icon

Ako presne rozpoznať deň ovulácie?

bessdonna
5. aug 2024

ahojte baby musim tu polozit otazku,lebo nic neviem najst.ak by som mala 13 dc ovulaciu(podla ff som tak mala) a v ten den som pozorovala hlien o 18.00 h a styk sme mali az rano o 6.00,kedy uz teplota o 5.30bola vyssia.nasledne som zacala pred obedom pocotovat ovulacne bolesti.styk sme mali teda 14 dc rano a predtym len 11dc a7, 8,9,10,ale to je nerelevantne,lebo som extra hlien nepozorovala.takze mna zaujima,ci nutne musela byt ovu 13dc,ak to ff aplikacia podla bt tak vyhodnotila a ak bol zaroven kvalitny hlien.alebo mohla byt 14 dc,ak sa az vtedy pridali bolesti?stve ma to,ze sme prave v den ovu nemohli mat nic,lebo sme prave leteli.chspete,cestovala som prvýkrát v zivote lietadlom a prave som ovulovala 😂😂😂😂😂😂

zuzanaete
5. aug 2024

Uz ti to bolo vysvetlovane. Odporucam menej pozorovania sa a viacej uzivania si. Spermie si pockaju kludne aj 3-5 dni. Nemusi byt sex v den ovulacie.

medda_beda
5. aug 2024

Vieš kedy som otehotnela? Keď som nemala ani len poňatia, že ovulujem.Žiadny hlien som si nevšimla.
Xy krát sme ovuláciu trafili a nič.Takže namiesto sledovania sa hľadaj reálny problém ak to nejde podľa ovulácie.

bessdonna
autor
5. aug 2024

@zuzanaete myslela som si,ze sa este dozviem nieco nove.ja odporucam aj sebe menej pozorovania,ale ako sa blizi ms uz to nejde 😂po ovu sa drzim par dni,potom pred ms uz je to tazke.

bessdonna
autor
5. aug 2024

@medda_beda ani ja som si nevsimla hlien ked som druhykrat otehotnela.asi ked clovek cita,hlavne aka nizka je sanca v tomto veku,tak ostane z toho sklamany

medda_beda
5. aug 2024

@bessdonna Šanca je nízka aj v mojom veku :D z toho si nič nerob.
Trvalo nám to pomaly 2,5 roka a otehotnela som až po laparoskopickom prefuku.Nenašla sa jediná vec ktorá by tomu bránila a ajtak to trvalo.

bessdonna
autor
7. aug 2024

@medda_beda poznam 2zeny,ktore tiez neotehotneli a nic sa u nich nenaslo,ani ivf neboli uspesne.obe su ale silne fajciarky.ale vtedy este sa tak holisticky nepristupovalo k liecbe neplodnosti.

medda_beda
7. aug 2024

@bessdonna Aj v Ivf centre povedia, ze niekedy sa pricina najst neda.To povedali aj nam ked nevideli ziaden problem.
A ani pri laparoskopii sa nenasiel.