icon

Ako otehotnieť?

gaborovagaborova
24. júl 2022

Dobrý večer. Snažíme sa s manželom už asi rok o bábätko, ale sa nám to nedarí 🤔 neviem v com je problém, ale hneď keď vstriekne spermiu do vagíny vždy to zo mňa vyteká. Vždy po pohlavnom styku ležím aj hodinu aj viac a aj tak to zo mňa vyteká. A vždy ma ťahá čurať. Prosím o dajaké rady ako otehotnieť, za každú odpoveď ďakujem.

petamich
•
24. júl 2022

vo februari si pridavala temu, ze sa snazite 2 roky a lekar ti pichal Ovitrelle 🤷‍♀️ tak kolko sa snazite, co ste uz skusali? beriete nejake doplnky? co povedal lekar, ked sa to po Ovitrelle (zrejme) nepodarilo?

klarissa25
•
24. júl 2022

@gaborovagaborova no je to normálne ze to vyteká pokiaľ nie sú hlavou dole...vieš gravitácia

kkovacovak
•
24. júl 2022

@gaborovagaborova je to tekutina. Kam si myslíš že to vteká? Veď keď to šlo dnu tak to musí ísť aj von. Ja mám pocit že je tu možno chyba v znalostiach biológie. Rok naozaj nie je tragédia a ak je to tak ako píše @petamich tak ????

petamich
•
24. júl 2022

@kkovacovak 30 min. dozadu po kliknuti na profil bola tema z 2/2022, ze sa snazia dva roky, autorka brala Closti, kvoli anovulacnym cyklom, pichal jej lekar Ovitrelle a pytala sa, aka je sanca, ze otehotnie atd. a teraz tam ta tema uz nie je 😵‍💫

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•
kkovacovak
•
24. júl 2022

@petamich to je zas nejaká schyza schiza 🤦‍♀️

tessa2299
•
Autor odpoveď zmazal
•
janetinka27
•
25. júl 2022

@gaborovagaborova vyteka samozrejme, ale po styku to mozes ist na wc "vypudit" napinanim svalov

viestta
•
25. júl 2022

To čo sa má dostať do maternice sa tam dostane. Ten zvyšok vytecie aj keby si stala na hlave dve hodiny.

sjana7
•
Autor odpoveď zmazal
•
natasa12345678
•
20. sep 2022

@sjana7 ahoj

sjana7
•
20. sep 2022
zanetakaniova
•
15. dec 2023

@sjana7 dobrý deň chcela by som vám povedať že mám takí istí problém ako ta pani čo písala že nemôže biť tehotná lebo tie spermie znej takoj vitieka a mám takí istí problém ako vona mohli by ste mi niečo odporučiť ?🥺💖

zanetakaniova
•
15. dec 2023

@sjana7 ozvite sa mi ďakujem💖