icon

Ako používať Duphaston?

12. sep 2020

Ahojte som dva roky po potrate, pol roka mam problém s menštruáciou, bola som aj už lekára g.
Nejak to neriešil.
Doma mám ešte duphaston viem že je na úpravu cyklu, ako ho správne brať? Ď.

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
susedka1000
•
Autor odpoveď zmazal
•
cookie29
•
12. sep 2020

Ja keď som ho mala na úpravu tak som brala vždy od 14DC do 26DC tuším.

eal
•
12. sep 2020

Ja som brala duphaston od 16DC 10dni 2xdenne a tiez som brala mastodynon na upravu cyklu, ale kupila som ho bez receptu v lekarni
@bambulienka25

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
eal
•
12. sep 2020

@bambulienka25 potom netusim ako mi to len tak dali v lekarni. Ja som to brala pred 4rokmi 1x na cysty na prsniku, vtedy mi to odporucila moja gyn, ale nepamatam sa ci som ich vtedy kupovala na predpis, ale teraz v marci som ich urcite nemala na predpis (moja gyn ani nevedela, ze ich beriem). Ja kym som brala duphaston ms bola pravidelna a po dobrati som bola zas tam, kde predtym, tak som 2 mesiace brala mastodynon, pretoze som chcela, aby sa mi upravila ms, lebo sme sa snazili o babo a podarilo sa 🙂

autor
•
14. sep 2020

@bambulienka25 toto? Lebo je to voľno dostupné

autor
•
14. sep 2020

@eal toto??

autor
•
14. sep 2020

@eal a ako dlho si brala 😊

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
eal
•
15. sep 2020

Ja som brala tieto kvapky (pridavam foto), neviem ci je rozdiel medzi nimi, kedze obal sice nieje rovnaky, ale nazov a znacka je rovnaka, ked dobre pozeram. Brala som celu flasticku a potom som otehotnela, tak som uz nebrala. Nepamatam si, ci som zacala brat presne na 1DC, ake ms mi prisla na 33den a mesiac predtym som ju dostala na 44den...A pred 4rokmi, ked som ich brala, tak mi ms prisla po 15dnoch a dr mi povedala, ze je to v pohode, ze je to kvôli tym kvapkam

autor
•
15. sep 2020

Ďakujem 😊tak skúsim

zohra
•
30. okt 2020

Ahojky ja ho beriem na úpravu cyklu od 16 do 25 DC rano večer