Ako naplánovať tehotenstvo na bábätko v znamení Raka?
Ahojte baby 😊
Potrebujem vašu pomoc a skúsenosti.
Chcela by som, aby sa mi bábätko narodilo v znamení Raka 🦀 (21. jún – 22. júl).
Viete mi prosím poradiť, kedy približne by som mala otehotnieť, aby mi termín pôrodu vyšiel na toto obdobie?
Počítali ste si to niektorá takto dopredu? Fungovalo vám to?
Budem vďačná za vaše tipy a skúsenosti ❤️
Pánečko skákavá😂😂😂dpč len nesploďte prosím znamenie, také isté ako si ty… 🤣
@anonym_autor Povahy sa dedia a miesaju z povah pribuznych. Ak je niekto z tych rakov tvoj alebo muzov blizky pribuzny, tak je sanca, ze taka povaha bude aj ked bude v inom znameni.
Inac moj maly je Strelec a prave som si zo srandy prvykrat precitala nieco o muzoch Strelcoch. Takze:
"Muž narodený v Strelcovi praktický v citovej sfére nikdy nesľubuje večnú lásku, ale s nevinným výrazom chlapčenských očí pravdivo vyznáva, že mu ide o rozptýlenie na jednu noc. Žena si vzťah s ním vykladá zvyčajne vážnejšie, akým v skutočnosti je. Vzbudí u nej trochu domýšľavosti, a v milostnom živote občas predstihne aj zmyselného Škorpióna. Povrchnými vzťahmi sa netají."
Tak teraz spatne predsa len zvazujem, ci som to tehotenstvo nemala aspon o mesiac odlozit 😃
Zatial vsak baby pred nim skor utekaju 🙂
Ja by som praveze nechcela ziadne tie znamenia od maja po jul… z toho mi vychadza, ze najblizsie 3 mesiace si treba davat pozor 😉

Ja ťa chápem, lebo sme s mužom nechceli určité znamenie a niektoré mesiace sme si dávali pozor. 😀 Odpoveď si už dostala, ideálne začiatok októbra.