icon

Ako odbiť blbé otázky "Kedy budete mať dieťa?"

beckynka07
20. sep 2018

Ahojte, mate nejake dobre odpovede na tu bolestivu otazku, kedy uz budeme mat dieta?:( fakt ma uz nebavia tie narazky okolia, ze uz by sme nemali cakat, uz by sa patrilo, preco este nemame atd...boli to, kedze sa nam nedari...mozte poradit vtipne, hocjake...najma pre taku, ktora otehotnie, len jak luskne prstami a je s tou otazkou na nas fakt otravna uz. To ze nam to nejde, nechcem hovorit. Aspon sa odreagujeme v tejto diskusii🙂

katka1981
21. sep 2018

@beckynka07, podla mna sa tymto otazkam a reciam nevyhne nikto. A ked mate jedno, ptaju sa kedy bude druhe a potom uz mate pokoj. Keby mate dve dcery, pytaju sa kedy bude syn. A zas naopak. Netreba si to brat k srdcu.

gagik
21. sep 2018

@ingelika78 ja som mala pocit,ked uz som otehotnela, ze niektori ludia boli normalne sklamani, ze show sa skoncila.

adija13
21. sep 2018

ja som dostala prednasku, od jedneho pana mudreho, ze je nezodpovedne mat len jedno dieta a co cakame, ved uz ma 8 rokov. tak som mu povedala, ze nie kazdemu sa daju hodit trenky a je to....a mozno nam to zdravie nedovoli....no a pan pravnik, co cakal tretie dieta, onemel, stratil argument. blbecek.

blue_eyes
21. sep 2018

Odpoved: vo stvrtok 😂😂😂 moj muz takto odpoveda na debilne otazky

zemem
21. sep 2018

@katka1981
Presne, večne otazky....ja som prenasala 10 dni, to bolo otazok, svokru by som vtedy kdesi zamkla. A potom dalsie ..ci kojis, a co mozes jesť a co nie, a kedy bude druhé, a co to bude, ake meno mate vybraté, idete krstit, mate rezim, uz ma zubky-kolko, uz chodi....
Ako halo, normalka nie...😀 Moju svokru odpinkujem hneď, uz vie, ze mam svoju hlavu a jej radu nepotrbujem. S kamoskami fajn debata, o detoch, dookola, rovnake starosti

lienka_1
21. sep 2018

@beckynka07 Za 8 rokov intenzivneho, ale ozaj, ze intenzivneho snazenia sme si s muzom vypoculi vselico. Od beznych poznamok hned po svadbe(to uz sme vedeli, ze mame obrovsky problem) po celkom nevkusne rady ako na to ci spredu ci zo zadu a ze hoc aj s niekym inym. Ano, nasli sa aj takito dementi. Moj muz reagoval rovnako: "Netrubic, robime co možeme!" a dalej sa na tuto temu nebavil. Ale on bol vzdy silnejsi a odolnejsi ako ja. No ja som v istych okamihoch bola velmi zranitelna a kazda poznamka tohto typu ma vedela dost rozladit. Az to dosiahlo hladinu, kedy som nemienila tolerovat netaktnost niektorych ludi. Vzdy nieco na niekoho vies, poznas jeho slabinu, tak som sa na oplatku namiesto odpovede spytala otazku, ktora zabolela alebo bola nanajvys tej osobe neprijemna. Necakala som na odpoved. Len som povedala, ze mne je otazka ohladne mojho potencionalneho tehotenstva rovnako neprijemna, ci rovnako boli. Ale vzdy sa nasla "dobra dusa" co napriek vsetkemu potrebovala byt informovana.
Priprav sa aj na to, ze ked konecne otehotnies, budu sa Ta pytat ci prirodzene, ci umelo. Na to som sa ja spytala, ci svoje dieta splodili pri rychlovke, ci na gauci a v akej polohe(a podobne blbosti). Ked ma odbili, ze do toho ma nic, rada som im to vratila ☺
Drzim palce, nech sa Vam dari!

gagik
21. sep 2018

@lienka_1 toto ze ci prirodzene alebo umelo,uplne presne aj u mna,ja som len cumela,normalne ze skoro cudzi ludia sa ma to vypytovali.

lienka_1
21. sep 2018

@gagik Ja som uz preventivne necumela, ale rovno vratila uder. Rozumiem, ze sa ma na to opytal moj gynekolog, endokrinolog ci hematologicke. Tym som to tolerovala 😂

katka1981
21. sep 2018

@zemem, presne tak, dokedy budes kojit? A preco mu nedas lentilky? A salamku? Ja by som mu dala. A este nosi plienku? Podla mna je to bezna konverzacia, o com by sa ludia bavili? Po druhom dietati to uz clovek neriesi. Mozno neskor sa budu pytat, ci uz mame vybrate hrobove miesto 🙂

katka1981
21. sep 2018

@blue_eyes, nas sa tak pytali na svadbu, odpoved bola v sobotu. Nakoniec sme ju mali v stredu hahahah

katka1981
21. sep 2018

@adija13, debil. Je to kazdeho osobna vec. A naozaj si ludia neuvedomuju, ze co raz viac parov ma problem s otehotnenim. Ja si pamatam, ze kamaratka sa vydavala, ked mala 21 a uz kazdy ze kedy budu mat uz dieta. A im sa 4 roky nedarilo, ta bola zufala.

