icon

Ako reagovať na nevhodné otázky ohľadom detí?

11. mar 2026

Ahojte, prosim vas, tie co sa snazite neuspesne o babatko, ako odpovedate na tieto debilne otazky od okolia? Hlavne ked ste teda s manzelom uz isty cas a vsetci tak nejak ocakavaju tehotenstvo? A obzvlast ked ste vysolili nemale prachy na IVF no bohuzial priroda to asi chce inak? Je mi jasne, ze normalny clovek sa taketo otazky nepyta, avsak vsak nie vsetci maju rozum...Poviete na plnu hubu ako to je? Alebo iba usmev a"ked to ma prist, tak to pride" ? dakujem

Strana
z2
autor
12. mar 2026

Dakujem vsetkym za odpovede💕 ste velmi milé

ivananr
25. mar 2026

@anonym_autor rob to ako to cítiš. Je zaujímavé, že ja mám dosť rokov, môj muž ešte viac a naozaj nikto sa nás na to nepyta. Asi žijeme najmä v bublinach, kde sa tieto otázky už moc nenosia a niektorí kamoši tiež deti ešte nemajú. Ale keby sa má pýtali, blízkym by som povedala pravdu a ostatným podľa toho, či ich chces odzbrojiť alebo byť vyhybava. Priama odpoveď, že zatiaľ to neprišlo, hoci by ste chceli, potom sa v Tom nikto už nebude šprtať. V práci som občas povedala, že to má ešte cas, že zas tak stará nie som 🙂 lebo zrovna v práci človek nechce každému odkryť karty. Je samozrejmé ťažke len tak sebavedomo odpovedať hocijakú haluz, keď je to pre človeka citlivá téma, niekedy je úprimnosť najlepšia, treba sa riadiť pocitmi....

Strana
z2