Ako neprezradiť tehotenstvo?
Ahojte. Koncom jula sa chystame na dovolenku so svagrovcami a my sme sa snazili o babo no nevien zatial ci uspesne alebo nie. Ale keby naaahodou to vyslo, nevuete poradit nejake presvedcive "argumenty", kvoli ktorym si nebudem moct dat alkohol vecer pri posedeni? :D nechcela by som to hned v takom skorom stadiu roztrubovat ak to vyjde no:( ale uz dlhsie mi vrta hlavou co by som im povedala :D jedine lieky ma napadli, ale ake? Na co? Vdaka z akazdu odpoved :D
Pred dovolenkou si sprav test ak bude negativny tak si dovolenku uzi.
My sme napr.boli u kamosov na vikend a normalne som si dala naliat vino,tvarila sa ze som sa napila a vypil to postupne muz.Potom sme raz boli na chate s byv.spoluziakmi.Bolo to len par dni po pozitivnom teste a predtym tehu nedopdo dobre,takze som o tom nechcela hovorit.Bolo leto,teplo.Pila som radlery a len vravela ze je mi zle z toho tepla a nechcem nic viac.Nikto si nic nevsimol.Doteraz sa na tom smeju,ako je mozne,ze na to neprisli.Ale proste,kaslali na mna.😁Odvtedy vsetky baby sleduju ci nahodou niektora nepije.

Nikdy nepochopím, prečo ľudia potrebujú výhovorku, keď nechcú piť. Ale keď už chceš, tak možno, aby si nemusela klamať, tak môžeš povedať, že sa snažíte o bábo, tak si pre istotu alkohol vysadila. Nebudeš mať blbý pocit, že klameš a zároveň neprezradíš, že už je to tam. 😉