Ako otehotnieť pri používaní kondómu?
baby, nemajte ma za nejaku "zakeráčku" ale so snubencom chceme babatko len on si stále dáva pozor ked sa milujeme. Aj on dietatko chce, už máme svoje zázemie a bábatko máme kde priviesť a keby som tehotna tak sa s nami teší celá rodina. Dá sa otehotnieť aj ked si partner dáva pozor ??? alebo čo mam urobiť...
aj môj tvrdil, že ešte sa necíti na dieťa a nevie, či bude vedieť vychovávať, ale tak otehotneniu sme sa nebránili, takže sa podarilo, na druhé dieťa ho už však presvedčiť neviem a možno je to tak lepšie, možno by sme fakt nevedeli byť dobrými rodičmi dvom deťom
@salamistka ahoj iste by ste vedeli, veď už tvoje meno salamistka je idealne k dvom detom, mat vsetko "na salame" 🙂 a super je si to neplanovať a keď pride tak bude ale pri 7 detoch uz by som rozmyslal 🙂
@diskutujuci áno, je dobré nechávať to na náhodu, osud alebo ako to nazvať, ale čas sa žiaľ nezastaví, takže to nevidím ružovo...nemôžeme mať všetko
No musíš byt "herečka" moja... Vymysleli som zaludny plan 😅 po sexe akože velkaaaaa ochota plny kondom zahodit do koša , ale ty ako veľká šikovnica vezmes striekacku , naplnis obsah kondomu a sup tam s ňou 😀
@tinach hahahhaaaa ty si to zabila 😀DDD to by som si pozrela tu akciu :-P
no asi nijak dobry vtip na pobavenie
@kvietok555 čudné keď chce babo prečo preboha dáva pozor ??? Alebo ako chceš otehotnieť ? Keď dáva pozor ? Mne to príde ako zlý vtip ...chceš otehotnieť ale partner dáva pozor ale aj on chce dieťa ...
Pripomenulo mi to ten vtip, ako sa Japonec prechádza v českej továrni na plasty... vidí tam vyrobnú linku na detské cumlíky na flašky a taký stroj, ktorý každý jeden cumlík prepichne, aby malo kadiaľ tiecť mliečko ... potom ide dalej, tam je podobná linka na kondómy no a tam podobný stroj prepicháva len každý piaty kondóm... Japonec sa čuduje, že čo ten stroj robí no a majster výroby mu odpovedá: neverili by ste, ako toto pomáha zvýšiť predaj cumlíkov 😅
1.priatel este nechce dieta,nic si nenahovaraj.keby chcel kondom by nepouzival
2. Chapem ze zufale zeny niekedy uprednostnuju zufale riesenia,takze ak ces silou mocou otehotniet nech uz mas na to akykolvek dovod jednoducho prepichni cez stred sacku s prezervativom spendlikom dierku a je to.
ahoj akože nechcem byť múdra, ale ak si dáva pozor tak určite nechce dieťa, netlač zbytočne na pílu aby ti to potom nevyčítal 🙂 😉
@kvietok555
Ja ťa chápem. Ja s mojím sme mali rovnaký problém, tak som doňho stala hučala, hučala a hučala, ze chcem a chcem a chcem. Obaja totiž vieme ,že s mojim zdrav. stavom to nemusí byť ,,hop na kravu a už teľa" 😀
Po bábätku veľmi túžim aj ja aj on, no stale som počúvala argumenty, že : chcem, ale ešte počkajme,ešte niesme svoji, nie sme dostatočne zabezpečení...atď a stale si dával pozor... A ja stále nasrata, a styk oničom... Až som mu povedala ,,nie"
Chodil okolo mňa ako šteniatko, že čo sa stalo, prečo spolu nespavame... Tak som mu vysvetlila, že keď čakáme s dieťaťom do svadby, tak ale poriadne a žiaden sex až do svadby... Poviem vám , babule, že to bolo ťažké vydržať bez... 😀
Potom prišiel za mnou, že ideme do toho naplno a zo všetkým ako ma byť.
Takže som snažilka už dlhšiu dobu, ale stále verím a čakám malý zázrak 🙂 a raz sa aj dočkám.
Môj bývalý tiež hovoril aby sme počkali a nakoniec som čakala 7 rokov,na zabezpečenie,potom ešte sme mladý (mala som 30,on 36),keď sme boli zabezpečení,tak si chcel ešte užiť života. Nakoniec som sa zbalila a teraz si v 40tich môže užívať slobodu debil 😀

@pepca28 ak ma tvoj manzel problem so spermiami kvoli operacii spred 30 rokov, tak ich mal aj rok pred svadbou, takze ci by si cakala ci nie, vysledok by bol rovnaky, len o rok dlhsie by si stresovala a to pichanie atd ta pockalo.