katrin21
21. sep 2018

@cervenaruza123 ked hentak poviez, tak sa budu pytat stale..povedz priamo a mas pokoj..

sneha111
21. sep 2018

Na tuto temu sme este nesexovali, take ticho ostane 😃

cervenaruza123
21. sep 2018

@katrin21 Znamy to tak riesili a nasledovali mesiace dost nevhodneho radenia ako na to maju ist, lebo asi robia nieco zle, ked sa stale nedari. To uz radsej nech sa pytaju dokola ako by som mala pocuvat toto. Bolo mi vtedy trapne aj za nich

katrin21
21. sep 2018

@cervenaruza123 myslim, ze takych je menej , ale aj na to sa da odpovedat, ze prosim, nechajte si tie rady pre seba.. vieme co mame robit

kecalkova
21. sep 2018

My sme to tiež počúvali...a raz sme to už nevydržali a povedali sme, že keď to bude aktuálne, tak tú novinku oznámime ;) . Odvtedy sa nikto neozval, len potichučky čakajú ;)

beckynka07
autor
Autor odpoveď zmazal
beckynka07
autor
21. sep 2018

Dakujem dievcata, no uz sa pripravujem na februar na lyzovacku, ako sa ma pani dokonala (obidve deti na prvu supu) bude kazdy den pytat, ze naco cakame, uz by sme aj my mohli atd...a tym ze rada sa citi byt dokonala, nemam chut jej priznat, ze nam sa nedari, nemusim ju(je zena nasho kamarata v partii s ktorou chodime kazdy rok na dovolenku), jedna zena uz kvoli nej ani nechodi s nami ale ja tam proste chcem byt s mojim drahym. Tak nejako ju chcem uz oddrbkat🙂

lula313
21. sep 2018

@beckynka07 nám sa tiež podarilo na prvú supu, testy vychádzali negativne, viem akej úzkosti som prepadala, že prečo sa to nepodarilo, keď sme sli naplno v deň pred ovuláciou, preto tá viem čiastočne pochopit. Na druhej strane, ako tehotna som sa citila previnilo, že tehotna som voči kamoškam, ktoré otehotnieť nemohli a nedarilo sa im. Najlepšej kamoske som zatĺkala, aj keď to odhalila hneď, lebo som prestala fajcit. Potom jej vyšiel pozitivny test, je už starsia a rozišla sa vtedy s partnerom, takze to bola asi jej posledna sanca na dieťa.. tak sme sa spolu tešili a plánovali si ako budeme spolu kocikovat. Žiaľ mesiac pred mojim pôrodom potratila, mna to položilo, lebo som sa citila previnilo, že ja budem mat dieťa a ona nie.. priznať sa, že sa nedarí je ľudské, nemyslím si, že by mal niekto z toho radost, skôr sa už nebude vypytovať, aby tá tou otázkou neranila..

mircalla
21. sep 2018

@beckynka07 Kasli na to uplne. Ja takych ludi poslem rovno niekam a uplne nemilosrdne. Toto sa ma zrovna nepytali, ale akonahle sa niekto, kto nie je blizky kamarat zaujima o moje sukromie a vidim, ze snori, tak ho zrusim hned

katkalubkova
21. sep 2018

: " Ja neviem čo bude za deväť mesiacov ".

katkalubkova
21. sep 2018

@beckynka07 netrap sa co bude vo februari, vtedy uz mozes byt tehotna.

lianka123
21. sep 2018

@beckynka07 sme karieristi a mame radi peniaze a slobodu. Radi cestujeme. To vam budu vsetky maminky zavidiet 🙂

beckynka07
autor
21. sep 2018

@lianka123 to znie dobre🙂

lianka123
21. sep 2018

@beckynka07 presli sme si obdobnym 7 rokov dokopy sa stale pytali. Teraz zas vsetci riesia ze dieta sa nepodoba tak mame rovnaku s muzom odpoved: dieta je po susedovi a vsetci stichnu 😉

bubinkaaa
21. sep 2018

@beckynka07 aj podľa mňa je február ešte ďaleko,a môžeš byť kľudne dovtedy tehu😉😉😉ak by si ale nebola dovtedy, vravela by som jej,že nechávate tomu voľný priebeh...a že to nejako nesilite,že si užívate jeden druhého

tyelde
21. sep 2018

Keď sa vy prestanete vŕtať v súkromí iných 👌

beckynka07
autor
21. sep 2018

@lianka123 jemine:D

beckynka07
autor
21. sep 2018

@katkalubkova dufam;)

jana_eyre
21. sep 2018

kedze od prirody nie som nejako extra vtipna, povedala by som uprimne, ze su tie otazky doterne a mohla by uz prestat riesit moj zivot, to by mala pochopit.. ale na "tuto temu sme este nesexovali" je topka 🤣