icon

Ako prekonať nechuť na sex a snažiť sa otehotnieť?

kalista32
2. dec 2013

zdravým všetky snažilky ,ktoré sa pasujú s veľkou abstinenciou a nechuťou na sex a pritom sa snažia otehotnieť. ak máte nejakú radu alebo skúsenosť ,ktorú ste prekonali podeľte sa 🙂 😉

janinah
2. dec 2013

tá nechuť má zrejme príčinu,možno blbnú hormony,možno nevhodný partner...treba nájsť príčinu,odstrániť ju a potom ísť na vec...takto nasilu je to na figu,ja si to ani neviem predstaviť sa nútiť,len aby došlo k otehotneniu

monusik73
2. dec 2013

Ahoj to aj u mna je take iste babo nemame este sme manzelia 2,5 roka a uz pomaly u mna neni chut na sex taka ako predtym, neviem cim to je babo by sme chceli len keby bola vacsia chut sa milovat tiez by som potrebovala nejaku motivaciu nato

evita_g
2. dec 2013

Celkom dobre nerozumiem spojeniu "veľká abstinencia a snaha ohehotnieť" do jednej vety 😕 A co sa tyka nechute... treba sa prekonat. S jedlom rastie chut 😉

kalista32
autor
2. dec 2013

@janinah no moja som presvedčená že partner je správny 🙂 ale teraz rozmyšľam či partnerka je vhodná 😢

lilila65
2. dec 2013

@kalista32 ahoj, čo tak vyskúšať si kámasutru, my to čítame a skúšame 😉

kalista32
autor
2. dec 2013

@monusik73 no motyvácia je len ako sa zbaviť toho podvedomého stresu či sa to teraz podarí asi toto je ten brzdič neviem či to máš aj ty ?

kalista32
autor
2. dec 2013

@evita_g no moja čo sa týka abstinencie tak tým myslím to nútenie partnera do sna žilkovania lebo mám ovulku tak radšej sa vzdám sexu a abstinujem sexuálne 😖 ale ono to je tak ,že aj partner to pociťuje rovnako a čas beží proti nám to nás na tom štve 😠

kalista32
autor
2. dec 2013

@lilila65 no to je nápad 😉 to sme skúšali žiadna výhra aspoň ,že u vás ma miesto 😉 nech vám to vydrží tfuj tfuj tfuj

lilila65
2. dec 2013

@kalista32 ešte ma napadlo, že ja mesiac beriem chlorellu a moje chute na sex sú obrovské, ako pred otehotnením a pardon, ale opať som aj tak isto vlhká a to je super, keďže mám gynekologické problémy 🙂

mojedieta
2. dec 2013

@lilila65 Ktory druh chlorely beries? lebo ja som to brala a že vobec nič som necitila..

lilila65
2. dec 2013

Green Ways,ale nie cinske. Zlepsila sa mi kvalita vlasov, nechtov, pleti a aj strie sa mi zacali zmensovat.

123maminka
3. dec 2013

Pri nechuti na sex ani dieťa nebude.

zuzicek88
3. dec 2013

@kalista32 ved mimi sa ma narodit s velkej lasky,nie s nechuti..vazne to asi treba riesit

kalista32
autor
3. dec 2013

@lilila65 no to je super a to ti predpísala MUDr. alebo sa to dá kúpiť aj bez receptu ?

kalista32
autor
3. dec 2013

@123maminka no to je ta najkatastrofálnejšia obava predstava . máš pravdu rozprávaním sa deti neplodia 😀

kalista32
autor
3. dec 2013

@zuzicek88 no moja zlatá bez sexuálneho aktu sa to zatiaľ ešte nedá 😢 ale mi sa musíme asi aj psychicky od-ventilovať tento rok sme mali ťažký kúpa domu , rekonštrukcia hypotéka na krku ono sa to podá ale chcem využiť aj nejaké osvedčené babské rady je to pre naše dobro 😉

lilila65
3. dec 2013

@kalista32 chlorella sa dá kúpiť v bio obchodoch, v lekárňach bez receptu, len musíš dávať pozor aby nebola z Číny, bo ten by ti mohol viacej ublížiť než pomôcť 😉

kalista32
autor
5. dec 2013

@lilila65 ďakujem 🙂 😉

kveta
5. dec 2013

@kalista32 Skus robit Kegelove cviky. Tie zvysuju chut na sex.

kalista32
autor
5. dec 2013

@kveta no moja to si ale najprv musím naštudovať aké sú to vlastne cviky a zapojím aj polovičku 🙂 😉 😉 a potom .... 😉

zuzicek88
8. dec 2013

@kalista32 ja som nehovorila,ze bes sexu,ale sex bez lasky,nutit sa do sexu s niekym koho lubis moc asi netreba...