Ako prekonať nechuť na sex a snažiť sa otehotnieť?
zdravým všetky snažilky ,ktoré sa pasujú s veľkou abstinenciou a nechuťou na sex a pritom sa snažia otehotnieť. ak máte nejakú radu alebo skúsenosť ,ktorú ste prekonali podeľte sa 🙂 😉
Ahoj to aj u mna je take iste babo nemame este sme manzelia 2,5 roka a uz pomaly u mna neni chut na sex taka ako predtym, neviem cim to je babo by sme chceli len keby bola vacsia chut sa milovat tiez by som potrebovala nejaku motivaciu nato
Celkom dobre nerozumiem spojeniu "veľká abstinencia a snaha ohehotnieť" do jednej vety 😕 A co sa tyka nechute... treba sa prekonat. S jedlom rastie chut 😉
Green Ways,ale nie cinske. Zlepsila sa mi kvalita vlasov, nechtov, pleti a aj strie sa mi zacali zmensovat.
Pri nechuti na sex ani dieťa nebude.
@123maminka no to je ta najkatastrofálnejšia obava predstava . máš pravdu rozprávaním sa deti neplodia 😀

tá nechuť má zrejme príčinu,možno blbnú hormony,možno nevhodný partner...treba nájsť príčinu,odstrániť ju a potom ísť na vec...takto nasilu je to na figu,ja si to ani neviem predstaviť sa nútiť,len aby došlo k otehotneniu