne ale zas pisat tu komentare ci da dieta na adopciu a podobne je uz trosku moc…

Autorka, s tym rakom by som si to ale naozaj premyslela, tiez sa priklanam k tomu ze to su hrozne povahy 😀

anonym_7079de
15. aug 2025

Omg, tak niekto by dal čokoľvek za to, aby mal aspoň jedno zdravé dieťa a ty riešiš nejaké blbé znamenie v 21.storočí. Na to už snáď nikto neverí. Dúfam, že čítaš aj horoskopy 🤪 Moja zlatá, choď nakuknúť do skupín ako snažilky alebo IVF rady a skúsenosti a tam uvidíš to zúfalstvo žien, ktorým sa celé roky nedarí. Potom sa možno spamätáš a nebudeš riešiť takéto prkotiny

diewcatqoo
15. aug 2025

Ja mam malu racicu a aj moja mamina je rak. A teda pride mi, ze raci sa oduvaju nejak moc 🙂

11beautygirl11
15. aug 2025

Len tak pre srandu kralikov….mala som kamošku račicu a dievča sa po 30 nevedelo o seba postarať, zdrava fyzicky, ale psychicky nie…stale revala. Potom som randila s 32 ročnym právnikom - rakom…bola som u neho doma na gauči a rozplakal sa kvoli druhej 😀 sranda títo ľudia 😅 Manželova sestra je škorpion a 100 krat lepšie. Inak povaha dieťaťa bude zavisieť aj od toho, kto ho vychova, ako ho vychova a v akom prostredí vyrastie. Len toľko k znameniam….

zmrzlinka8
15. aug 2025

@anonym_autor ja som rak 🙂 a som spokojná. príde mi to milé, že chceš dieťa v znamení raka. zrejme vieš prečo

zmrzlinka8
15. aug 2025
@anonym_6d7bcf

@anonym_autor preboha, rak najhoršie znamenie. Som rak, sedí na mna vsetko a poviem ti ze to nie je nic moc.

@anonym_6d7bcf rak vobec nie je najhoršie znamenie.

extempore
15. aug 2025

Naplánovala som narodenie oboch svojich detí - nie kvôli znameniu zverokruhu ale kvôli škole. Vraj je najlepšie, ked je dieťa narodené v apríli-máji. Aby nebolo ani najstaršie ani najmladšie v triede medzi rovesníkmi. Takže mám deti narodené 22.4 a 13.4.
Plánovanie je ale možné len s dokonale presným cyklom a poznaním svojho cyklu - kedy je ovulácia, atď.

ivik4
15. aug 2025

Komenty necitam ale keby aj sa Ti podari mat termin porodu na znamenie rak, kde mas zaruku ze ozaj vtedy porodis ? 🤔 Ze neporodis predcasne alebo nebudes prenasat ?
Inak ved to je jednoduche si vyratat

lucia13022023
Odpoveď bola odstránená
vevesh
15. aug 2025

@anonym_autor dieta si vyberie samo. Absolutne vazne. Z mojich 4 deti ma iba jedno povodne znamenie, zvysne su skor-neskor narodene, jedno dokonca o 4 mesiace....takze skusit mozes, sanca je dost mala, ze sa ti to takto podari....

minenkaa
15. aug 2025
@zmrzlinka8

@anonym_6d7bcf rak vobec nie je najhoršie znamenie.

@zmrzlinka8 máš pravdu ,všetky komplet sú na prd

cyberk
15. aug 2025

Najlepšie je snažiť sa otehotnieť od konca septembra do konca októbra 2025 (podľa vášho menštruačného cyklu)....
Blbych komentarov sa zdrzim :D

tramtada31
15. aug 2025

Pocitala, aby sa mi deti narodili na moje narodeniny. Staršie sa trafilo presne na moje narodeniny, to druhé ani za nič, museli porod vyvolavat kvôli nekonečnému prenášaniu (už mal skoro 5 kil), takze sa narodil 10 dni po nás. Ale toto sa dá len za predpokladu, že si odsledujes ovulaciu

tramtada31
15. aug 2025

A len doplním, že druhé dieťa sa trafilo zas na narodeniny muzovej sesternice, takze malo asi vlastný plan.

