Ako rozoznať ejakulát od hlienu?
Ahojte,
v úvode chcem povedať, že túto otázku myslím vážne, nerobím si srandu a potrebovala by som to vedieť kvôli snaženiu sa o bábätko, keďže mi od spontánneho potratu haprujú cykly a hlienu už nemám toľko ako predtým, ani v tých dňoch ako predtým. Dokonca som zvykla spoľahlivo cítiť ovuláciu, teraz skôr nie. Môže to byť aj vnútorným stresom, ktorý od potratu prežívam....
A teda, keď napríklad spíme s mužom na 9ty deň, tak môže sa semenná tekutina vyplavovať ešte aj v 11ty deň (ak sme na 10ty deň spolu neboli) počas dňa alebo to už môže byť skôr hlien pri predpoklade, že mávam teraz ovuláciu skôr ako v strede cyklu?
Je nejaký spôsob ako tieto 2 veci rozoznať?
Ďakujem za užitočné rady!!!
@bambulienka25 ale tebe mozno v ustach..podla toho co pises🤣
Pozerám, že hrozné, pichľavé a hlavne neodborné odpovede ...🤦
Odbráť sa na plodar.sk tam ti skúsené a vyškolené lektorky spolu s lekármi pomôžu pochopiť svoj cyklus aj ako to s tým všetkým je 🙂 My máme veľmi dobrú skúsenosť s nimi. Velmi odporúčam.
@bambulienka25 zlatko, teraz uz nikoho neoklames ze vobec nejake vzdelanie mas
@bambulienka25
Tak týmto by som sa na tvojom mieste nechválila, lebo mega blbosti si tu popísala.
@veronikaszabova ten, kto používa prirodzené metódy plánovania tehotenstva vie, že práve pozorovanie hlienu je úplny základ, takže v tomto Tvoja rada o nepozorovaní neobstojí, ale ďakujem
Nepochopila si, ako to myslim. No nevadi 🙈
@bambulienka25
@veronikaszabova práve vďaka tomu pozorovaniu som bez problémov za 5 rokov počala 3 deti, 2 mám doma a 1 v nebi, ale jasne som v úvode napísala, že po skúsenosti s MA mám iný cyklus, iný hlien, inú ovuláciu, tak som potrebovala poradiť, resp. si prečítať nejaké užitočné rady...nechápem, ako vôbec na základe tohto môže vzniknúť takto kruto uštipačná diskusia, kde sa neznámi ľudia takto urážajú...ach jaj :(
Ja som ustipacna? Urazila som ta niekde??
Napisala som ti moju skusenost po MA a uz urazam? Podpichujem?
@puklica13 mudra si chcela byt, a akurat si ma velmi pobavila :D spermia ide za vajickom, takze ak ho stretne uz v maternici, do vajcovodu dojst ani nemusi. A napokon, podla teba sa spermia nema ako dostat do maternice? A krckom maternice sa dostane kam?
Uplne zbytocne si sa strapnila, ale zas ine pobavila 🙂
@veronikaszabova Tvoja kamarátka...a nie mňa...myslím, že každý, kto si prečíta túto diskusiu uzná, že je uštipačná (diskusia), ale ok, ja som si prečítala, čo som potrebovala, len ma mrzí, že sa to takto zase zvrhlo, ako to býva na koníku bežné, hoci pre mňa to zostáva stále nepochopiteľné
@bambulienka25
Tvoja druhá odpoveď, dĺžka prežitia spermie v ženskom tele je jedna vec, vytekanie ejakulátu po pohlavnom styku je vec druhá.
Určite nevyteká ešte aj na 5 deň.
@dkethe nie myslela som to tak ze oplodnenie prebieha vo vajcovode, nie v maternici, k oplodneniu moze dojst nanajvys 18hodin po jeho dozreti a uvolneni z vajecniku, taaze ked konecne dorazi do maternice uz jednoducho nie je schopne nechat sa oplodnit a spermia nie je schppna zit tak dlho..samozrejme ze ta spermia prekona cestu cez maternicu, ale 2x ju neda ani omylo
Tak mna neoznacuj v prispevku o ustipacnosti, urazani, atď....
@veronikaszabova Teba som označila kvôli Tvojej rade o tom, aby som sa toľko nepozorovala, to je predsa v úvode tej správy
@bambulienka25
Bože ty si fakt nechápavá....
Odporúča sa tri až šesť cyklov sledovať a používať kondóm a potom predpokladas ovulaciu na základe odsledovaneho. Odlíšiť to neodlisis moc. Mne sa osvedčilo meranie teploty na sledovanie cyklu.
Teraz sa asi na mna nahnevate,ale baby,preco sa tak strasne sledujete? Vsak ked viete,ze cca od-do mate plodne dni (ovu test spolahlivo odhali),naco este skumate co a kedy z vas vyteka,ci je 9. alebo 11.den? Sexujte pocas tychto dni bez dalsich zbytocnych merani, bez kalendara,len podla chuti a uvidite,ze sa zadari. Takto planovane na minuty,dni, na povel sa vam otehotniet nepodari,lebo ste v permanentnom napati. Len uvolnene telo dokaze prijat a splodit dieta.
To ako naozaj?🤔 zaujimalo by co ste zac ked dokazete dat takyto prispevok🤨
@bambulienka25 moja zlata popletena, najmudrejsia na celom svete.
Spermie zijuce 5 dni nemaju absolutne ani vizualne nic spolocne so semennou tekutinou vytekajucou s posvy.
Odpoved na otazku, nie dva dni po styku uz je urcite vsetko vytecene. Spermie si ziju svojim zivot na svojej ceste uz bez ejakulatu ako takeho.