domka222
15. aug 2025

Kopec žien si to tak počíta, lebo ty to nevieš vyrátať, tak sa musíš pýtať 😃

dennissa16
15. aug 2025

Ak ti to pomôže, otehotnela som v piatok 13.10
😁

kuriatko77
Autor odpoveď zmazal
danielinda
15. aug 2025

Nenapadlo by mi to takto planovat 😀 aj tak to vyjde pravdepodobne inak 😀
Ale teda moj maly rak sa narodil 22.7. (termin porodu podla poslednej ms bol 29.7.) a splodeny bol 3.11., tak asi by som cakala na oktobrovu ovulaciu, ak by som chcela raka 😀

zuzana76
15. aug 2025

Na jednej strane autorka dostala sprda, ze na toto veri a co sa pyta za somarinu a na druhej strane vacsina komentarov, ze rak je hrozne znamenie. Pre mna je hrozne znamenie baran 😀, nie na znamenia neverim, ale nemusim niektore mesiace, napr november, februar a april a ked mi niekto povie, ze je narodeny v tych mesiacoch, tak si tiez poviem, ze si mohol lepsie vybrat. Ja som chcela letne deti a aj mam. Ja som rak, syn rak, druhy syn lev a muz panna, resp prelozene jun, jul a august. Vsetky oslavy su v lete a je to super. Autorka jun a jul su super mesiace a ked to bude aj august tak ok. Otehotnela som medzi 5. - 18. 11. s oboma detmi.

zuzana76
15. aug 2025

Inak ja ako rak som bola splodena zaciatom septembra, ale mama prenasala.

jamimo
15. aug 2025
@anonym_6e5a74

Žena, ty si robíš prdel, nie? Možno budeš mať problém otehotnieť a nie ešte riešiť nejaké znamenie. OMG. 🤦🏻‍♀️ My sme dali takmer 10tisic€ len za to aby sme vôbec mali aspoň jedno dieťa a nie že ešte riešiť v akom znamení sa narodí. Jediné v čo by si mala dúfať je zdravie dieťaťa. Toto mi pride tak šialené, v dobe kedy každý druhý pár má problém počať a vynosiť diéta. 🤦🏻‍♀️

@anonym_6e5a74 ale však jej vec, nerozčuľuj sa. Ako aj tvoja vec, že si bola ochotná zaplatiť 10 000 za IVF. Napríklad niektoré ženy vo svete trvajú na cisárskom reze, aby sa im dieťa narodilo v určitom "magickom" dátume. Nemusí nám to dvíhať tlak 🤷‍♀️, ich život.

andrejka1974
15. aug 2025

@anonym_autor a čo spravíš keď to nevyjde však je to úplne jedno v akom znamení sa ti dieťa narodí základ je aby bolo zdravé ostatné je jedno nemyslíš

anonym_ade2f2
15. aug 2025

ja ti rozumiem, tiez som chcela raka, ale nezameriavala som sa na to, aby to bol rak, nechala so to na nahodu, nakoniec som mala termin na zaciatok augusta, takze lev, ktoreho moc nemusim, ale tak som si povedala, ze lev ma tiez svoje kladne stranky, no a dopadlo to tak, ze som porodila predcasne a mam raka 😀

kiki68
15. aug 2025

Ja som mala medzi detmi rozdiel 5 rokov a jedno malo termin 1.7 a druhe 2.7, narodili sa, jedno tyzden neskor a druhe dva tyzdne skor. Zjavne robim deti jeden den v roku 🙈😂🤷‍♀️

zuzana76
15. aug 2025
@kiki68

Ja som mala medzi detmi rozdiel 5 rokov a jedno malo termin 1.7 a druhe 2.7, narodili sa, jedno tyzden neskor a druhe dva tyzdne skor. Zjavne robim deti jeden den v roku 🙈😂🤷‍♀️

@kiki68 aj ja tak velmi blízko pri sebe, rozdiel 3 roky

autor
15. aug 2025

Vidím, že moja otázka o „bábätku v znamení raka“ vzbudila oveľa viac pozornosti, než som čakala 😅. Nechcela som tým nikoho uraziť ani zľahčovať, že otehotnieť je jednoduché. Úprimne mi je ľúto každej ženy, ktorá s tým bojuje a netvrdím, že mne sa to podarí hneď.
Moje plánovanie podľa znamenia bola skôr taká moja malá predstava… ale úprimne, ak sa narodí lev, panna alebo aj baran, budem ho milovať úplne rovnako. ♥

1sally12
15. aug 2025

Takže už nie len pohlavie, ale aj znamenie🙏🤦‍♀️ no len aby si vôbec nejaké dieťa mala

pettom19
15. aug 2025

Moj syn je rak a otehotnela som cca zaciatkom oktobra